Johannas Pratstund

FICK VG PÅ PSYKOLOGI A KURSEN :D

Publicerad 2010-03-31 10:38:00 i PLUGG, PLUGG & ÅTER PLUGG,

Så jävla stolt och glad :) Fast hade jue vart bättre me MVG, men VG är inte heller så fy skam jue :D

Idag hade vi jue då tenta i Medicink Grundkurs. Det gick..... åt helvete typ :S Jag fick blackout om det jäkla nervsystemet. Men, men... Bättre lycka nästa gång :) Och i den här kursen är jag nöjd bara jag får Godkänt :)

Vi får iallafall göra ett omprov. Vår lärare ska ha en genomgång om alla svaren och nån vecka efter de så blir det omprov. Då ska jag fan fixa de :) Fast jag vet jue inte om jag fått G eller IG i kursen än, men tror nog det blir IG, eftersom jag missade så mycket på provet :S Jaja, man kan inte vara bra på allt här i livet ;)

MIN OCH DRAGOSTEAS FÖRSTA RESA IHOP :D

Publicerad 2010-03-30 20:50:00 i WEEKEND RESOR (med och utan bilder),

Bokade jag nyss... Nämligen en kryssning från Stockholm till Mariehamn Torsdagen den 27 Maj - 2010 med Viking Line. Bussen från Katrineholm avgår kl. 12.05 och båten går från Stockholm kl. 18.00. Vi har även bokat buffe kl. 21. Hoppas fan de är god mat, man får jue iallafall gratis alkohol så ;) Är framme i Stockholm igen kl. 15.30 dan efter och hemma i Katrineholm igen kl. 19.45.

Har en C4 innerhytt. Finns ev. två platser över om någon är sugen att hänga på ? Om min lillasyster inte vill hänga med. Sånt som märks :) Hytten fick vi gratis av Ikea hur som helst. Thanks ;) Betalar 680 SEK för 2 st biljetter till buffen och 2 st bussbiljetter Katrineholm - Stockholm tur och retur. Kom ganska billigt undan ändå ;) Men vad gör man inte för sin älskling som aldrig har vart på kryssning <3. Han får jue se lite av Stockholm samtidigt oxo :)

Fan va kul de kommer bli asså och romantiskt ;) Nu har vi äntligen nånting att se framemot <3

HALLÅ SJÄLVDISIPLIN ?!?!?!

Publicerad 2010-03-30 11:30:00 i SVERIGE.KATRINEHOLM (utan bilder),

Nu har den försvunnit, igen! Har inte pluggat på 5 dar nu, icke bra :S Måste plugga massor idag! Har tenta imorn. Nervös som fan!

Vaknade klockan halv elva idag, inte bra det heller! Haha, hur fan kan bara ens självdisiplin bara försvinna sådär ?

Igår fick jag ett påskägg fyllt med godis av Ica Nära :) Tack tack! Var på två möten oxo. Och på vårdcentralen med Alex, hans mage ni vet! Men fick ingen tid, ska ringa på Torsdag och boka! Fixade och donade lite hemma igår oxo. Ändra om lite, som vanligt ;) Donade mera på balkongen oxo. Ge mej vår, jag vill plantera ut alla blommor jue :) Vill kunna sitta ute på balkongen och dricka te och röka!

Idag ska jag då plugga. Jag MÅSTE! Måste hitta självdisiplinen! Har typ bara 4 st kapitel kvar. Fatta vad skönt när allt de är klart :D Nästa kurs efter Medicinsk Grundkurs är Omvårdnad.

Imorn tenta då jue. . .

Och på Torsdag drar jag, Alex och vitamin Emmie på roadtrip till Ikea :D Jihoo :) Så jävla kul med Ikea asså! Men efter den här shoppingrundan så behövs det nog inte åka dit på länge igen... Då har vi bytt ut allt gammalt mot nytt :) Fast jag brukar jue komma på 1000 nya saker jag vill ha ;) Har vart på Ikea 4 gånger redan sedan jag kom hem till Sverige i Augusti. Det är mycket med tanke på att närmaste Ikea ligger ca 10 mil från Katrineholm. Bränt typ 7000 kr på kära Ikea oxo, under den tiden ;) Men de kostar att ligga på topp och ha en fin lägenhet ;)

Nehe, nu ska jag leta reda på min självdisiplin ;) Klockan är jue snart 12, och jag sitter fortfarande i morgonrock ;) Städa undan lite och sen plugga då. Wish me luck!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela