ONSDAGS KVÄLLEN

Blev ingen tyska. Jag skolkade ;) Träffade Cassandra istället - käka kebab och drack öl på Big Ben ;) Mycket roligare än tråkig tyska jue. Efter många om och men och tjat så drog vi förbi Monika och sa hej. Erik blev inte så glad att vi kom och överraska han ;) Eller jo det blev han nog ? Han hade saknat mej iallafall. Sen kl. 00.17 så åkte vi hem. Kul spontan kväll som fan, men Johanna ganska mycket franc fattigare, men det vat det värt <3

INATT JAG DRÖMDE... IGEN...

Fast den här gången drömde jag att det kom några kompisar hit till mej och skulle sova över. För att dom skulle få plats så måste jag jue plocka undan alla sakerna på ena sängsidan. Haha, så när jag vakna låg min kalander, mina pennor, min mobil och min fjärrkontroll på golvet. Haha!

EM 2008

Är jue här nere i Schweiz och Österrike. Men det tråkiga är att Sverige inte spelar några matcher här i Schweiz. Fast det blir party ändå :D  Det går rykten om att det ska vara stora plasmaskärmar lite överallt i stan och sen går tågen 24/7 och det är ingen nattaxa heller :) Kalendern är iallafall full med intressanta matcher och så = party. Lixom jag är jue inte det minsta intresserad av sport, bara av gemenskapen och festen. Haha! Men ibland är det kul att få vara patriot. Jag ska minsann ta med min jättestora svenska flagga ut då på stan och skrika, med flaggor i ansiktet. Jag menar vi svenskar kan jue festa ;)


Så här såg det ut sist:

image345