SPELANSVAR


Gjorde precis en utbildning online från Svenska Spel. En utbildning där man lär sej att ha spelansvar, då vi har Jack Vegas maskiner på mitt jobb... Ganska intressant kurs faktiskt! Lärde mej lite bra tips som kan vara bra att ha! Man fick kolla på en massa olika kortfilmer, så fick man välja olika alternativ vad personerna skulle säga!

I ett kapitel så skulle man gissa ålder på olika personer. Haha, fick 2 rätt av 5 där. Men det är sjukt svårt att se någons ålder genom att kolla på en person. Därför kollar jag alltid leg när jag är osäker. Förra veckan kollade jag på en kille som var född 81. Haha ;) Men bara att ta de som en komplimang jue, han såg ung ut ;)

Utbildningen innehöll: Åldersgränser, Spelberoende och Trygg Spelmiljö.

Det viktigaste är jue att alltid kolla legg på alla som är under 18 år och att ingen under 18 år spelar! Men det visste jag jue innan den här kursen. Har jue redan klarat två st stickprov... :)

Du som jobbar på ett jobb där det finns Jack Vegas maskiner, gör denna utbildning! Helt värd den tid det tar :)

På kunskapstestet fick jag bara 12 rätt av 12. Men en del frågor hade väldigt difusa svar tyckte jag! Så ska jag tydligen få ett diplom skickat till jobbet. Haha, alltid en merit ;)

 

FREDAG IDAG!


Jag vaknade super sent... Runt kl. 12.30. Men skönt att sova ut lite :D Har nyss käkat frulle - müsli med mjölk. Müsli är jue sååå gott, speciellt när det är fruktbitar i :) Btw. fick nyss ett mail om att jag kommit med i Smartsons test för just frukost - Arla Frukostpaket, kul!

Sitter i min rosa jumpsuit och den ska jag bo i idag ;) För idag ska jag göra ingenting... Eller joo, ska fixa och dona en massa här hemma! Men tänker inte gå utanför dörren. Orka lixom ;) Mys med hemma dagar! Ikväll ska jag iallafall kolla på film med baby och mysa med han <3

Imorgon blir det lite jobb...

FYND!


Den fina sylådan jag köpte på Netto i Måndags.
Har den stående i städskåpet. Men den är jue så fin så vill jue ha den framme egentligen,
men hittar ingen bra plats att ha den på tyvärr!
På själva locket är det små glasfönster med syinspirerade saker...Under locket finns det fack, sen kan man dra ut hela lådan så blir det fem st mera fack.Och till sist 3 st spislock som Baby hittade på loppis för 15 SEK.
Sprillans nya och passar perfekt i vårt kök :)
UPP