SÅ VA MINA NYÅRSPLANER BOKADE

Blir att fira med vitamin Emmie och alla hennes vänner ute i Svalboviken. Åker ut dit nån gång imorn vid 16 tiden. Ska köpa me mej en pizza dit oxo. Lär jue bli min sista på svensk mark ;)

Ikväll har jag bara försökt fixa mitt hår =( Men kan inte göra så mycket åt saken, ser ut som de gör nu. Sen käkat god mat. Fisk åt jag medans mamma och dom åt skaldjur så drack vi champange till. Lite lyx sådär ;) Kollat lite på Bert - den sista oskulden oxo. Så retro film asså, tom. på VHS ;)

FAN FAN FAN FAN

Tänk om man kunde göra gjorda saker ogjorda ? Jag skulle klippa min lugg lite tills imorn,
sen fick jag för mej och göra pannlugg... Men neee, tro fan inte idiot jag klippte allt för
kort så nu ser jag helt för jävlig ut :( Fan... Tur de växer ut igen iallafall.
Men kommer jue se ut som hej kom och hjälp mej imorn :(

NÄST SISTA DAGEN PÅ DE HÄR ÅRET

Angående nyårsafton då. Syrran fråga om jag ev. ville hänga me till Olympos. Är tydligen nån som hyrt det, men kosta 350 SEK. Då ingår mat och välkommsdrink. Men kommer jue inte åt mina pengar så vetifan. Sen sa vitamin Emmie att jag fick komma ut till henne i Svalboviken och va med henne och hennes 12 närmaste. Så nu finns de nåra alternativ iallafall :D

Igår på kvällen så kollade vi jue på Mamma Mia. Den var faktiskt väldigt bra. Även om jag inte hade trott de från början. Sen umgicks jag med Jennifer och hennes kille Alex.

Idag har jag sovit bort hela dan :S Vakna för typ 30 min sen. Men mamma tror jag börjar bli sjuk för att jag fryser så mycket hela tiden :S Dom andra i familjen är i Linköping och Norrköping på Biltema m.m. Jag hade tänkt och hänga me, men sen ångra jag mej eftersom jag inte kommer åt pengarna på mitt jävla kort. Fan va de förstör mycket för mej då :( Nu ska jag tvätta kläder och sen duscha.