ÖNSKEINLÄGG - VAD JAG SKULLE GÖRA...

... Om jag blev miljonär ?
Önskat av Isabell

♣ 
Först skulle jag se till och betala av mitt lån. Inte så mycket kvar nu, det går neråt hela tiden ;)
♣ Men vore skönt och bli av med det :) Och alla andra räkningar som är avbetalning på
♣ Betala ett varsitt körkort till mej och Alex
♣ Köpa en stor gammal villa mitt i centrum
♣ Köpa ALLA inredningssaker jag nånsin drömt om
♣ Köpa en varsin bil
♣ Ut och resa till alla drömresemål
 ♣ Ge Alex och min familj massa pengar
♣ Spara massa pengar till våra kommande barn
♣ Köpa en massa nya kläder, smycken och assessorer till mej och Alex
♣ Gifta oss och ha det drömbröllop jag alltid vilja ha :) 

Jaa, det är väl vad jag skulle göra om jag blev miljonär :)
Och som miljonär antar jag att det handlar om mera än 1 miljon ;)

ITS FRIDAY...

Om någon mot förmodan missat det ;)

Som vanligt innebär det jobb för mej. Lite surt, då jag är på värsta party humöret idag! Kanske beror på all bra musik jag lyssnat på hela dan ? ;) Massa skön Dancehall och Raegge <--- Spotify länk! Men, men... Kanske festa inatt istället ? Vem vet ? :)

Fick mail från studieväghandledaren efter jag skrivit inlägget nedan... Hon skrev att jag skulle skriva ihop ett mail om min situation. Har jag tur så får jag fortsätta plugga då ändå :) Så det ska jag göra så fort jag har tid. Så håll era tummar allt vad ni kan nu att det går genom!

Förutom mailat och lyssnat på musik så var jag nere på stan med kusin och tog en fika. Blev även av med mitt VISA kort. Insättningsautomaten snodde det ;) Haha! Klantigt att vara för långsam med att ta kortet. Jaja, bara att beställa ett nytt :) Så har jag virkat en smiley till Baby, men den blev så ful så den kasta jag ut från balkongen ;) Haha! Ska virka en ny till honom när det finns tid...

Såhär blev mitt hår efter den braiga hårcocktailen.
Super svårt att fota, därav att bilderna blev lite fula.
Men hoppas ni ser ändå :) Det är mycket rödare IRL.HELA FRAMTIDEN RASAD I ETT ÖGONBLICK :(

Blir så jävla lessen...

Fick mail från studiehandläggare nyss. Det är tydligen antagningsstopp för webbaserade kurser i Katrineholms Kommun. Vilket betyder att jag inte kan fortsätta min utbildning. Skit kul eller kanske inte ? Känns som jag bara kastat iväg en hel jäkla termin på inget. Visst att jag har mina kurser som jag gjort klart, men inte hela utbildningen. Så hej då framtidsplaner om att ev. studera vidare. För det kan jag jue inte nu... Plugga som vanligt går jue inte heller så bra, eftersom jag jobbar oftast 1 - 2 timmar per dag. Och att studera distans går jue jätte bra för mej. Men nee, jag får inte fortsätta med det!

Hela våran ekonomi rasa oxo. Jag hade självklart räknat med att fortsätta plugga efter sommaren. Så har jue inte sökt något sommar jobb heller. För när man studerar så får man inte tjäna hur mycket som helst, för då dras CSN in och skulle jue bara ha 1 månads "sommarlov".

Ohh jag blir så arg och besviken. Vad gör vi nu lixom ? Jag får ingen riktig utbildning och vi kommer inte ha någon ekonomi alls nu om 2 månader. Jag får jue ändå 6200 SEK från CSN, vilket är mycket pengar.

Har ingen lust att fortsätta kämpa med pluggandet nu heller. För hur kul är det att inte ens ha en hel utbildning ?Kämpa för ingenting känns det som. Ska söka massa jobb senare idag iallafall! Men jaa, det finns jue inte så värst många, men får hoppas och hoppas...

Jag skäms fan över att bo i denna kommun. Hur dom prioriterar saker och ting... Känns som det är lika bra att ta sitt pick och pack och dra här ifrån för en tredje gång ?

ÄN ÄR DET INTE PÅSK, MEN TOG FRAM PÅSKSAKERNA TIDIGT I ÅR!

Synd att bara ha det framme några dagar tycker jag :)
Vi har inte alls så mycket påsksaker. Men dom få vi har är väldigt betydelsefulla för mej.


En familj med en tupp, höna och kyckling.

Fick dom av min älskade farmor och farfar år 1991.
Extra ovärderliga för mej eftersom båda tyvärr har gått bort.


En ljusstake. Jag fick den med sommar dekorationer av min mormor nån gång. 
Sen när min farmor gick bort så hittade jag en likadan hos henne,
men med påskdekorationer. Så dom tog jag då såklart :)


2012 års påskris. Inte så speciellt, men hade ingen ork eller lust att göra nya dekorationer.
Men kanske gör lite fina Shabby Chic ägg till nästa påsk eller senare i påsk ?


Lilla hyllan jag hittade på vinden. Det är numera våran årstids/högtids hylla.
Jag har alltså tänkt att dekorera dom efter årstider och högtider.
Först ut är jue då såklart påsken :)
Inte så speciellt snyggt kanske, men tog vad vi hade hemma redan.
Kanske gör om den nån annan dag innan påsk ?

GOD KVÄLL

Torsdag idag... Fortfarande ;)

Idag har jag vart riktigt aktiv! Tränade 1.5 timme med syrran. Vi körde tom. 25 minuter på crosstrainern. Hej då 200 kalorier ;) Hej träningsvärk ;) Så var jag på jobbet och jobba lite ... Skönt schema på jobbet nu :) Många dagar men korta pass. I like :)

Så har jag ÄNTLIGEN fått igång mitt prova på konto hos Lovefilm via Buzzador. Tack syrran <3 Så nu kan jag låna hem massa roliga Nintendo Wii spel och streama massa skräckisar, helt gratis :D Mera om denna tjänst får ni läsa om framöver när jag provat på klart...

Ja det är väl allt jag gjort idag. Känner hur tråkigt och ointressant mitt liv låter. Men kan jue inte skriva alla smaskiga saker som händer här jue ;) Allting går framåt iallafall...

Spotify har jue släppt sin max 5 spelgräns. Lycka, för fattiga studenter som mej som inte har råd med premium men ändå vill spela sönder alla låtar ;) Vi får även tillbaka på skatten. Jäkligt mycket... Ännu mera lycka :D Och hårcocktailen jag beställde för ca 2 veckor sen, den fungerar utmärkt så äntligen har jag den röda färgen jag vill ha på mitt hår. Ännu mera lycka ;)