Johannas Pratstund

SISTA NOVEMBER

Publicerad 2013-11-30 19:48:00 i NAGLAR, SVERIGE.KATRINEHOLM (med bilder),

Jag överlevde jobbpasset igår ;) Men var sjukt trött och hade så jäkla ont i ryggen :S Men hade stödkorsett på. Blev lite bättre av den :) Jag hade en praktikant med mej. Kul, men svårt att hinna förklara allt när det är mycket jobb. Var sjukt mycket folk! Blir säkert samma ikväll ?
 
På natten så köpte vi pizza som vanligt ;) Dock åt jag med pizzadeg denna gång ;) På helger får man unna sej saker ;) Jag, Baby och Calle gick hem till oss och käka. Framåt kl. 4 var det dax att sova...

Vakna inte fören kl. 15 idag. Skönt med mycket sömn, men fortfarande trött :S Har inte gjort något alls idag förutom fixat gelénaglar. Hann tyvärr bara en hand ;) Så fuska med vanligt nagellack på båda. Får duga tills jag är klar ;) Blir nämligen inte som jag vill :( Blir inget bra när jag lägger på manikyren. Men ska glo på en massa Youtube filmer. För ger mej inte fören det blir som jag vill :P Är så mycket svårare att göra gelénaglar än vad man tror. När alla andra gör ser det sååå enkelt ut! Ska fortsätta imorgon... Hoppas det går bättre då?

Nu ska jag dra till jobbet... Ingen lust alls, men vad gör man inte för pengar ? ;)
 
Något liknande såhär hade jag tänkt mej...

KREATIVA JULKALENDRAR

Publicerad 2013-11-30 09:57:00 i PYSSEL HÖRNAN,


Whiskey kalender


Bok kalender

Kalender av tändsticksaskar

Vin kalender
 
Annorlunda paket kalender

 Kaffe kalender
 

Te kalender


Öl kalender
 
Lyx choklad kalender
 
Strump kalender

TAKLAGSFEST

Publicerad 2013-11-29 19:23:00 i SHOPPING, SVERIGE.KATRINEHOLM (utan bilder),

Kanske vore något ikväll ? ;) Men nepp är jobb som gäller... Inatt gjorde la vi nämligen "taket" på gerbilburen. Och gjorde klart allt annat. Eller ja, nästan... Idag märkte jag att jag hade glömt en metallist vid taket, en list så spånet inte åker ur buren och sen fick jag fixa om kanten runt deras sandbad. Hatar när dom skvätter sand överallt :S Gerbilerna har iallafall bott i buren sen inatt. Dom verkar gilla det, dock är dom lite blyga och stressade just nu pga. omständigheterna. Inte alltid lätt att flytta ;) Fixar bilder på hela bygget i veckan som kommer :)
 
Imorse gick jag upp redan kl. 8.30 efter ca 5 timmars sömn. Kunde inte sova inatt heller :( Suck! Klockan 9.00 kom syrrans kille och hämta mej. Åkte hem till syrran och hjälpte henne att flytta. Kanske inte världens bästa hjälp ? Men lite hann jag bära ner iallafall. Var nämligen tvungen att åka och jobba vid kl. 11.00. Jobba ett kort lunchpass. När jag kom hem så hade jag fått 5 st paketavi:s. Är nog julklappar som kommit ? Får palla mej till Posten antingen imorgon eller på Måndag ? Blir jue lite nyfiken på vad det är ;)
 
Sen jag kom hem igen har jag då pillat klart med buren. Tog mej "bara" 2 timmar ;) När det blev klart så har jag bara datanördat. Har klickat hem klänningarna jag skrev om igår ↓. Klickade hem dom två första på rad 1 och dom två första på rad 3. Hade så gärna vilja klicka hem den sista på rad 2 oxo, men var slutsåld eller något ? Gick inte att beställa den :( Hoppas någon klänning sitter bra på mej nu då :D Självklart klicka jag hem dom i flera olika storlekar ;) Sjukt jobbigt när jag inte vet exakt vilken storlek jag har! Passa bra att handla idag, då det är Black Friday :) Nu ska jag sminka mej inför kommande jobb. Efter det plocka undan sakerna från projekt: burbygge... Borde egentligen sova lite innan jag ska jobba igen, men kan inte somna :S Jaja, lär jue somna som ett litet barn inatt ;) 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela