EFTERMIDDAG MED SÖTASTE WILMA <3


Tog en behövlig sovmorgon imorse. Gick upp runt kl. 10. Men har legat i sängen tills nu och läst klar boken Himmelsdalen. Riktig bra bok faktiskt och perfekt bok att göra en reflektion om friskt och sjukt. Bra val av min lärare :) Tänkte börja smått med reflektionen idag...

Om 1 timme kommer sötaste Wilma hit <3 Ska bli mys... Så får se vad vi hittar på :) Men innan hon kommer måste jag göra mej ordning och städa undan lite här hemma. Kanske ta tag i något från en av alla mina långa listor ? ;) Dom som aldrig tar slut typ... Borde även plugga. Har inte bestämt än vad jag ska göra forskning om ? :S Tiden bara springer iväg... 
 
Happy Halloween oxo föresten ;) Lite synd att vi inte firar det så mycket här i Sverige. Men vem vet, kanske är det nästan lika stort som i USA om några år ?
 

KAFFE TANT


Känner jag mej som numera ;) Dricker kaffe mest hela tiden. Känner tom. sug efter det då och då. Grattis, jag har fått ännu ett nytt beroende! Men kaffe stunderna som ändå är bäst dom på morgon med bästa Clas och virknålen i högsta hugg ;) Kanske skulle joina tanternas syjunta allt ? ;) Imorse innan jobbet blev det kaffe fika med Clas och virknålen. Som det kommer bli mera av denna vecka! Man ska ta vara på dom fina stunderna här i livet :)
 
Förutom fikat med Clas, så har jag jobbat. Lekte med min chefs 3D glajjor för att fördriva tiden ;) Bildbevis nedan... Nu ska jag göra det där roliga som man gör en gång i månaden. Betala räkningar. Suck! Alla pengar försvinner jue på några sekunder ;) Typ... Mötet igår gick relativt bra faktiskt! Kanske löser sej med CSN till nästa termin. Hoppas iallafall! Då kan jag plugga klart så jag äntligen får ett samlat slutbetygs-dokument. Vad som var mindre bra igår, var att min cykel hade fått punktering :( Så måste fixa det tills på Torsdag. Har jue redan fullt upp. Men, men... Bara att göra! 

Fick även ÄNTLIGEN mitt braiga intyg från länsstyrelsen att jag klara alkoholserveringskursen i Mars/April. Dom är snabba kommunen och länsstyrelsen ;) Mindre bra är att jag har en hemsk migrän och mår illa :( Usche! Kanske kryper ner i sängen ett tag och läser klart boken Himmelsdalen?
 
UPP