ÖNSKEINLÄGG - VAD JAG SKULLE GÖRA...


... Om jag blev miljonär ?
Önskat av Isabell

♣ 
Först skulle jag se till och betala av mitt lån. Inte så mycket kvar nu, det går neråt hela tiden ;)
♣ Men vore skönt och bli av med det :) Och alla andra räkningar som är avbetalning på
♣ Betala ett varsitt körkort till mej och Alex
♣ Köpa en stor gammal villa mitt i centrum
♣ Köpa ALLA inredningssaker jag nånsin drömt om
♣ Köpa en varsin bil
♣ Ut och resa till alla drömresemål
 ♣ Ge Alex och min familj massa pengar
♣ Spara massa pengar till våra kommande barn
♣ Köpa en massa nya kläder, smycken och assessorer till mej och Alex
♣ Gifta oss och ha det drömbröllop jag alltid vilja ha :) 

Jaa, det är väl vad jag skulle göra om jag blev miljonär :)
Och som miljonär antar jag att det handlar om mera än 1 miljon ;)

ITS FRIDAY...


Om någon mot förmodan missat det ;)

Som vanligt innebär det jobb för mej. Lite surt, då jag är på värsta party humöret idag! Kanske beror på all bra musik jag lyssnat på hela dan ? ;) Massa skön Dancehall och Raegge <--- Spotify länk! Men, men... Kanske festa inatt istället ? Vem vet ? :)

Fick mail från studieväghandledaren efter jag skrivit inlägget nedan... Hon skrev att jag skulle skriva ihop ett mail om min situation. Har jag tur så får jag fortsätta plugga då ändå :) Så det ska jag göra så fort jag har tid. Så håll era tummar allt vad ni kan nu att det går genom!

Förutom mailat och lyssnat på musik så var jag nere på stan med kusin och tog en fika. Blev även av med mitt VISA kort. Insättningsautomaten snodde det ;) Haha! Klantigt att vara för långsam med att ta kortet. Jaja, bara att beställa ett nytt :) Så har jag virkat en smiley till Baby, men den blev så ful så den kasta jag ut från balkongen ;) Haha! Ska virka en ny till honom när det finns tid...

Såhär blev mitt hår efter den braiga hårcocktailen.
Super svårt att fota, därav att bilderna blev lite fula.
Men hoppas ni ser ändå :) Det är mycket rödare IRL.HELA FRAMTIDEN RASAD I ETT ÖGONBLICK :(


Blir så jävla lessen...

Fick mail från studiehandläggare nyss. Det är tydligen antagningsstopp för webbaserade kurser i Katrineholms Kommun. Vilket betyder att jag inte kan fortsätta min utbildning. Skit kul eller kanske inte ? Känns som jag bara kastat iväg en hel jäkla termin på inget. Visst att jag har mina kurser som jag gjort klart, men inte hela utbildningen. Så hej då framtidsplaner om att ev. studera vidare. För det kan jag jue inte nu... Plugga som vanligt går jue inte heller så bra, eftersom jag jobbar oftast 1 - 2 timmar per dag. Och att studera distans går jue jätte bra för mej. Men nee, jag får inte fortsätta med det!

Hela våran ekonomi rasa oxo. Jag hade självklart räknat med att fortsätta plugga efter sommaren. Så har jue inte sökt något sommar jobb heller. För när man studerar så får man inte tjäna hur mycket som helst, för då dras CSN in och skulle jue bara ha 1 månads "sommarlov".

Ohh jag blir så arg och besviken. Vad gör vi nu lixom ? Jag får ingen riktig utbildning och vi kommer inte ha någon ekonomi alls nu om 2 månader. Jag får jue ändå 6200 SEK från CSN, vilket är mycket pengar.

Har ingen lust att fortsätta kämpa med pluggandet nu heller. För hur kul är det att inte ens ha en hel utbildning ?Kämpa för ingenting känns det som. Ska söka massa jobb senare idag iallafall! Men jaa, det finns jue inte så värst många, men får hoppas och hoppas...

Jag skäms fan över att bo i denna kommun. Hur dom prioriterar saker och ting... Känns som det är lika bra att ta sitt pick och pack och dra här ifrån för en tredje gång ?
UPP