DÅLIG UPDATE NU IGEN, MEN FÖRHOPPNINGS VIS BLIR DET BÄTTRE SNART...

Jajamensan... För imorgon kommer äntligen min älskade laptop tibax från service, 6 veckor senare. Och förhoppningsvis så har mitt bredband i lägenheten kommit igång oxo :)

I Lördags var jue då som sagt och fira min kusin Tobias som fyllde 30 år. Käkade gott - potatissallad och rostbiff. Och drack lite goda drinkar. Kom hem runt kl. 23. Då var Jennifer ledsen pga. visa omständigheter, så hon och jag gick ut med Tanya i typ 1 timme. Sa hej till Rabea en snabbis oxo.

I Söndags var Jessica och jag ute hos mormor och hämtade mina sista saker. Fixade ordning en massa på kvällen. Kommer bli super mysigt faktikst :)

Idag - Måndag, så har jag äntligen fått ordning på nästan hela lägenheten. Bara lite saker att sätta på väggarna typ hyllor och så. Sen ta dit tv;n. Sen flyttar jag nog i veckan ? Måste jue köpa hem mat och så innan... Jennifer och Josefin var på besök idag oxo. Kul, kul! Var och käkade middag ihop med dom på McDonalds. Efter det hem till Vivica en snabbis och sa hej. Efter ett tag kom Julia hem till mej oxo. Hon är jue så stört skön asså :)

- Hej Johanna! Pappa sover. Wilma sover. Kommer du och hämtar mej ?
- Du, får jag flytta till dej snart ?

Imorgon hämta min dator då :) Och klockan 10 gå till min blivande praktik och checka läget.

KANSKE DAX FÖR EN LITEN UPDATE ?

Har inte haft tid för mycket alls den här veckan. Håller jue på med flytt :D 

Fick jue nyckeln i Måndags, så alla dagar hela den här veckan har bestått med körning av kartonger/saker och packa upp och cykla kors och tvärs över hela Katrineholm.

Kul, men jobbigt! Kroppen börjar göra ont nu Haha! I helgen så blir det att köra dit mina möbler =) Hoppas att de går att möblera som jag tänkt. Lägenheten är jue väääldigt liten, men mysig. Men fortfarande ingen soffa :S Hitta nåra bra på blocket.se men dom blev sålda tyvärr :( Så får fortsätta leta.

Skitkul att packa upp alla mina kartonger, är jue så mycket saker jag glömt att jag har =). Blir nog lätt så, dom har jue trots allt vart ner packade i 3 år nu. Men Gud vad saker jag har! Undrar hur jag ska få rum i lägenheten ;) Julia har vart en hel del och hjälpt mej =) Så kul, och kul att bo granne med bästis oxo =)

Fan, allt kommer nog bli jävligt bra, när allt är fixat och jag kan flytta in 100%. Bor jue fortfarande på Oddergatan ;)

Tisdag blir internet inkopplat. Blev bara 10 Mbit, men tar snabbare om de går för sakta. Snabbt ska de va ;) På Tisdag är ÄNTLIGEN min laptop klar oxo. Hej internetvärlden ;)

Fått en ny praktik idag oxo genom AMS. Praktik på ett äldreboende här i Katrineholm på 8 veckor. Kan nog bli kul =) Och de bästa är att jag slipper ha praktik sen när jag pluggar till undersköterska. Eftersom jag gör den nu.

Prata med Emma i mobilen oxo i typ 1 timme. Var askul att prata med henne och få en update om vad som händer och sker i mitt paradis Zürich ;)

Jaha, så ser läget ut. Har fullt upp därav dåliga update.... Nu ska jag fortsätta rensa bland alla saker jag har. Det är jue de som tar sån tid - att rensa och sortera och att diska allt förstås.

Imorn blir de 30 års kalas för kusin Tobias.

VAR BARA TVUNGEN OCH SNO EN LISTA FRÅN KUSIN VITAMIN ;)

Du har:

[x] nagellack
[x] en mp3
[x] tv i rummet
[  ] spegel i alla rum
[x] en mobil i rummet
[x] egen lägenhet

Summa: 5


Du använder dagligen:

[  ] dyr parfym
[x] body lotion
[x] nagelkräm
[  ] puder
[x] läppglans
[  ] solpuder
[x] mascara
[  ] fön/platt-/lock-tång

Summa: 4

Du ser på:

[  ] house
[  ] advokaterna 
[  ] heroes
[  ] miss marple
[  ] överlevarna
[  ] ghost whisperer
[  ] idol

Summa: 0

Du har sett:


[  ] good luck chuck
[x] the grudge
[x] titanic
[  ] moulin rouge
[  ] high school musical
[  ] high school musical 2
[  ] epic movie
[  ] låt den rätte komma in
[x] twilight
[  ] bring it on
[x] freaky friday
[  ] legally blonde
[x] Forrest Gump
[x] The shining
[x] The Final Destination

Summa: 7

Du säger ofta:

[  ] whatever.
[  ] oh my god!
[  ] crap
[x] cutie
[x] fuck
[x] noo ?
[  ] allvar ?

Summa: 3


Totalt: 24

1-22 = Ghettokid
23-29 = Normal
30-37 = Bortskämd unge
38-49 = Överklass-snobb

JENNIFERS 17 ÅRS FEST

Först kom andra syrran med hennes kille. Då käkade vi middag hela familjen ihop. Sen runt 19 tiden börja folket droppa in. Var nog 30 personer som mest. Allt möjligt folk.

Jag satt mest ute på altanen hela kvällen. Men de var kul! Kom astrevligt folk. Men kändes skumt att umgås med en massa svenskar. Tur Rabea var där och lättade upp stämningen ;) Fan vad jag diggar henne asså! Störtskön brud!

Alla festade och hade kul tills nån jävla idiot som inte fick komma ringde till polisen och gollade. Men dom kom bara och kolla läget sen gick dom. Så då fortsatte festen fram tills lite efter kl.1.

Haha, jag blev skit generad oxo ;) Skulle gå på toa, så stog de två killar där och pratade - trodde jag ja. Så jag gick in. Då stog den ena killen och pissade. Haha, blev asgenerad, såg nåt jag inte skulle se lixom ;)