LISTA


För 5 år sedan:
Så hade jag precis flyttat hem till Katrineholm igen från Jönköping och jobbade på Kronfågel.

 

För 3 år sedan:
Så bodde jag i Schweiz - Zürich och upplevde The Time of My Life <3

 

För 1 år sedan:
Så var det dax att uppleva dom sista månaderna i Schweiz...

 

För 3 månader sedan:
Så fyllde jag 26 år

 

Igår:
Hade jag världens huvudvärk och tandvärk :(

 

Imorgon:
Ska jag mysa med min älskade Alexandru <3 och hänga på San Marino som vanligt ;)

 

Om 1 år:
Har jag precis gjort studenten och har ett underbart liv med min Alexandru <3

ÄNTLIGEN INGEN VÄRK NÅNSTANS :D


Peppar, peppar ta i trä ;) Skönt som fan iallafall... Tandläkaren borrade, var ett stort hål som gick ända ner till nerven, därför jag hade såå jävla ont inatt :( Troligtsvis därför jag haft sån huvudvärk oxo... Fick 3 st bedövningssprutor innan bedövningen börja värka. Men stort MEN måste tibax inom några veckor och dra ut min visdomstand :( Fi fan... Och därefter ska dom nog försöka fixa den onda tanden bättre! För nu är det bara proisoriskt (stavning?). Hoppas inte smärtan kommer tibax igen bara... Men jag fick både Citodon och Kåvepenin, så nu blir det pencelin i 10 dagar. Billigt var besöket iallafall - konstigt nog! Kostade bara 335 SEK, fast egentligen hade det kostat 885 SEK. Men Försäkringskassan betala 600 SEK, men ingen aning om varför ? Men man tackar ;)

Efter tandläkar-besöket så drog jag och Alex till San Marino. Vi käkade mat eller jag käkade så bra som det gick med bedövningen. God mat som fan iallafall - pasta med skinka och ost sås! Jennifer, Jossan och Hanna kom förbi. Efter dom drog så satt jag ute på terassen och tjötade med alla albaner och juggar medans Alex kolla på fotbollen.

Sen förbi en sväng på Ica Nära och nu är vi hemma igen! Ska fortsätta pyssla och dona lite. Massa fina saker som behövs göras tills flytten. Kommer bli så najs... Och jag vill flytta nu fan :D
Ska slå in lite presenter till Alex oxo :) Har redan hunnit fixa 18 st presenter... ;)

INGEN HUVUDVÄRK IDAG


Men en jävla tandvärk :( Låg vaken flera timmar inatt pga. smärtan :( Tog 2 st Tramadol och 1 st Alvedon 1 gram, men de hjälpte fan inte, då har man smärta kan jag lugnt säga... Nu vet jag iallafall vad folk menar med tandvärk! Har nämligen inte haft det innan, bara lite smått aldrig så här mycket... Inget jag ens önskar mina värsta fienden! Troligtsvis därför jag haft sån huvudvärk oxo. Man kan jue få huvudvärk av tandvärk. Jävla värk då ;)

Så de första jag gjorde idag när jag vaknade var att gå till tandläkaren. Fick en tid idag kl. 14.30 så då ska jag dit och se vad dom gör. Hoppas dom fixar de på en gång så jag slipper gå runt med den här värken. Jag ser i huvudet hur Karius och Baktus hammrar med sina hammare på mina stackars tänder... ;)

Efter vi fixat tid hos tandläkaren så fixade vi lite ärenden på stan. Nu är jag hemma igen! Tänkte fixa och dona lite här hemma...  Efter tandläkaren ska jag iallafall hämta ut ett paket som hade kommit, undra vad de kan vara ?? :) Kul med paket som man inte rikitgt vet vad det är...
 

UPP