SONNTAG, MONTAG UND DIENSTAG

SÖNDAG:
Skulle ha träffat Leandro äntligen. Men så blidde de inte. Han va tvungen att jobba.
Så jag, Emma och Annika gick till Sub Way och käkade macka. Dyrt som fan, men gott =) Jag åt en macka me tonfisk, kyckling och rostbiff. Dom tyckte jag blandade lite skumt ;) Hehe Stack sen ner till bahnhofen och hängde. Frågade om biljetterna till München oxo. Så på Lördag kl. 7.12 så åker vi dit för att gå på Oktoberfest :D Kunde inte sova så somnade inte förens kl. 8 på Måndag morgon :S

MÅNDAG:
Jobbade typ 4 timmar. Franz va sjuk stackarn. Va ute och gick me Franz och Uli. Jättemysigt och prata me henne lite =) Vi gick till en lekplats, men där fick inte Franz leka för en jävla kärring. Bara för att dom faktiskt betalade för att bo där. Men oj va farligt om Franz hade lekt där 10 min. Idioter! Åkte sen hem och sov redan kl. 21.


TISDAG:
Har vart sjuk idag. Mått illa och huvudvärk. Och trött som fan fast jag sov i över 12 timmar på natten. Men slapp jobba idag iallafall =) Nu på kvällen så kom Emma förbi me en Big Mac till mej :D Så snällt så.


Annars händer de inte alls mycket här. Men de är bara skönt de. Har så mycket i huvudet ändå . .

JAG HATAR ÄGAREN PÅ LAMBADA. F YOU!

Pratade me Leandro första gången på 2 månader <3 Prata me Catalin oxo, de börjar gå framåt ;)

Vaknade nån gång runt 18 tiden på Lördagen. Satt sen och förfesta hemma hos mej som vanligt. Repriser ;) Åkte in till stan kl.2.30. Sprang först och fyllde på Emmas och Lenadros mobiler. Så vi missade nattbussen vi skulle ta till Langstrasse så vi tog en taxi. Fick en jävla chafför som trodde han va jätterolig, men de tyckte inte vi. Väl framme så gick vi och sa hej till Solomon. Gick sen in på Piranha ett tag. Men sen blev vi hungriga så satte oss ute på Langstrasse och käkade kebab. Gick sen in Lambada. Satt där och drack en öl, sen skulle jag och Emma gå på toan, men så va de fullt på tjejtoan, så vi kollade in på killtoan. Men då hade idiot ägaren sett de, så han bad Franco ge oss hausverbot. Franco tyckte de va aslarvigt oxo. Men men... Så kan de va! Men dom jävla tjejerna me kuk kan gå på våran toa hur mycket som helst och dra en lina kokain hit och dit är helt okej. Helt sjukt! Så då åkte vi hem till mej och sov istället, jag och Emma. Skönt att komma hem innan solen gått upp ;)