MÅNDAGEN

Va helt super <3 Åkte in till Zürich runt 13 tiden redan. Drog då till Monika och satt där och tjata lite. Åkte sen hem till Carlos kusin Perry, där han och Carlos var. Var sen där med dom hela dagen och kvällen. Var hur jävla kul som helst, jag svär svarta människors humor går ALDRIG att ens mättas till hälften med vitas humor :) Fan har nog inte skrattat så mycket på jävligt länge. Haha!

Carlos hade lagat fett god mat som han bjöd mej på :) Räkor med couscous och massa starka saker i, hur jävla gott som helst :) Sen fördrev vi tiden med att glo på en film. Obs: en film i hur många timmar som helst. Haha! Vi slowmotia filmen massor. Den handla om battle i dans och så,  vi ville verkligen se hur dom gjorde sina moves. Carlos är fan den bästa filmkompis man kan ha typ ;) Haha, alla andra säger att jag tjatar sönder filmer (kanske sant) men jag och Carlos vi gör en film vid sidan om med egna repliker. Haha !Han är iallafall min idol så det så :D

SÖNDAGEN

Spenderades oxo hemma hos Cassandra. Gillar att hänga hos henne, förutom den JÄVLA backen man måste gå upp för till hennes hus :P Men man går jue ner i vikt iallafall ;) Satt där och moffa medan vi glodde på Ondskan. Länge sen jag gjorde något sånt jue. Så jävla skönt att glo på en film där man fatta vad dom säger ;)

Sen drog hemåt och slockna runt kl. 20. Skönt som fan :) Blir jue rätt sliten av helgerna ibland :P Tur man är ung fortfarande ;)

LÖRDAGEN <3

Helt klart en av dom roligaste kvällarna på länge. Jobbade först på dagen, men sluta runt kl.19.30. Drog direkt hem till Cassandra. Satt sen hemma hos henne och drack vin och tjöta. Hade visst druckit upp 3 flaskor utan att vi märkt det,  för vi hade det så trevligt :D

Sen fick vi för oss att dra in till Zürich kl.3 på natten. Men egentligen va jue klockan bara 2 eftersom man skulle flytta tibax den en timme, så vi tjäna en timme extra :) Väl inne i stan så drog vi till Langstrasse till Piranha och schacka asset :D Som vi lätt ägde på, jag menar verkligen att vi ägde skiten ur alla... Mooooaaaahhh !! Fi fan va kul det var asså. Vad jag saknat Piranha, jättestort plus till att Cassandra gillade det stället :D Haha var två jävla italienare som börja bråka om mej. Haha! Jag bara men låt mej vara lixom. Men ändå börja dom tjafsa. Haha! Inte lätt att vara snygg ;P

Sedan runda vi av kvällen runt 7 på morgon. Helt klart en av mina bästa utekvällar sen jag kom hit... Det här måste vi göra om oftare Cassandra :)

ATT ZÜRICH ÄR EN LITEN STAD

Det visste jag jue redan från innan. Men att den ska vara såhär liten. Haha!
 
Träffa nämligen en kille igår som jag kände igen som fan, men kunde inte koppla från var ? Sen när vi börja prata med han så sa jag det. Då sa han: ja, men jag träffa dej på Mexicano i Mars. Jag bara: i Mars och det kommer du ihåg ? Han bara: ja, du hade en prinsesskrona på dej och fira din födelsedag. Så grymt att han kommer ihåg det :)
 
Så innan vi skulle gå hem så han: vi hörs väl nästa år i Mars igen ? ;) Så Zürich är vääääääldigt litet, man träffar samma folk om och om igen... Och alla känner fan alla här!