VA FAN

Att folk A L D R I G kan lära sej vad som är sitt och mitt. Belals bror hade nämligen snott pengar och ringt upp alla mina pengar på min mobil. Och de va inte ett litet samtal heller, på hela 17 minuter. Fan ! Jävla idiot ! Belal skämdes som fan och tyckte de va fett pinsamt. Synd hans bror är sån fitta när han är så snäll.

Emma drog redan vid 14 tiden. Men vi fortsatte sova.Vaknade till liv nån gång runt 16 tiden. Låg och pratade om allt möjligt. Myspys =) Sen gick vi upp men då hade alla dom andra araberna dragit. Sen kom dom upp en snabbis med en kycklingkebab till mej och Belal. Fi fan va god den var. Sen satt vi och pratade lite mera tills de blev dax för mej att åka hem. Han var så söt så. Han ville jag skulle stanna längre, men kunde jue inte va jue tvungen att barnvakta ikväll :S Synd oxo när han skulle fira sin 28 årsdag idag. Han fyller år på Måndag. Fiskar båda två ;) Men, men... Thats life! Han skulle ev. höra av sej när dom drog hem efter festandet. Så skulle jag komma in till stan då och möta upp dom. Men u never know.

Uli och Markus drog kl.19.30. Franz var hel mysig. Sådär så man nästan vill krama sönder dom =) Busade lite och städade hans rum. Haha han ville ha en nappflaska med mjölk till innan han somna, men då sa jag men då kanske du kissar på dej när du sover. Då sprang han på toa och kissade innan. Så sött, han fick förstås en flaska mjölk till då =) Tom sov redan när dom drog. Men Uli sa att han kanske vaknar vid 23 tiden och är hungrig och vill ha välling, hoppas inte för jag hade tänkt och sova nu ;) Har nämligen haft 2 st som snarkat hela morgon brevid mej ;P

Btw. halsen är lite bättre nu, men är täppt i näsan som fan :S Och har inget nässpray =( Men hittade saltlösning mamma gav mej nån gång. Inte ens hälften så bra som näspray, men funkar så länge. Hata förkylning fan!

PARTY NIGHT

Drog in till Zürich runt 23 tiden. Skulle jue gå på Nelson men vi drog till Araz istället. Mycket softare och närmare Langstrasse ;) Drog till Langstrasse runt 2 tiden.

Va först på Prinsessbaren. Köpte en varsin öl. Så drack jag upp min snabbare än Emma, så då fick jag en gratis av ägaren =) Sen när vi skulle gå så sa han ba nee, de ska ni inte ;) Så fick vi en varsin öl igen =) Lixom Prinsessbaren kallas inte så utan anledning ;)

Sen gick vi till Arabbaren och dansade en massa arabdans. Fick äntligen sångaren att sjunga Allah Ya Baba ;) Jag är skillad som fan oxo ^^ Sångaren börja sjunga Nour El Ain, så hörde jag det före alla araber, för jag började dansa och sjunga men inte dom. Men en halv minut senare så fatta dom vilken låt det va Haha! Skillz ;)

Sen gick vi till Piranha. Träffa Carlos kusin Perry så snackade lite med han. Träffade en massa portugiser oxo. Så kom Belal =) Kul kul... Så åkte vi hem till hans kompis runt 7 tiden på morgon. Myste lite tills vi somna. Han lura mej att han va förlovad så jag blev jätte besviken och sur. Men sen visade de sej att han bara ville skoja med mej. Men va inte så kul skämt. Men, men... Så fick jag oxo reda på att muslimer måste raka sej under armarna och mellan benen högst var 40e dag. Renlighet minsann! Man lär sej nåt nytt varje dag ;)

UTMANING: FYRA

Fyra tv program jag brukar se:
kollar inte på tv. men om jag måste välja 4 st så blir de: Viva La Bam, Tila Tequeila, Desperate Housewifes och den där nya serien på SVT 183 dagar

Fyra saker jag gjorde i går:
jobbade, festade, dansade, myste med Belal fast de blir jue egentligen idag ;)

Fyra saker jag längtar till:
sommaren, kärlek, min familj, tills jag blir rik ;)

Fyra saker som står på min önskelista:
bättre ekonomi, kärlek ;), gå ner i vikt, sommar

Fyra saker jag avskyr: 
folk som ljuger, folk som snackar skit, folk utan respekt, snö

Fyra saker jag tycker om att göra:
festa, shoppa, umgås med mina vänner + familj, mysa

Fyra saker jag åt i går:
choklad, kyckling - curry macka, ägg med kaviar och kebab, men de var inatt

ÖDET ? ELLER ÄR VÄRLDEN LITEN ?

En kille med ett konstigt namn ville bli vän med mej på Facebook innan idag på em. Men jag sa nej, eftersom jag inte vill ha vänner jag inte känner. Sen nu ikväll så lyssnade jag och Emma på arabisk låt - Allah Allah Ya Baba. Så va hon inloggad på sin MSN. Så skickar nån arab från Sverige till henne och skriver på arabiska om låten. Så sitter jag vid datorn så jag svarar. Sen efter ett tag så säger jag att det inte är Emma utan jag som skriver. Sen så vill han bli kompis med mej på Facebook, så jag bara okej för den här gången då för han verkar sjysst. Då visar de sej att de är samma kille som ville bli kompis med mej innan idag som jag redan sagt nej till.

Haha hur stor är den chansen lixom ? ;)