BÅDE BRA OCH DÅLIGA SAKER HÄNDER HÄR

Ojoj, vad läsare jag hade igår. Över 40 st... Välkomna alla nya =) Hoppas ni stannar trots väldigt tråkig blogg just nu!

Vaknade inatt med världens jävla tandvärk :( Och den verkar aldrig vilja gå över :S Tagit 2 st Aspirin, men nee... Fan! Jag som ska på söka jobb- möte på AMS imorn. Kul och sitta med den här värken, eller kanske inte ?

Det roliga som hänt idag är att jag ska på lägenhetsvisning runt kl. 14 idag =) Hoppas den ser ut som jag tänkt mej och att jag får den =) Då blir jag granne med bästaste Vivica med familj <3 Då kan Julia och jag busa en massa ihop =) Är iallafall en etta på 40 kvm med balkong och nyrenoverat kök och badrum. Hoppas hoppas =)INTE BLOGGAT PÅ FLERA DAGAR

Men internet här på Oddergatan har minst sagt problem.

I Torsdags, var jag jue då hemma hos pappa och sen ute hos mormor och hämta min säng. Fan va najs och sova i min egna säng igen efter 3 år <3 Fikade och tjötade lite med mormor och tog med mej en säck kläder som sagt.

I Fredags, rensade jag bland kläderna. Gjorde mej av med en hel pappkasse kläder. Cyklade sen ner till stan för att betalan in mina jävla räkningar från Schweiz. Krångel, krångel! Men när jag var på banken så kom jag på att jag glömt mitt pass hemma. Så tänkte ta ut pengarna från mitt Visa kort. Men nee, kortet funkade inte :S Så var bara att cykla hem igen för att hämta passet. Och sen tibax till stan. Men när jag väl fick hjälp på banken, så visade de sej att de inte gick att betala. Skit räkning asså!

Efter banken cyklade jag vidare hem till Vivica med familj. Framåt 18 tiden cyklade jag hem igen och käkade pizza med la familia. Och tittade på filmen Män Som Hatar Kvinnor. Boken var 100 gånger bättre än filmen. Men så är det väl oftast.

I Lördags, hjälpte mamma och Conny att fixa i trädgården och med huset. Conny håller på och renoverar altan. Efter de rensade och kollade bland alla mina saker. Det var kul. Fixade en Schweiz minnes låda oxo. Blev bra som fan =) Lägger la upp bilder senare nån gång, så ni får se =)

I Söndags, idag då alltså. Fixat iordning i mitt rum så jag kommer åt alla mina saker bättre. Blev bra! Men fan vad jag vill flytta :S Ska iallafall ringa på en lägenhet imorn, håll tummarna! Vill flytta, så min dragostea kan komma till mej <3

Nu kolla på en svensk film från 2007, Gangster. Aldrig hört talas om, men den kanske är bra. Efter filmen ha internetdejt med min dragostea <3

TORSDAG

Hemma hos min far nu och lånar hans laptop så jag kan datanörda lite ;) Hade tänkt att prata med min dragostea lite, men han är inte hemma :S Synd, för jag saknar han så jävla mycket!

Idag inte gjort så mycket mer än att fixat och donat lite. Fixade iordning alla mina smyken så jag kan se dom bättre =) Och sen har jag tagit upp en påse med massa kläder som ska testas ikväll, om dom fortfarande passar ;) Annars får syrran ta dom till loppis.

Ikväll ut till mormor och hämta en madrass till mej, då syrran sålt hennes säng, så jag har nåt att sova på. Vi har en stor uppblåsbar madrass, men jag tycker INTE om att sova på den. Tänkte oxo hämta mera kläder ute hos henne, så jag kan prova. Känner de är dax att rensa iordning lite. Ut med de gamla och in med de nya ;)

Imorn hälsa på Vivica med familj <3 och på kvällen tänkte jag kolla på filmen Män Som Hatar Kvinnor. Som äntligen kommit =)