DEPPAD ?!?!?!

Känner mej deppad nu igen eller mera likgiltig... Jag har faktiskt ingen lust för något alls! Skumt att jag alltid ska känna denna känsla när det alltid går bra ?!?! Fattar inte varför ? Jobbig känsla iallafall!
 
Idag skulle jag egentligen träna med syrran. Men palla inte... Har sjukt ont i axlarna/skuldrorna igen... :( Får satsa på att träna nästa Fredag med henne istället <3 Annars har jag jobbat lunch idag. Blir även lite mera jobb ikväll. Men skulle vara sååå mysigt att ha en mys helg med Baby istället. Jag tror vi aldrig haft det knappt sen vi flytta hit till Sverige ? Men så blir det när jag jobbar helg jämt. Ibland kanske det ändå vore skönt med ett 7 - 16 jobb, Måndag - Fredag ? Men jag skulle nog tröttna i längden ? ;)
 
Hade tänkt att svara på mail nu på eftermiddagen. Över 30 st email som väntar på mej i inkorgen. Sen har jag över 30 st bloggtävlingar som jag vill delta i. Men som jag skrev innan, varken lust eller ork! Tänkte städa lite här hemma istället. Är underbart skönt att städa och rensa tankarna! Så jaa, det är planen tills det är dax att jobba igen. Så mina vänner, känner ni er deppade så storstäda hemma - då blir tankarna rensade och man funderar på andra saker istället + att hemmet blir rent!
📩 1. Skrivet av Caroline

Usch vad trist när det känns så där :(

Svar: joo riktigt... men som tur är så går känslan över till slut :)
JoHaNNa


💎

• Har du ingen egen blogg - då svarar jag här på bloggen under din kommentar
• Önska gärna ett önskeinlägg - något du vill att jag ska blogga om
• Tipsa gärna om du har en tävling på din blogg
• Reklam och spam kommentarer undanbedes!
• Har du bara dåliga saker att säga, var då hellre tyst
• Komihåg: ingen är 100% anonym på nätet, jag ser din ip-adress
• Mailkontakt: johanna.hellberg@hotmail.com

UPP