IKEA FAMILY

Jag som alltid vart Ikea freak. Att jag aldrig har fått för mej att använda mitt Ikea Family kort tidigare hemma i Sverige. Man får jue en massa rabatt. Iallafall här i Schweiz. Idag fick jag nästan 46 SEK billigare =) Är jue mer än ett helt paket cigg ;) Så får man tydligen Ikea påsen gratis oxo. Gratis är jue helt enkelt bäst ;)

VARIT PÅ IKEA MED MIN VÄRDMAMMA

Var super trevligt. Handlade lite små saker som ljus, handdukar, kuddar, tofflor m.m. Sen blev de den beiga runda pallen som jag ska ha som bord. Den va lite dyr - 15 CHF. Men smakar de så kostar de ;) Den svarta fanns tydligen inte på varuhuset. Skumt!

Uli bjussa mej på middag oxo :) Köttbullar me den där jävla pommesen. Men tydligen kan man få me potatismos oxo. Men är säkert pulvermos så jag avstod. Sen ett blåbärsmuffins som efterrätt =) Tom va jättesnäll hela tiden. Han låg bara i sin bilstol och sov ;) Jaa, de var en trevlig dag me min värdmamma de =)

Skulle jue hämta upp Franz på hans chrippe. Men Uli skulle göra de. Så jag behöver inte börja jobba igen förens kl.17 - 17.30. Slutar sen vid kl. 20. Najsa Fredgar jag har minsann ;) Sen kommer Emma, så får vi se som sagt vad vi hittar på för bus idag.
 

JAG FLYTTAR DÅ I BÖRJAN AV DECEMBER

Va inte ens nån ide att fråga om jag fick stanna här, för allt va redan klart och planerat. Så i början av December flyttar jag ut på "landet" igen ;) Så va de me mitt stadsbo liv ;P Men hade redan bestämt mej från innan om jag måste flytta me så åker jag hem till Sverige. Men idag fick Uli mej att tänka om. Så för engångskull har jag Johanna Hellberg tänkt posetivt :D

 • Flyttar då från Zürich Stadt till Neue Forch. En liten byhåla utanför stan. Men tar lika lång tid in till centrum som de gör härifrån och jag slipper då håla på och byta buss/tram som nu. Men de ända lite negativa är att tåget går bara varje kvart. Men bättre än varje halvtimme som innan när jag bodde i Stäfa. Taxi kostar nog mycket mera då, men är jue ändå aldrig jag som betalar ;)
 • Jag får ett stort rum med egen ingång. Bättre än nu, då jag har ett litet på bara 12 kvm. Och super bra jag får en egen ingång. Så då kan jag komma och gå som jag vill :D Och få behålla min privaticy. Emma fick komma och sova hos mej när hon ville :D Och kompisar kan jag jue oxo ha när jag vill hos mej då eftersom jag inte stör dom nåt =) Men får kanske inte ha nåra killar och sova över ? Men men, då får väl jag sova hos dom ;)
 • Får ett eget kylskåp i mitt rum som jag kan ha min mat i ( läs alkohol ;) ) Men får jue även självklart äta från familjens mat oxo, eftersom jag jobbar för min mat. Så jag tjänar jue ganska mycket på det =) Och det är jue mycket trevligare att laga mat i deras kök än de skabbiga som finns här.
 • Får ett eget badrum istället för att dela som här, och de lär jue va mycket mera tryck i vattnet. Dom har även en bastu =)
 • Jag slipper gå upp så tidigt när jag ska jobba, eftersom jag då bor på "jobbet". Och när jag barnvaktar så kan jag jue alltid gå ner och sova när jag vill eller datanörda ;) Mycket bättre oxo när jag jobbar som nu, nån timme dit och nån timme dit. Då är det jue bara att gå ner till mitt rum direkt.
 • Jag får en ny stor säng =) 160 cm bredd, och de är jag fan glad över så jag slipper den här skitsängen.
 • Det ändå negativa är jue att jag inte kan röka när jag vill, men de löser sej de oxo ;)
 • Jag ska själv få bestämma hur dom ska inreda mitt rum och möbler =)
 • Och jag kommer inte höra barnen alls mycket då jag ska bo i källaren och deras sovrum är 3 våningar upp.
 • Så får jag mycket bättre internet än den skiten som jag har nu
 • Så slipper jag bära all tvätt så långt en gång i veckan. Tvättar nämligen hemma hos min värdfamilj. Men sen bor jag jämter tvättstugan så de blir jue smidigt

Klart jag är lite besviken på dom, eftersom jag skulle få bo i Zürich ensam. Men men, nu är det som de är. Och de blir nog bra de oxo :D

LITE SJÄLVDISIPLIN HAR JAG ALLT IDAG ;)

Väntar nu på min värdmamma, så vi kan åka till Ikea. Har städat mitt rum och allt ;) Gick upp redan kl.10. Ett noll till mej ;) Men har bara sovit 6 timmar inatt igen. Jävla bok att den ska va så bra ;) Men går säkert hem och sover lite efter Ikea. Börjar jue inte jobba förens vid kl.17 igen. Ska då hämta Franz på hans chrippe. Ikväll är de inga planer alls. Antingen sitta och softa hemma hos mej med Emma, Baim och hans kusin. Annars blir de la fiesta. Imorn blir de iallafall la grande la fiesta ;) Ska jue fira Halloween. Imorn på dan nån gång måste vi ner till stan oxo och shoppa lite. Känns som de kommer bli lite sömn den här helgen ;)

Kallt som fan är de idag oxo :S Bara 2 grader. Men snön börjar iallafall försvinna. Skönt de!

IMORGON BÄR DET AV TILL IKEA FÖR ATT INFÖRSKAFFA LITE SMÅTT OCH GOTT

En liten road trip me mín värdmamma. Kul kul! Ska oxo bli lunch på Ikea ;) Mumma! Det viktigaste jag ska införskaffa mej är iallafall en pall som ska användas som bord. Då jag inte har nått bord och så liten plats. Ännu en av mina smarta inredningsplaner ;) Men frågan är bara vilken ? Men blir nog den svarta då den är billigast ;) Det lite roliga är att den kostar bara 4.95 CHF här i Schweiz och det är ca 30 SEK och i Sverige kostar den 49 SEK. Och den finns bara i grön färg i Sverige. Skumt ! Så frågan är pris eller utseende ?? Hmm... Ja, ni lär jue få reda på det imorn ;)