Johannas Pratstund

BARA PRAKTIK OCH ÅTER PRAKTIK

Publicerad 2009-10-30 11:05:00 i SVERIGE.KATRINEHOLM (utan bilder),

Inte hänt för mycket den här veckan. Bara praktik och praktik. Idag börjar kl.12 - 21. Imorn och Söndag är det kl.7-17. Idag blir det iallafall Bingo med tanterna =) Det är kul =)

Igår var mormor & Olle och hälsa på mej. Dom tyckte min lägenhet var sååå fin =) Så fick jag 2 st växter av dom som inflyttningspresent. Tack, tack =)

Sen har det inte hänt nånting alls... Äntligen sorterat klart ALLA mina bilder & ALL musik iallafall! Blev 7500 st bilder och ca 1200 låtar. Tog sin lilla tid, men så lätttillgängligt nu när allt är sorterat. Värt alla dom där timmarna det tog. Föresten skickade iväg ett mail till min förra värdfamilj oxo i Schweiz. Är jue så nyfiken hur det går för barnen :D Hoppas dom svarar bara =)

Jepp, jepp... Nu ska jag sy klart mina nya panellängder. Sen imorn hämta ett paket med panellängdshållare och en ny svart matta till tvrummet. Kommer bli ännu najsare :D Väntar på nya väggord oxo ;) Ohh vad jag tycker om min fina lilla lägenhet <3


Om 1 vecka . Om 7 dagar . Om 166 timmar = Dragostea Mea <3

SÅ MYCKET JAG VILL SKRIVA

Publicerad 2009-10-27 17:30:55 i JoHaNNas TANKAR,

här i min blogg. Som förut, då jag var i Schweiz. Men går jue inte här i Sverige. Kan inte berätta allt jag egentligen vill berätta. Bäst så, för att slippa en massa problem... Därför jag tappat blogg lusten oxo, eftersom jag måste tänka både en och två gånger på vad jag skriver om. Så att "fel" folk inte ska kunna läsa det. Kanske nån gång, allt kommer fram här ändå. Visst jag kan sätta ditt lösenord, men mycket roligare att ha en public blogg. Jaja, så är det...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela