UTGÅNG MED KRUKSAFARI


Först ska jag berätta vad kruksafari är: Är så att dom har ställt ut 307 st krukor i stan. Som företag och affärer har dekorerat. Man kan sen köpa dom för 7000 CHF. En kruka väger 200 KG. Iallafall så har jag och Emma en misson. Vi ska nämligen hitta och fota alla 307 st krukor. Så när vi är på kruksafari, fotar vi helt enkelt krukor :D Bilder kommer när vi hittat alla så stå ut ;)

Vaknade ganska skapligt på Lördagen, Alex drog då. Bakade scones och chillade. La oss och sov sen igen. Sen kom Alex förbi här igen. Sov tills kl. 00. Fixade oss iordning och tog tåget in till Zürich. Gick hela Bahnhofstrasse på kruksafari :D Sprang in på Nelson och köpte cigg. Inte ens sugen på att gå in på de skitstället. Gick sen vidare till Langstrasse. Gick direkt till Jahawara ( arabbaren ). Drack massa whiskey och cola. 

Efter de gick vi in en snabbis på Prinsessbaren. Skulle sen gå in på Memphis. Men tydligen hade vi hausverbot ?!?!?!? Securitas Benni tyckte de va allmänt skumt och vi med. Men troligtsvis så har de med att göra att visa små Bangladesh idioter inte kan ta ett nej. Men visst tycker ägaren att de är okej att hans anställda går ner till tjejtoan och visar kuken hej vilt, så javisst för oss. Han som förlorar cash på att ge oss hausverbot ändå ! Jaja, fortsättning följer om 2 veckor...

Så vi tog bussen till Niederdorf istället, gick Gräblibar och träffade Alex och dom andra rumänerna. Ohh my God. Vilka jävla folk där. Gamla gubbar och kärringar där. Fi fan... Och så jävla kul när folk tror att man vill ha deras fula karlar och dom pratar högt om en på engelska eller tyska och tror att man inte förstår! Sånt är så roande. Åkte hem till mej runt kl. 8. Jag, Emma, Alex och Johnny brist på annat och trött på idioter !

EN FREDAG MED MASSA ÖL


Först så kom Alex sen efter de kom Emma. Skulle jue va barnvakt men behövde inte de. Men Markus "glömde" komma ner och säga de till mej, så gick upp runt kl. 22 och frågade när han skulle iväg. Men då skulle han inte iväg rätt som de va. Bra om dom kanske säger till tidigare nästa gång!

Så då öppnade vi en massa öl och började fixa oss iordning. Emmas mobil ringde, va hennes boss. Dom ville träffa oss på Langstrasse. Så var bara att stressa till tåget till Zürich. Var hur jävla mycket folk som helst på Langstrasse. Alla firade FC Zürich ( fotboll ) vinst. Minglade runt och drack ännu mera öl. Hängde lite med Emmas boss på Rudis. Bossen va full som en kastrull, fast de va vi med ;) Emma har skillz hon ^^ Alla fick öl i plastglas utom Emma för hon fick i ett riktigt glas av glas.

Gick sen till Prinsessbaren. Haha, de är kul när folk slickar ens arschel. Han, arabvakten som va så dryg är min nya vän ^^ Kom och hälsade och frågade hur de va me mej. Jaja, han är säkert snäll. Biffig iallafall ;) Hade de trevligt med Emma och Alex tills jävla gubbjävlar ska betee sej som idioter. Alex blev sur på mej för att jag blev sur på gubben, eller jag flippa lite på gubben ;) Men de va lugnt sen. Åkte hem till mej redan kl. 6. Däckade alla tre i min säng. Kul kväll för övrigt :D
 
UPP