BARA PRAKTIK OCH ÅTER PRAKTIK

Inte hänt för mycket den här veckan. Bara praktik och praktik. Idag börjar kl.12 - 21. Imorn och Söndag är det kl.7-17. Idag blir det iallafall Bingo med tanterna =) Det är kul =)

Igår var mormor & Olle och hälsa på mej. Dom tyckte min lägenhet var sååå fin =) Så fick jag 2 st växter av dom som inflyttningspresent. Tack, tack =)

Sen har det inte hänt nånting alls... Äntligen sorterat klart ALLA mina bilder & ALL musik iallafall! Blev 7500 st bilder och ca 1200 låtar. Tog sin lilla tid, men så lätttillgängligt nu när allt är sorterat. Värt alla dom där timmarna det tog. Föresten skickade iväg ett mail till min förra värdfamilj oxo i Schweiz. Är jue så nyfiken hur det går för barnen :D Hoppas dom svarar bara =)

Jepp, jepp... Nu ska jag sy klart mina nya panellängder. Sen imorn hämta ett paket med panellängdshållare och en ny svart matta till tvrummet. Kommer bli ännu najsare :D Väntar på nya väggord oxo ;) Ohh vad jag tycker om min fina lilla lägenhet <3


Om 1 vecka . Om 7 dagar . Om 166 timmar = Dragostea Mea <3

SÅ MYCKET JAG VILL SKRIVA

här i min blogg. Som förut, då jag var i Schweiz. Men går jue inte här i Sverige. Kan inte berätta allt jag egentligen vill berätta. Bäst så, för att slippa en massa problem... Därför jag tappat blogg lusten oxo, eftersom jag måste tänka både en och två gånger på vad jag skriver om. Så att "fel" folk inte ska kunna läsa det. Kanske nån gång, allt kommer fram här ändå. Visst jag kan sätta ditt lösenord, men mycket roligare att ha en public blogg. Jaja, så är det...

OJOJ

Vad många läsare jag hade igår - 53 st. Jag som inte ens uppdaterade ;) Så lite lägescheck kanske ?

Händer inte alls mycket. Kattvakt dårå. Mysigt =) Detta har även resulterat i att jag har hunnit sortera klart alla mina 7 500 st bilder i laptopen. Skönt! Men nu är det bara all musik kvar. Jag har jue iallafall inte långtråkigt ;)

Fick höra igår på praktiken från 2 st att dom tycker om mej så mycket =) Kul att höra! Sen fixa jag upp - på morgonen, 2 st inlagda helt själv :D Den ni ;P Fast var jue utan lift då.

Vi räknade ut mina timmar idag, hade 2 timmar för mycket. Så fick sluta redan kl. 14.30 idag. Men har praktik hela veckan utom Torsdag. Och 20 timmar bara på Lördag & Söndag. Kommer bli en hård vecka. Men nästa vecka är iallafall soft. Ohhy vad jag längtar till nästa vecka <3

Min piercing mår INTE bra av att jag måste hålla på och ta ut den varje dag :S Läker nästan igen ibland. Men, men... Får jue inte ha piercingen i för bakterierisken på praktiken. Hoppas den blir bra igen. Vill jue ha den kvar.

Gått upp en massa i vikt har jag oxo =( Så tråkigt, när jag hade lyckas gå ner. Men, men... Alex tycker om mej ändå, sådeså ;)

Japp, så är läget just nu. Snart ska jag baka en sockerkaka. Mormor & Olle kommer nog och hälsar på mej på Torsdag och kollar hur min lägenhet ser ut. Då måste man jue bjussa på nåt hembakat ;)