Johannas Pratstund

VALBORG

Publicerad 2009-04-30 19:16:00 i DAGENS FÖDELSEDAGSBARN & ANDRA HÖGTIDER, SCHWEIZ.NEUHAUS (utan bilder),

Är det jue hemma i Sverige idag. Haha kommer ihåg när man var mindre och söp som fan! Då var Valborg by night, fylla, fuck & fight ;)

Sov ända tills de va dax att jobba igen runt 14 tiden. Skönt som fan! Städade sen upp i köket och gav Tom sitt mellanmål. Sen pärlplattade Franz och jag. Gjorde värsta coola bilen till han :D

Nu sitter jag här nere i mitt rum och lagar lite trasiga kläder och sen syr om en klänning. Blir fan bra faktiskt =) Inne på min andra öl redan ;) Ska dränka mina sorger, fast jag vet att dom jävlarna kan simma. Men orka lixom! Snart kommer nog Emma. Då slipper jag sitta här och supa skallen av mej i min ensamhet ;) Ikväll ska de fan bli en bra kväll. Och de ska INGEN eller INGET kunna förstöra. Bra de är LillLördag här oxo på Torsdagar här, så lär jue va fett med folk ute...

Det är Gud som straffar mej. What Comes Around Goes Around - även till mej =(

Fick precis sms av Emma. Vi ska ses inne i Zürich istället. Så nu måste jag hoppa in i duschen och börja fixa mej. Typ 2 timmar på mej. Men tiden går fort. Idag åker kameran med oxo :D Så lär nog bli mycket kort :D  
Men vetifan vad jag ska ha på mej :S

SNART ÄR DET LÅÅÅNGLEDIGT

Publicerad 2009-04-30 09:50:00 i SCHWEIZ.NEUHAUS (utan bilder),

Så skönt så !

Gjorde hemmaspa igår kväll med ansiktsmask, bodyscrub osv. Så jävla skönt. Fixade sen med lite saker i datorn. Sen precis när jag ska sova runt 1 tiden så kommer alla jävla tårar igen... Fan jag vill inte gråta :( Efter regn kommer solsken... Jag vet de ! Men allt känns bara piss just nu. Tur de är helg iallafall så Emma kommer hit. Då slipper jag va ensam =) Och då gråter jag inte lika mycket, om jag ens gråter. För i Emmas sällskap är jag glad, iallafall för de mesta ;)

Började jobba redan kl. 06.30 idag då. Låg på soffan och halv sov till runt kl. 8. Mådde illa som fan :S Då kom Franz ner, så käkade vi frulle. Redan för ca 30 minuter sen kom Uli hem. Så nu är jag ledig, men ska jobba igen kl. 13.30. Tills runt kl. 15. Sen är de lååångledigt =)

Nehe, nu ska jag sova lite fan... Är så jäääävla trött. Första gången på en vecka. Men har jue knappt sovit nåt den här veckan och de lär jue inte bli så mycket sömn dom närmaste dagarna ;) Så bäst att passa på nu.

DEN HÄR DAGEN HADE OXO ETT SLUT :)

Publicerad 2009-04-29 19:49:00 i SCHWEIZ.NEUHAUS (utan bilder),

Tom sov ända tills kl. 16. Lagade lite käk till mej och sen gav han mellanmål. Efter de tog vi tåget till Egg och införskaffade alkohol. Tur man har barnvagnen alltså ;P Helt sjukt egentligen, visa tåg som går här är av den gamla sorten dvs. att de är 2 trappor upp i ingången för att komma in i tåget. Det sjuka är att de är ALLTID kvinnor som hjälper mej upp med vagnen - unga som gamla! Men aldrig män, och dom tillhör jue ändå den starkare sorten av oss. Men dom har la inget vett alls i huvudet??

När vi kom hem igen så pärlplattade jag en rosa svamp och Hello Kitty. Så söta så =) Fan dom vita pärlorna börjar redan ta slut :S Får köpa nya helt enkelt!  När Uli kom hem så hjälpte jag henne fixa fisken till Sushin. Fi fan vad de luktar illa om fisk :S Tur man inte jobbar på en fiskbil! Blääää... Käkade lite kvällsmacka med Franz efter de. Och nu ligger jag äntligen under mitt täcke i min säng <3 Men jag gråter faktiskt inte nåt mera! Bra de... Är inte värt att gråta mera. Han vet vad jag tycker och han vet att jag blev jätte besviken. Men va fan hade jag trott från början då ? Jag är så jävla dum ibland asså. Jaja, så är de. Livet går vidare. Imorn är de iallafall PaRtY =) Börjar jobba redan kl. 06.30 imorn. Men Uli kommer hem redan runt 11 tiden så då är jag ledig fram tills 14 tiden. Då ska hon iväg igen. Men ingen aning när jag slutar. Hoppas tidigt, så jag hinner fixa och dona lite med allt på att göra listan. Eller om jag kanske skulle göra de nu ? Får se, är ändå mysigt att ligga här under mitt täcke i min säng i mitt rum.

Btw. blir ingen piercing den här månaden :S Får vänta tills nästa. Men då blir de både piercing och tattuering. Om jag inte lyckas fucka upp ekonomin igen, som vanligt :S

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela