EN AKVARIEIDÉ IGEN ;)

Som Ni säkerligen vet, så är jue alla våra fiskar döda/avlivade nu :( Så akvariet står helt tomt.
Väldigt tråkigt! Vi tänkte iallafall köpa nya fiskar och börja om från början.
 
Sen fick jag en kreativ kommentar från Emely om att köpa en landsköldpadda.
Blev sugen, men tyvärr så kostar dom runt 1000 SEK. Känns lite för dyrt för oss så är bara att glömma! 
 
Men idag kom jag på det :D Vi ska jue såklart köpa 2 st möss att ha i akvariet! Jag älskar jue råttor,
men Baby tycker dom är äckliga. Men möss dom är jue mycket mindre och sötare ;)
 

 
Men det tråkiga. är jue bara att vi nyss köpte dom coola Svampbob akvariedekorationerna.
Men kanske går att ha till mössen oxo ? Får se vad som händer, måste övertala Baby hursomhelst ;)  
Och ta reda på vad lite saker kostar - inredning, mössen och hur vi bygger om akvariet till en bra bur osv. ?
Hur som helst, så kommer det bli något slags djur där i igen - frågan är bara vilken sort ? ;)

TORSDAG = STÄDDAG

Som alla andra Torsdagar ;) Men skönt med rutiner. Hann inte städa klart igår nämligen! Tar sin lilla tid att damma. Men oj vad fint och gott det luktar när man är klar :D Har hallen och badrummet kvar. Sovrummet får vänta tills nästa vecka. Använder sovrummet som förråd just nu ändå ;P 
 
Förutom städa så ska jag även tvätta kläder. Hoppas båda tvättstugorna är lediga, för då kan jag tvätta dubbel så snabbt ;) Skönt att slippa springa upp och ner så jäkla mycket. 

Tror jag ska gå förbi loppisen oxo ? Har X antal påsar med saker som ska lämnas där. Synd bara det är så tungt. Men får gå flera gånger helt enkelt! Tur det är nära ;) Måste även förbi garnaffären och köpa hem hudfärgat garn. Är jue dax att virka Mars dockan :) Månaderna bara springer iväg, men skönt - snart är det jue vår :D
 
Ikväll kommer nog mamma hit eller om jag ska till dom ? Hon håller jue på och lär mej Svenska grammatik. Så dax för lektion 2 ;) Och ännu senare ikväll måste jag betala våra räkningar. Mycket som vanligt i mitt lilla liv ;)
 
Hepp, nu städa vidare... Synd bara jag har så förbaskat ont i halen :( Tror jag fått en hälsporre. Usche och det gör så ont :( Om det inte går över snart får jag helt enkelt söka läkarvård för det.
 

UNDERBARA VÄDER

Löning & fint väder = glada människor :) Märks speciellt när man jobbar i restaurang ;) Själv känner jag oxo hur man genast blir piggare och gladare så fort solen tittar fram. Ohh vad jag saknat dej solen <3
 
Igår kväll satt jag och pilla med vår Boxee. Fick den äntligen att fungera felfritt. Nästan iallafall! Var någon update som fattades tror jag ? För den uppdatera hejvilt när jag ominstallera den. Får ihop Babys laptop med den och externa hårddisken. Så har över 200 st filmer vi kan kolla på nu :) Tyvärr får jag inte in min laptop i den, men gör inte så mycket. Är ändå i Babys laptop alla filmer ligger ;)
 
Det som tog flera timmar var att försöka koppla ihop våra Android mobiler till själva Boxeen. Men går inte allt för bra! Kan visa foton och så, men jag vill få in en app med rumänsk tv. Men tyvärr stödjer inte Android airplay. Synd! Men hitta en bra app med rumänskt tv till iPaden, men tyvärr kunde man bara få in ljudet på tv:n, inte själva bilden. Jaja, Baby får helt enkelt titta på paddan. Bättre än inget iallafall ;) För nu ger jag upp! Inte ofta jag gör det, men hittar jue ingen app som stödjer tvprogrammen :( Men kanske tar tag i det igen om någon månad ? Vad gör man inte för sin man lixom ? ;)

Idag har jag jobbat då. Nu ska jag sitta och mellanlanda lite framför laptopen. För att sedan städa klart! Hoppas jag ;) Går sakta framåt ;P Fint blir det jue iallafall... Synd bara det ska komma damm direkt sen igen :( Borde oxo tvätta tvrumsfönstret, men kanske inte går så bra när solen ligger på direkt ? Får jue inte vara för kallt heller! Snacka om i-landsproblem. Haha! Borde egentligen lägga upp nya Tradera annonser oxo. Dom gamla är slut... Får se om jag orkar sen ? Tar jue sån förbaskad tid. Men kul som sagt när cashen rullar in ;) Höhö, jag är jue aldrig syssellös iallafall ;P

MERA LCHF ÅT FOLKET!

Denna Tisdag har faktiskt inte bjudit på så mycket alls! Förutom riktigt smaskig post :D
 Fick massa goda Läkerol produkter. Dom har nämligen börjat söta sina produkter med extrakt från Steviaplantan. Mera LCHF åt folket helt enkelt ;) Nu vet jag inte riktigt hur bra just det är att käka Läkerol medan man käkar LCHF, men är jue så mycket bättre än vanligt godis och är verkligen räddaren i nöden visa dagar! Dessutom tycker jag produkterna smakar så mycket bättre med Steviasötning istället för med kemiska sötningsmedel. Tummen upp för Läkerol som hänger med i framtiden :)
 

Dom nya Yup är absolut min favorit :) Smakar precis som vanliga lakritsgodisar! 
Av dom vanliga pastillerna så är Salvi och Licorise Seasalt mina favoriter. Vilken är din ?
 
P.S Käka inte för många på en gång bara, magen gör uppror direkt ;) Men bra om man är förstoppad ;)

SUPER SNYGGT NAGELLACK

För ett tag sedan blogga jag om super bra nagelprodukter från LambreDom kan du läsa om här!
Idag tänkte jag blogga om ännu ett nagellack som var med i paketet :)

Nagellacket jag fick med är från Lambres egna kollektion - Sense of Elegance.
Nagellacket finns i 13 st härliga färger. En flaska kostar endast 36 SEK och innehåller 8 ML.
 
 
Färgen jag fick är en brun nyans - nummer 13. Nagellacket sitter super bra och är lätt att applicera. 
Antingen använder man ett lager för att få lite mera diskret färg eller så använder man två lager för att få en täckande färg. Nagellacket innehåller lite glitter, vilket gör den ännu snyggare :)