SHIT FICK LITE PANIK NU MINSANN :S

Packade ner alla mina vinterkläder i min resväska, så dom slipper ta en massa plats i min garderob nu när dom inte behövs längre. Men fan, bara vintersakerna vägde en massa :S  Sen har jag jue en massa andra kläder oxo och en massa shit jag vill ha med hem till Sverige igen, om jag nu inte lyckas stanna här ? Men troligtvis ska mamma, Conny och Jennifer ner till Italien i sommar, så då kommer dom förbi och hämtar mina saker när dom åker hemåt. Men om dom inte gör det, då har jag problem ska jag lova :S Fan 20 kg är jue inget när man vart borta i 1.5 år. Övervikten kostar multum, speciellt för en fattig au pair som mej. Jag snackar asså om flygplansvikterna om någon inte hängde med :D 

HAHA GÅR IGENOM MINA GAMLA MAIL SÅ HITTA JAG DET HÄR I MITT EMAIL FRÅN IKEA... GANSKA LARVIGT HAHA

Hinweis: IKEA bringt ein Stück Schweden in die ganze Welt. Bei IKEA werden die schwedischen Wurzeln des Unternehmens und die skandinavische Kultur aktiv gelebt. Eine ?Sie?-Form kennen die Schwedinnen und Schweden nicht und pflegen einen respektvollen informellen Umgang miteinander. IKEA bringt auch ein Stück Schweden in die Schweiz. Deshalb duzen wir dich bei unseren Stellenausschreibungen und bei der Korrespondenz.

KONVERTERA TILL BJÖRN ?

När man är björn måste man gå i ide. Man bara sover i sex månader.
Jag skulle kunna leva med det.

Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat.
Jag skulle kunna leva med det också.

När man är en björnhona så föder man sina ungar (som är valnötsstora) i sömnen.
När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar.
Jag skulle absolut kunna leva med det.

När man är björnmamma vet alla att man menar allvar. Man klappar till vem som helst som stör ens ungar.
När ungarna blir irriterande klappar man till dom med.
Jag skulle definitivt kunna leva med det.

Om man är björn FÖRUTSÄTTER ens partner att man vaknar med en morrning.
Han FÖRUTSÄTTER att man har håriga ben och ett överflöd av underhudsfett.

Japp? jag blir björn!

IBLAND BLIR JAG SÅ SUR PÅ MEJ SJÄLV, FÖR ATT JAG SLÖAR BORT ALLA FINA DAGAR

Som sagt idag har det vart ganska najs väder. Men jag har bara suttit inomhus och häckat. Har iallafall ringt om ett jobb :D Verkade ganska lovande. Mejlade över mitt CV medans vi prata i telefon. Så fråga han vad jag hette, då sa han aha du är svenska asså ?

Hade tänkt och dra mej in till Zürich, men nu är det jue ingen ide. Har inte käkat eller något och har en hel del att fixa. Får bli en hemmadag idag helt enkelt. Blir jue ändå inte långtråkigt, har jue en massa saker att fixa bla. stryka och tvätta sängkläder. Övar på att bli hemmafru ;) Kanske Leo och Denis kommer hit oxo och joinar mej ;)

Har blitt lite sjuk nu igen oxo pga. det där jävla pissvädret :S Blir blött i skorna, sen förkyld efter det :S Så hostar som fan nu... Orka! Kanske bäst och lägga sej tidigt idag ? Måste jue vara frisk tills på Fredag då Cassandra kommer hem igen <3 Då blir det PaRtY :D

MIN VÄN VIVICA...

Som alltid kommer vara min bästa vän. Ville bara säga att jag älskar dej och saknar dej en massa. Jag är så jävla glad över att du är min vän och så glad över att jag får vara Julias gudmor. Våran vänskap har varat ca 11 år nu. Lång tid det. En jävligt konstig början va de allt ;) Kom och tänka på inatt att under dessa 11 år vi kännt varandra så har jag inte bott i Katrineholm ca 8 år. När jag bodde i Jönköping så visste jag att jag alltid hade dej. Nu när jag bor i ett helt annat land så vet jag att jag har dej oxo. Jag vet även nu att vi alltid kommer ha varandra till döden skiljer oss åt, även om vi lever så olika liv. Men du är den bästa och kommer alltid vara den bästa. Även om vi inte pratar allt för ofta så vet vi ändå att vi har varandra. Saknar dej mer än ord kan beskriva. Men snart ses vi igen. Kommer hem när bebbe kommit om de så är bara för 2 veckor, men hem kommer jag. För att träffa din underbara familj.

Pussa Julia en massa från mej och ge Mattias en kram. Och säg hej till bebbe :) Jag är så glad över att va din vän. Glöm aldrig det. Älskar dej en massa och Julia så klart. Jobbigt jag inte får se henne växa upp bara :S Men hon vet oxo att jag alltid finns för henne och när hon blir äldre ska hon veta att hon kan prata me mej om allt.

Tänk om alla kunde va så lyckliga som mej och ha en sån bra vän <3


Julia min älskade guddotter . . .image614