ADULT PAINT BOX

För någon vecka sedan fick jag hem en rolig Adult Paint Box från Bordello.
Adult Paint Box är precis som namnet säger - en målarlåda för vuxna ;)
 
 
Lådan innehåller 4 st olika färger med 4 st olika smaker.
Blå = björnbär
Gul = banan
Röd = körsbär
Vit = Pina Colada (ananas och kokos)
Själva färgen målar man med på varandras kroppar. Sen slickar man
helt enkelt bort dom ;) 
Riktig mysig och lite porrig lek för par. 
 
Självklart var jag och Alex tvugna att testa ;) Super roligt att måla saker på varandra.
Men ännu mysigare att slicka bort det ;) Även jag som inte äter socker kan använda mej av
dessa färger, då dom är gjorda av naturliga och konstgjorda smaker med aspartam.
Min favorit smak är absolut Pina Colada.

En super rolig målarlåda för vuxna. Lite vardagslyx sådär i den annars så tråkiga vardagen.
Vill du oxo köpa en målarlåda så kostar den bara 129 SEK.

STÖKA FRAM JULEN

Är det dax för idag. Nästan klar med alla städning av lägenheten :) Känns super skönt! Jag känner verkligen hur det är dammfritt överallt. Haha! Bara badrummet och tvätta alla golv... Sen tända massa härliga doftljus så är julen räddad ;) Haha, nee då... Ska snart öppna julpyntslådan. Damma av och ställa fram allt julpynt. Är jue första advent på Söndag. Så är dax nu ;)
 
Kom nyss hem faktiskt. Inte vart hemma på hela dan. Fika med Clas imorse och virkat 2 rutor till min mormorsfilt. Bara sisådär 97 st till som behövs ;) Blir jäkligt snyggt när det är klart iallafall :) Efter fikat gick jag bort till norr och hade en intervju på RSMH (länk att läsa om du inte vet vad RSMH är). Trevligt :) Var där nästan 40 minuter och prata om dittan och dattan. Alltid kul när man känner sej så välkommen :) 

Efter intervjuen så gick jag till Posten och hämta ut paket. Ett av paketen innehöll underbara nagelprodukter från Lambre. Måste testa senare idag ;) Skriver en utförlig recension om dom i ett senare inlägg... När jag var på väg hem, så träffa jag bästa J utanför mitt jobb. Så käka lunch och tjöta med han istället för att gå hem :) Direkt efter det fick jag springa hem för att ta upp tvätten innan min tvätt-tid tog slut... Sen ner till DHL:s utlämningsställe för att hämta två paket till. Men nu är jag äntligen hemma! Och jag tänkter då inte gå ut mera idag!

Ska fixa ögonbrynen, naglarna och göra hemma SPA senare. Men först städa klart och plocka fram julpyntet :)
 

SE DET SNÖAR!!

Igår regna det hela dagen, sen framåt em. övergick det till snö. Är fortfarande snö ute, men riktigt blask! Usche! Men förhoppningsvis kanske det slår om snart och blir kallt ? Mycket bättre :)

Dåligt med "dagboksinlägg" nu känner jag. Men händer inte så mycket i livet just nu! Städar, jobbar och pluggar som vanligt. Haha! Är äntligen klar med tvrummet och köket. Bara hallen, sovrummet och badrummet kvar. Måste vara klar tills imorgon kväll. Jobbar jue helgen som vanligt, så vill hinna julpynta innan Söndag. Julgardinerna är iallafall strykna och sitter uppe :) 
 
Skulle egentligen till skolan imorse. Men vakna och mådde piss :( Jäkla förkylning som aldrig vill försvinna... Suck! Så länge jag käkar Alvedon, då mår jag bra. Men jobbigt som fan jue... Orka med förkylning lixom! 

Imorgon ska jag på studiebesök på RSMH. Måste verkligen bli klar med fördjupningen i psykiatrin. Så har jag 4 st paket som måste hämtas ut. Spännande :D Tänkte även klicka hem lite mera paket ;) Men det gör jag imorgon tillsammans med Baby. Vill nämligen köpa hem lite jultextiler :)
 
Nu ska jag fortsätta städa, så jag kanske blir klar nån gång ? ;) Jag är så pedantiskt när jag städar, därför det tar sjukt lång tid... Haha!
 
Igår föddes min kusin-son föresten <3 Grattis Lina och Fredrik <3