SOMMAR VÄDER IDAG

Najs som fan :D

Igår trodde jag att jag var ensam hemma en xtra natt, men sen gick jag på toa. Då såg jag att nån va hemma, men hade inte hört nåt! Men så visade de sej att de bara var Markus. Uli och barnen kommer hem idag runt 15 tiden. Så behöver inte börja jobba innan dess :D Men ska städa huset nu, sen ut och sola... Räcker jue att ligga en timme så blir man asbrun :D Speciellt när vi bor 600 m.ö.h ;) Så tar me mej både laptop och dagbok ut sen.

Packade ner ALLA mina saker igår. Fi fan va mycket det är asså. Men, men... Har jue som sagt bott här 3 år och då samlar man jue på sej en hel del. Men känns lite vemodigt allt. Är jue första gången på 3 år ( förutom när jag åkte hem från min första värdfamilj, men då visste jag jue att jag skulle tibax hit ) som jag packar för att aldrig mer återvända hit. De känns piss men ändå så bra. Så delade känslor om allt. Men hade både Emma och Alex vart med mej hemma i Sverige så hade allt vart perfekt =) Mmmm... vet varken in eller ut, men fi fan vad jag kommer sakna dom två och mitt älskade Zürich! Men jag kommer komma hit snart igen, de vet jag, inte för att bo men åtminstonde 2 veckor :D

Hoppade in en jävla groda från mitt fönster igår oxo medans jag packade. Fi fan va rädd jag blev :S Kommer iallafall INTE sakna det här zoo:t.

Prata me Conny igår oxo. Hoppas dom kommer hit på Lördagen istället för Söndagen. För då kan han & mamma sova på ett hotell i Zürich och ha de lite mys ;) Så kan Jennifer och jag gå ut och festa hela natten :D Ohh hoppas <3 Skulle va så jävla kul jue... Speciellt när Jennifer och jag inte kan gå ut ihop i Sverige eftersom hon är för liten!

Nehe, nu måste jag börja städa. En timme senare ^^ Ska koka mej nåra ägg oxo, fan jag inte har nån kaviar! Jepp jepp...

SOMMAR LISTA

Bikini eller baddräkt? - bikini
Hängmatta eller solstol? - filt på gräset
Brunt eller blont hår? - lila
Shorts eller kjol? - kjol
Linne eller t-shirt? - linne
Utsläppt eller uppsatt hår? - både och, men mest uppsatt då de blir för varmt
Brun eller vit? - brun
Bada i saltvatten eller sötvatten? - pool
Sommarfärg? - vit, rosa, gult
Liseberg eller Gröna Lund? - är jue i Schweiz så inget av dom
Sommarsöt eller sommarsnygg? - alltid söt och snygg ^^
Varmt eller svalt på sommaren? - lagom varmt
Soligt eller molnigt? -soligt
Hav eller sjö? - hav
Cola eller fanta? - Coca Cola
Flipflopps eller ballerina? - ballerina
Båt eller husvagn? - cab
Bada från strand eller brygga? - sand strand
Solbrända killar eller kritvita killar? - solbrända
Tälta eller sova inne? - sova i en säng hel klart