PERSONLIG ALMANACKA

Rolig post kom det idag oxo ;) Det kom en super härlig kalender från Personligalmanacka.se
som jag designat helt själv :) Är redan kär i denna fina och smarta kalender... Nu ska jag bara
börja fylla i alla viktiga saker ;) Skulle ALDRIG klara av mitt liv utan en kalender.
Haha! Men sen glömmer jag jue aldrig nåt heller ^^
 

Kalender är helt perfekt :) Och så fin när det är en bild på mej och baby på framsidan <3
På slutet valde jag målarbok sidor :D Så nu har jag nåt att måla när jag har tråkigt ;) Så valde jag
träningsruta på varje dag som jag kan fylla i, om jag nu nån gång kommer igång med träningen ;)
Så valde jag en ruta där man fyller i Veckans Att Göra!  Jaaa, som jag skrev innan jag är super kääär!
Det ändå som var lite synd var att texten på framsidan kom under snodden. Men nästa gång är det jue
bara att ändra texten till andra sidan, man lär sej av sina misstag ;) Jag valde kalendern i storlek Mellan.

Och Ni läsare... Snart kommer det upp en tävling till Er där
Ni kan vinna en helt egen sån här kalender :) Bra va ? ;)

GODASTE SHOTEN EVER :)

Är helt klart Fishshot. Även känd som Fishermanshot... Den smakar som flytande Fisherman Friends. Hur god som helst verkligen :) Flaskan har en alkoholhalt på 30%, men ändå smakar den knappt nån alkohol. Säkert därför den är ganska farlig att dricka ? ;) Beskrivning ang. alkoholen är: Stor doft med karaktär av lakrits och mentol. Bitter smak med viss sötma och inslag av mentol och lakrits. Den finns att köpa på Systembolaget för 229 SEK 700 ml.
Men tro fan inte den finns här i Katrineholm :( Dom visste inte ens vad
jag pratade om för alkohol. Tur vi har den på jobbet iallafall ;)
 

HALLOWEEN FEST

Är det äntligen dax för imorn på San Marino :) Hoppas bara de kommer mycket folk :D Så imorn blir de att sätta upp en massa coola dekorationer som kalaslagret.se var så snälla och skickade mej :D Och mina hemmagjorda... Fan va najs de kommer att bli :D Och kul hoppas jag ;)

Idag har de vart en bra dag! Vivica kom förbi en snabbis och tjötade lite. Sen kom min "styv" farmor och farfar på besök :) Trevligt :) Sprang sen på bolaget till chefen, käkade lite på McDonalds. Hängde lite på mitt jobb oxo... Fick en super fin rosa ros av världens bästa stammis Ninnie <3 Tusen tack :)

Har hunnit med att fixa lite med de sista inför Halloween festen imorn. Ska bara försöka hitta saker till Alexs outfit :S Men vetifan var jag lagt dom :S Illa! Jag ska iallafall va djävul ;) Kan jue inte spöka ut mej för mycket när jag ska jobba ;) Ska skriva lista med kvällens specialdrinkar och specialpriser oxo ;) Hoppas alla gäster komma bli glada och nöjda :)

Ska även försöka få lite annat gjort nu ikväll! Men först ska jag städa undan efter våra fika gäster och så ska jag lägga mej i ett varmt bad... Så man är fin och fräsch tills imorn ;) Ska försöka hinna läsa nya Veckorevyn oxo... Får hem mer tidningar än vad jag hinner att läsa ;) Måste maila iväg lite mail oxo och komplettera 2 st uppgifter till min lärare i Social Omsorg.

TUSENBRÖDER

Kommer Ni ihåg den serien ? Så jävla küng asså :D Bästa tvserien som gjorts tror jag allt!
Synd dom inte gör mera såna här bra tv-serier.


Tusenbröder
Originaltitel Tusenbröder
Genre Drama, Thriller
Skapad av Erik Leijonborg
Lars Lundström
Medverkande Ola Rapace
Anja Lundqvist
Danilo Bejarano
Shanti Roney
Jacob Ericksson
Bisse Unger och Jakob Eklund
Musik --
Antal avsnitt 12
Längd (per avsnitt) ca 60 min/avsnitt
Antal säsonger 3
Land Sverige
Språk Svenska
Produktion
Produktionsbolag SVT
Buena Vista
Sändning
Originalkanal SVT
Originalvisning 2002-2005
Bildformat 16:9
Ljudformat Stereo
 

Tusenbröder, svensk TV-serie från 2002-2005 av Erik Leijonborg och Lars Lundström med Ola Rapace, Anja Lundqvist, Danilo Bejarano, Shanti Roney m.fl.

 

En vanlig tvåbarnspappa, Jan "Hoffa" Lenhoff, startar en målarfirma med namnet Hoffas måleri tillsammans med sina två vänner Niklas och Hamid. Firman går till en början bra, men efter ett tag går det sämre och sämre. De blir skyldiga folk pengar och ser ingen annan utväg än att råna en bank. Skulderna blir större och större och de är skyldiga stora summor som måste betalas. Allt blir till en ond cirkel då de dras in i en värld av kriminalitet som får konsekvenser för deras familjer. 

Efter ett stort rån mot en värdetransport åker Hoffa fast och hamnar på Hall-anstalten utanför Södertälje. Nicke tar livet av sig och Hamid hamnar på en annan anstalt. I fängelset utspelar sig sedan säsong 2, där man får följa Hoffas liv bakom murarna och så småningom också hans och fängelsekompisen Petters planer på att ta sig ut. När Petter och Hoffa lyckats rymma mördar Petter tre personer.

Den tredje och avslutande delen, Tusenbröder - Återkomsten, spelades in under hösten 2005. Den släpptes först nerklippt till långfilm, med biopremiär den 10 mars 2006. Den fulla oklippta TV-versionen, säsong 3, visades första gången på SVT under trettondagshelgen 2007.