VA FAN


Att folk A L D R I G kan lära sej vad som är sitt och mitt. Belals bror hade nämligen snott pengar och ringt upp alla mina pengar på min mobil. Och de va inte ett litet samtal heller, på hela 17 minuter. Fan ! Jävla idiot ! Belal skämdes som fan och tyckte de va fett pinsamt. Synd hans bror är sån fitta när han är så snäll.

Emma drog redan vid 14 tiden. Men vi fortsatte sova.Vaknade till liv nån gång runt 16 tiden. Låg och pratade om allt möjligt. Myspys =) Sen gick vi upp men då hade alla dom andra araberna dragit. Sen kom dom upp en snabbis med en kycklingkebab till mej och Belal. Fi fan va god den var. Sen satt vi och pratade lite mera tills de blev dax för mej att åka hem. Han var så söt så. Han ville jag skulle stanna längre, men kunde jue inte va jue tvungen att barnvakta ikväll :S Synd oxo när han skulle fira sin 28 årsdag idag. Han fyller år på Måndag. Fiskar båda två ;) Men, men... Thats life! Han skulle ev. höra av sej när dom drog hem efter festandet. Så skulle jag komma in till stan då och möta upp dom. Men u never know.

Uli och Markus drog kl.19.30. Franz var hel mysig. Sådär så man nästan vill krama sönder dom =) Busade lite och städade hans rum. Haha han ville ha en nappflaska med mjölk till innan han somna, men då sa jag men då kanske du kissar på dej när du sover. Då sprang han på toa och kissade innan. Så sött, han fick förstås en flaska mjölk till då =) Tom sov redan när dom drog. Men Uli sa att han kanske vaknar vid 23 tiden och är hungrig och vill ha välling, hoppas inte för jag hade tänkt och sova nu ;) Har nämligen haft 2 st som snarkat hela morgon brevid mej ;P

Btw. halsen är lite bättre nu, men är täppt i näsan som fan :S Och har inget nässpray =( Men hittade saltlösning mamma gav mej nån gång. Inte ens hälften så bra som näspray, men funkar så länge. Hata förkylning fan!
UPP