ALLMÄN GNÄLLDAG IDAG

Blir så less på allting...

Idag har jag vart hemma från skolan. Vaknade med världens halsont och täppt i näsan. Säkert därför jag fick ett jävla munsår mitt på munnen och haft huvudvärk i flera dar. Min mentor är iallafall så snäll så hon fixade in mej i en grupp till nästa veckas tenta i Omsorg. Så gav hon Jennie mina papper så jag får dom på Tisdag. Vi skulle tydligen ses på bibblan då för att plugga. Bra grupp jag hamna i oxo :)

Har mest leggat i sängen hela dan. Har iallafall orkat pyssla lite med ståltråd och nu pluggar jag för fullt om sårvård. Bara 3 frågor kvar så kan jag maila in den studieuppgiften till läraren. Skönt :) Efter de har jag bara 6 st frågor kvar men ganska svårt. Är mycket om döden och så... Ska bli skönt med sommarlov snart :)

Min Alex har oxo vart hemma idag. Han hade ledigt! Nu är han nere på stan och kollar efter delar till hans laptop. Hoppas han lyckas laga den snart. Tycker jue synd om honom.

Nu till gnället då... Igår blev jag lovad ett samtal kl. 8 imorse. Tor ni denna person ringde nee ? Idag skulle jag oxo fått in pengar på mitt konto, men nee... Blir så less! Hyran ska jue lixom va betald tills imorn. Så jävla pinsamt jue när den inte kommer in i tid! Bredbandets autogiro dras oxo imorn... Men som tur är så finns det iallafall pengar för det. Fan hatar krångel!

Sen ringde jag DHL idag om att hämta den ny gamla cykeln. Kosta mej fan över 50 SEK att ringa dit. Så tyckte dom att jag skulle gå och köpa en tejp rulle så jag kunde tejpa ihop kartongen. Hallå lixom? Ska jag behöva betala en massa för ett problem som nån annan skapat åt mej ? Räcker väl med tiden jag förlorar och allt krångel lixom...

Samma med vårdcentralen. Först blir jag lovad en tid i Januari-10. Men nee, ingen hör av sej. Då går jag och frågar va fan som händer. Sen ska jag få en ny tid efter ca 2 veckor. Nu har det gått 7 veckor sen dom lovade mej den andra nya tiden. Så jag gick dit och frågade igen... Men nu har jag iallafall fått en tid på Tisdag. Men va fan, inte ska jag behöva springa och förlora en massa tid på att dom inte sköter sina saker som dom ska ?

Myndigheter, företag och sjukhus verkar tydligen inte förstå att jag oxo har ett liv. Jag är oxo en människa... Hatar när inte saker funkar som det ska eller när folk inte håller vad dom lovar!

80 SANNINGAR OM MEJ

Eller rättare skrivet 80 saker ni inte visste om mej! Eller nja, en del er läsare kanske vet ;)
 1. Jag är extrem pedantiskt. Allt har sin rätta plats och jag mår dåligt när det är stökigt. Jag trodde jag kanske börjar få tvångstankar men mamma sa de berodde på för mycket fritid. Haha!
 2. Eftersom jag vill ha det städat och fint så dammsuger jag minst EN gång per dag, ibland 2 - 3 gånger.
 3. Mera saker jag är besatt av är att skriva en massa olika listor. På allt! Men känns så bra med en lista tex. vad som ska göra. Då känner man sej duktig vartefter man bockar av nåt :) Sen så missar man jue inget man ska göra heller :)
 4. Har jag inget att göra dvs. tråkigt! Då hittar jag alltid på något pyssel projekt att göra eller något annat! Jag hatar att inte ha nåt att göra...
 5. Ibland känns det som alla dom 3 åren jag bodde i Schweiz bara har vart en dröm. Visa saker som hänt där känns inte som det hänt mej. Men jag ångrar inget och ångrar verkligen inte att jag åkte dit!
 6. Jag flyttade till Jönköping till fosterföräldrar år 1999. Då var jag 16 år. Men ångrar inget av det heller! Det är ändå den tiden som fått mej att bli den jag är idag :)
 7. Jag har haft depression 2 gånger i mitt liv. Just nu har jag haft det sen i December-09. Hade tydligen panikångest oxo, även om jag inte tror de. Men jag får medicin för det så det känns helt klart bättre nu :)
 8. Jag har bara haft 2 st seriösa pojkvänner i mitt liv. Sen 3 st mindre seriösa, nån vecka hit och dit. Men Alexandru är mannen i mitt liv <3 Han är den jag älskar mest över allt och det är han som gör mej lycklig <3
 9. Jag och Alex försörjer oss på 9800 SEK i månaden. Det funkar men det är tajt. Men jag är glad så länge vi har tak över huvudet och mat på bordet :) Och vi har jue ändå råd me de vi vill ha!
 10. Jag har vart gravid en gång.
 11. Alex heter egentligen Valentin. Men han presenterade sej som Alex för mej, så därför jag säger Alex :) Men hans mamma säger Valentin till han. Lite komiskt egentligen :) Men han heter Alexandru Valentin. Så egentligen är det jue inte så konstigt med det ;)
 12. Jag har 2 stycken pappor - min biologiska pappa och min styvpappa. Jag har växt upp med båda, så jag ser båda som mina pappor. Så den dan jag och Alex gifter oss så kommer jag ha 2 pappor som tar fram mej till altaret ;)
 13. Jag har flyttat hela 16 gånger i mitt liv. Varav 6 gånger till egna lägenheter och 5 gånger i Schweiz bara. Haha gillar att flytta runt ;) Fast i den här lägenheten vi bor i nu trivs jag super bra i :)
 14. Jag har typ blivit besatt av att tävla på olika bloggar :) Så jävla kul när man lyckas vinna nåt jue. Gratis är bäst ;)
 15. Jag älskade rosa när jag var liten, hade hela mitt rum i rosa. Efter de hatade jag rosa. Men sen nu på vuxnare år så älskar jag rosa igen :D Kanske syns på min blogg ? ;)
 16. Jag älskar att göra en massa smajlisar. I mail, på bloggen och i SMS tom. i min personliga dagbok. Men det är bara för att den som läser ska kunna se mitt ansiktsuttryck. Om man är ironisk eller inte, glad eller lessen osv. Det känns mera personligt då!
 17. Jag är sämst på särskrivningar... Haha, men de kanske ni som läser min blogg oxo vet ? ;)
 18. Jag pratar svenska, tyska och engelska flytande. Även om jag börjar glömma bort en hel del tyska. Men visa dagar pratar jag mera engelska än svenska.
 19. Jag har just nu 5 st piercingar, men bara 2 st som syns ;) Har även haft 2 st till, men dom är urtagna för många år sen.
 20. Jag har 5 st tattueringar. Men den jag gillar mest är stjärnan på handleden och på andra plats är stjärnan i nacken.
 21. Jag är besatt av att läsa bloggar oxo! Haha, jag läser nog dom bloggar som ligger i mina bokmärken minst 4 gånger per dag. Haha, snacka om att inte ha något liv ;)
 22. Jag bara ÄLSKAR gratis saker, men de visste ni nog redan!
 23. Jag har varit förlammad i halva ansiktet. Läkarna hade ingen aning om varför. Men som tur var så försvann det efter några månader.
 24. Jag har jobbat som bartender i några månader. Det var nog ett av dom roligaste jobben jag haft :) Skulle inte tacka nej till att jobba som det igen. Älskar att le och vara social med folk nämligen!
 25. Hur mycket saker jag än köper till våran lägenhet så kommer jag alltid på 10 000 nya saker som jag vill köpa ;) Som sagt, jag älskar att ändra om.
 26. Jag är väldigt ärlig av mej. För ärlig ibland! Blir kanske lite för många konflikter ibland pga. min ärlighet. Men heldre ärlig en falsk...
 27. Jag har besökt en hel del olika länder - Sverige, Finland, Danmark, Belgien, Luxenbourg, Holland, Tyskland, Frankrike, Spanien, Lichtenstein, Schweiz, Italien, Turkiet, Grekland, Österrike och Brasilien.
 28. Folk som inte är mainstream, dom är fett coola i mina ögon :) Våga vara dej själv lixom!
 29. Jag älskar att diskutera, även om jag alltid nästan jämt vill ha rätt ;)
 30. Jag är väldigt kreativ lagd.
 31. Jag har 15 st kusiner. 4 st av dom är ingifta i släkten, alltså inte mina äkta. Men de är mina kusiner ändå :)
 32. Min pappa har bara mej som barn, men jag har 2 st syskon på min mammas sida. Egentligen är dom bara mina halvsyskon, men jag ser dom som mina äkta. Det är jue dom ända syskon jag nånsin haft :)
 33. När jag bodde i Schweiz så tog jag hand om en 2 månader gammal bebis. I början var det läskigt, men sen var det super kul och mys :)
 34. Jag är gudmor till dom 2 vackraste barnen på jorden <3
 35. Jag har ett mega projekt på G. Hoppas verkligen att det går igenom nån gång :)
 36. Jag har bitit på mina naglar fram tills jag var 24 år. Sen slutade jag bara med det en dag i Februari. Sen dess tills nu har jag bara bitit av naglarna 2 gånger. Är jävligt stolt över det ska jag lova :)
 37. Jag kan en massa fula ord på en massa olika språk.
 38. Jag tycker att Cannabis borde legaliseras eftersom alkohol är lagligt. I mina ögon är alkohol en mycket värre drog.
 39. Jag har varit nersövd med narkos 7 gånger.
 40. Jag har haft en gallsten som var hela 2 cm stor i diameter. Var bara 19 år då oxo. Icke bra!
 41. Jag har en svärmor i Italien, som jag aldrig träffat. Men snart så hoppas jag :)
 42. Min drömresa är att åka till Mexico eller Jamaica.
 43. När jag var liten så lyssnade jag bara på Hardcore, sen bara Hiphop. Nu är det mest bara Hardstyle och Minimal eller Dirty House som gäller. Jag hatar verkligen musiken dom spelar på clubbarna här i Katrineholm :S
 44. Jag har världens tinnitus. Det är jobbigt! Skulle göra allt för att slippa ha det :(
 45. När jag sover så MÅSTE jag ha det knäppt tyst och en massa kuddar, annars kan jag inte sova.
 46. Bästa internet sida jag vet är Google. Googlar nog minst 4 gånger per dag. Jag googlar på allt ;)
 47. Som sagt så älskar jag inredning, men nåt jag har svårt för är Shabby Chic stilen och stilrent utan personliga saker. Och en massa olika färger ihop. Då får jag huvudvärk ;)
 48. Jag blev avstängd från skolan när jag gick i åk. 8. Så jag har aldrig gått ut grundskolan.
 49. Och pga. det har jag heller aldrig tagit studenten. Vilket jag tycker är väldigt synd :(
 50. Första gången jag flög själv så flög jag till Turkiet. Fi fan, va nervös jag var! Men sen blev de jue en bagatel eftersom jag har flygit X antal gånger från Schweiz till Sverige och Sverige till Schweiz ensam.
 51. Jag bara älskar lösviktsgodis vilket inte är så värst bra.
 52. Jag har nästan inga svenska kompisar, bara utländska. Men jag trivs bättre med utländska kompisar än svenska. Och jag är nog mera utländsk på insidan än svensk ;)
 53. Ända sen jag fyllde 17 år så har alla jag känner sagt att jag aldrig kommer gifta mej med en svensk. Haha, ja de stämmer jue bra. För jag ska jue gifta mej med Alex <3
 54. När Alex och jag ska ha barn, så tycker jag det är väldigt viktigt att han pratar rumänska med dom. Eftersom dom kommer bli 50% rumänsk och 50% svensk.
 55. Ända anledning till att jag ibland önskade att jag hade en stor blogg, är att man får en massa gratis saker :) För besökare har jag ändå så jag klarar mej :) Och eftersom dom flesta är stammisar så tycker jag bättre om det än en massa nya som bara kommer och gnäller.
 56. Jag tycker bloggaren Kissie är jävligt smart. Att hon tjänar så jäva mycket pengar genom att bara provocera folk. Inte alla som kan det minsann! Även om hon är lite dum och förstör sitt egna rykte.
 57. Jag är fett beroende av lepsyl, läppglans och vaselin. Går jag ut utan nåt läppcerat så får jag typ panik ;)
 58. Jag tycker det är lite jobbigt med bloggar som har så stor header så man inte ser sista inlägget dom skrivit. Då måste man jue bläddra neråt för att se om dom uppdaterat ;)
 59. Önskade jag oxo kunde använda fina skor med höga klackar. Men får så ont av att gå i dom och min vikt gör nog inte saken bättre precis ;)
 60. Det värsta jag vet är att vänta... På saker, på besked, på personer! Allt!
 61. Jag har varit på festival 3 gånger i mitt liv - Hultsfred x2 och en gång på Arvika.
 62. Men har bara vart på en "riktig" konsert - Eminem. Outkast och Xzibit var förband.
 63. Jag har aldrig haft nån idol i mitt liv mera än min mamma. Ser upp en massa till henne <3
 64. Jag älskar att få post och roliga mail :)
 65. Jag äger nästan bara svarta kläder. Svart is da shiet. Och så ser man jue smalare ut i svart ;)
 66. Jag kan knappt stava till oxo på riktigt. Skriver tom. oxo i mina hemuppgifter till mina lärare. De går jue så mycket snabbare att skriva så ;)
 67. Jag har vart på EuroDisney i Paris en gång. Skulle gärna vilja åka dit en gång till!
 68. Ibland känns det som att jag fyllde 18 år alldeles nyligen. Inte fan är jag 26 år ;)
 69. Den ända tvserie jag följer är Desperate Housewifes. Fast när jag bodde i Schweiz så följde jag I Love New York och alla andra dåliga pardokusåpor. MTV var det ända kanal som inte var dubbad ;)
 70. Jag älskar skräckfilmer.
 71. Om jag gör en sak så är den inte okej förens den är perfekt. En stor perfektionist allt ;) Haha!
 72. Jag har ägt hela 6 st olika digitalkameror, mobiler däremot ska vi inte tala om hur många jag ägt
 73. Jag har aldrig dejtat eller gått på en dejt i mitt liv. Jag vet inte hur man gör. Haha!
 74. Jag älskar inredning med ord och bokstäver på. Jag har verkligen hur många olika väggord som helst. Men älskar citat, så kan jue ha me det att göra oxo.
 75. Jag har dagböcker som jag skrivit sen dom 8 senaste åren.
 76. Jag hatar fötter. Det är så äckligt! Usche...
 77. Jag är jätterädd för sprutor, men ändå ska jag bli undersköterska. Haha, lite fel kombination kanske ;)
 78. Jag och Alex säger allt att vi älskar varandra många... ;)
 79. Nåt som är nästan de äckligaste jag vet är kroppshår. Så jävla äckligt att gå på en toa om nån tappat ett könshår på ringen. Usche !
 80. Jag förlorade min oskuld precis en vecka efter att jag fyllt 15 år.

ÄNNU MERA HOMESTYLING

Haha, jag får aldrig nog! Men behöver jue inte flytta på ett bra tag,
eftersom jag ändrar och donar mest hela tiden :)
 

En bättre bild på hur sovrums fönstret ser ut numera. Så mysigt :)


Satte upp en liten vägghylla i hallen.
Behövde nämligen mera plats i bokhyllan. Vi har ett akvarium till nu :)
Ett helt zoo här snart ;)


Satte dit tapet på byrån oxo. Älskar den här tapeten asså :)
Riktigt avundsjuk på mina päron som har den som fondvägg i deras sovrum.


När vi var i Norrköping så köpte vi jue ett grönt duschdraperi.
Så fick fd. köksmattan flytta in till badrummet istället för bättre färgmatching.
Fast fick klippa av den lite så den inte blev för lång.


Jag sprayade om alla mina korgar till svarta.
Men behövs sprayas en gång till, men färgen tog tyvärr slut.


Mammas gamla skräp blir våra skatter ;)
Satte upp den här hyllan och gjorde den till Alex rakhylla.


Köksmattan vi köpte i Norrköping.
2 meter lång och kostade bara 149 SEK på Rusta. Billigt och snyggt ;)


Köpte även spislock. Men ska kanske spraya dom till svarta ?
Har inte bestämt mej än...


Fick en jättefin mjölkkaffekanna av mamma.
Den får stå framme på hyllan i köket, eftersom den är så fin.


Rotade lite bland mina saker på päronens vind,
då hittade jag detta brev till mej från Astrid Lindgren.


Så hon fick helt enkelt oxo en plats i hyllan bland familjen :)

Ä N T L I G E N

Fick Godkänt på det Medicinska Omprovet :D

Så ÄNTLIGEN klar med denna kurs. Omprovet gick helt galant som min mentor sa, och att jag måste bara tro mera på mej själv ;) Vi har nog världens snällaste mentor iallafall, hon rättade direkt när jag var klar med provet så jag slapp gå och oroa mej för det i onödan :)

Nu är det bara att få Godkänt på Omvårdnad. Börjar med tentamen redan imorn!