BÅDE BRA OCH DÅLIGA SAKER HÄNDER HÄR


Ojoj, vad läsare jag hade igår. Över 40 st... Välkomna alla nya =) Hoppas ni stannar trots väldigt tråkig blogg just nu!

Vaknade inatt med världens jävla tandvärk :( Och den verkar aldrig vilja gå över :S Tagit 2 st Aspirin, men nee... Fan! Jag som ska på söka jobb- möte på AMS imorn. Kul och sitta med den här värken, eller kanske inte ?

Det roliga som hänt idag är att jag ska på lägenhetsvisning runt kl. 14 idag =) Hoppas den ser ut som jag tänkt mej och att jag får den =) Då blir jag granne med bästaste Vivica med familj <3 Då kan Julia och jag busa en massa ihop =) Är iallafall en etta på 40 kvm med balkong och nyrenoverat kök och badrum. Hoppas hoppas =)INTE BLOGGAT PÅ FLERA DAGAR


Men internet här på Oddergatan har minst sagt problem.

I Torsdags, var jag jue då hemma hos pappa och sen ute hos mormor och hämta min säng. Fan va najs och sova i min egna säng igen efter 3 år <3 Fikade och tjötade lite med mormor och tog med mej en säck kläder som sagt.

I Fredags, rensade jag bland kläderna. Gjorde mej av med en hel pappkasse kläder. Cyklade sen ner till stan för att betalan in mina jävla räkningar från Schweiz. Krångel, krångel! Men när jag var på banken så kom jag på att jag glömt mitt pass hemma. Så tänkte ta ut pengarna från mitt Visa kort. Men nee, kortet funkade inte :S Så var bara att cykla hem igen för att hämta passet. Och sen tibax till stan. Men när jag väl fick hjälp på banken, så visade de sej att de inte gick att betala. Skit räkning asså!

Efter banken cyklade jag vidare hem till Vivica med familj. Framåt 18 tiden cyklade jag hem igen och käkade pizza med la familia. Och tittade på filmen Män Som Hatar Kvinnor. Boken var 100 gånger bättre än filmen. Men så är det väl oftast.

I Lördags, hjälpte mamma och Conny att fixa i trädgården och med huset. Conny håller på och renoverar altan. Efter de rensade och kollade bland alla mina saker. Det var kul. Fixade en Schweiz minnes låda oxo. Blev bra som fan =) Lägger la upp bilder senare nån gång, så ni får se =)

I Söndags, idag då alltså. Fixat iordning i mitt rum så jag kommer åt alla mina saker bättre. Blev bra! Men fan vad jag vill flytta :S Ska iallafall ringa på en lägenhet imorn, håll tummarna! Vill flytta, så min dragostea kan komma till mej <3

Nu kolla på en svensk film från 2007, Gangster. Aldrig hört talas om, men den kanske är bra. Efter filmen ha internetdejt med min dragostea <3
UPP