NÄST SISTA DAGEN PÅ DET HÄR ÅRET


Och jag hoppas år 2011 blir ett lika bra år, som år 2010 var nästan hela tiden! Eller ännu bättre kanske ? ;)

Just nu är jag mest bara deppad :S Är så jävla less på allt skitsnack och alla problem hela jävla tiden... Önska jag kunde backa tibax tiden en hel del faktiskt! Men, men... Nu är det som det är! Synd bara att folk ska bli lika skumma dom...

Igår var jag jue hos tandläkaren. Min vanliga tandläkare var sjuk så jag fick en vikarie istället. Världens snällaste tandläkare asså :) Han fixade tom. ett hål helt gratis när han ändå höll på. Tummen upp för det :) På kvällen var vi jue då med pappa och käkade på Kina restuarang. Mysigt <3 Efter de så gick vi till Riva ett tag. När vi kom hem igen så kolla jag och baby på The Butterfly Effect 1 och 2. Ettan var helt klart bäst!

Idag är det jue då Torsdag. Och imorn är det nyår! Hittade min nyårsdress igår på Lindex :) Skulle behöva sy om den lite men får se om jag orkar... Jag har faktiskt ingen större lust med att fira nyår ens, nu när allt är som det är :( Jaja, det blir säkert bra ändå imorn :)

Nu har jag precis blekt mina tänder för första gången... Var jätte smidigt, men måste bleka några gåner mera så dom blir vita och fina :) Fick ett paket från Easewhite som tack för jag har en tävling med dom :) Tack tack!

SNART TILL TANDLÄKAREN


Usche! Ska laga ett hål... Skönt att få de gjort iallafall! Egentligen skulle jag dit kl. 8.30 imorse så gick upp redan kl. 7. Men nee, då ringer dom mej en timme innan och säger att min tandläkare är sjuk. Så ska dit nu vid kl. 13.15 istället.

Ikväll ska Alex och jag ut och äta med pappa... Kinamat tror jag det blir!
UPP