Johannas Pratstund

2010-05-31
09:25:00

M Å N D A G

Väntar på att byrån jag målat svart ska torka, packar till flytten, städar, väntar på posten - kan jue komma nåt kuligt ;), ställde in mötet med min mentor - ska ses på Onsdag istället, ska försöka hinna göra klart fördjupningen om CP skada, pyssla lite nya väggord, besök till läkaren för hjärnröntgen, dunkar rumänsk musik :D . . . Japp det och 10 000 mera saker är vad min M Å N D A G kommer bestå av . . . Det går jue framåt iallafall ;)
 
2010-05-31
07:36:46

GRATIS PRYLPAKET :)

  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid – inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

 

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

  • Tipsa och länka till valfri tagg OCH detta blogginlägg från din blogg/hemsida (dvs 2 länkar)!
  • Skicka ett mejl till kundtjanst@coolstuff.se med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!
Coolaste 30 års presenterna - en massa bra saker till min Alex när han fyller 30 år :)

Tex. Voodo Knivställ
2010-05-30
17:22:00

ÄNNU EN VECKA ÖVER

Och ja, jag säger det igen - fan va tiden går fort asså! Det är jue bra i sej eftersom vi då snart flyttar, men allt där innan. Är så mycket att det räcker och blir över!

Igår var vi hos mamma en snabbis och sa hej. Sen ner till San Marino igen. Kul kul :)

Idag har vi vart och stor handlat mat och nu pluggar jag. Snart klar faktiskt :) Ska bara skriva klart en fördjupning om CP skada. Ska fråga min lärare om jag får ta sommarlov redan imorn ;) För jag är redan klar med mina 450 (?) poäng som jag behöver för att få pengar av CSN.

När jag pluggat klart ska jag måla om våran byrå svart. Den ska vara i vårat nya sovrum. Fan va den nya lägenheten kommer bli najs asså! Vi planerar en massa för fullt redan :D Så tänkte jag hinna packa ner lite saker oxo... Men finns inga mera tidningspapper, så måste vänta med ömtåliga saker tills reklamen kommer igen ;) Men lite kan jag nog allt få ner i nån kartong! Allting måste rensas ut oxo. Känns så onödigt att ta med en massa skräp när man flyttar... Lika bra att rensa ut innan, så man kan börja om från början :) Att flytta är jue ändå en slags nystart...

Sen ska jag hinna fixa Josefines blogg design oxo och skriva dagbok som jag inte gjort på typ 2 månader :S Och utöver det är det ännu mera saker att fixa bla. laga lite trasiga kläder! Jaa, kan jue iallafall inte klaga över att jag inte har nåt att göra. Haha!

Imorn ska jag till läkaren iallafall. Ska göra hjärnröntgen. Spännande! Men hoppas de inte är nåt farligt dom hittar iallafall :S Då blir jag jue rädd. Sen näst nästa vecka måste jag åka till Eskilstuna för att göra EEG. Skönt att mina svimmningar kollas upp iallafall! För man vet jue aldrig om det är nåt farligt...