TÄVLING NR. 82 - FOTOKUDDE


Jag tänkte nu starta den efterlängtade tävlingen där Ni kan vinna
en helt egen fotokudde från RofaVill Ni se hur min blev - klicka här då!Kudden du kan vinna är en grå med valfri text + ett svartvitt foto.

För att deltaga:
Om du vann vad skulle du då välja för foto och vilken text skulle du vilja ha på kudden ?

För större chans att vinna:
Blogga om tävlingen. Länka både mej och Rofa.
Skicka med direkt länken i din kommentar.
Har du ingen blogg, så kan du dela på Facebook.
Skicka då med ditt Facebook namn.

Tävlingen avslutas 6 Maj kl. 23.59

LÄGG GÄRNA TILL MEJ PÅ BLOGLOVIN, DÅ MISSAR DU INTE NÄR VINNAREN PRESENTERAS :)

SÅ VAR DENNA DAGEN SLUT...


Eller ja, hela helgen... Gick lika snabbt som vanligt!

Jag har läst klart boken Vyssan Lull. Och gjort analysen. Nu ska jag kolla på filmen Bröllopsfotografen. Sen är det bara provet kvar, så är jag äntligen klar med Svenska A kursen.

Igår gjorde jag jue tiramisu för första gången i mitt liv. Den blev super god :) Mycket godare än dom man köper färdiga. Men nästa gång jag gör så ska jag ha i mera Amaretto, starkare kaffe och mindre grädde. Då kommer den bli super duper perfekt :)

Idag har jag fixat med alla bilder i min externa hårddisk. Dom som min chef lyckades rädda :) Men som tur är så finns en hel del på Facebook och här på bloggen. Så är jue inte hela världen :) Har lagt in dom i mappar och rensat bort en massa. Från början var det runt 10 000 bilder. Nu är det runt 7 000 bilder. Innan hårddisken pajja, så hade jag alla bilder i mappar efter datum och alla filer var döpta, men palla göra det igen! Tar riktigt lång tid. Nu får jag hoppas på att dom inte försvinner igen bara :) Tar sån tid att fixa ordning dom igen jue... Premiär grilla korv i den nya rosa grillen idag oxo :D

Imorgon är det Valborg. Jag ska jobba lite på kvällen. På dan ska jag plugga och sen kanske få lite andra saker fixade. Om jag hinner. Tiden bara springer iväg jue... Men ahh, sånt är livet :)
UPP