SISTA NOVEMBER

Jag överlevde jobbpasset igår ;) Men var sjukt trött och hade så jäkla ont i ryggen :S Men hade stödkorsett på. Blev lite bättre av den :) Jag hade en praktikant med mej. Kul, men svårt att hinna förklara allt när det är mycket jobb. Var sjukt mycket folk! Blir säkert samma ikväll ?
 
På natten så köpte vi pizza som vanligt ;) Dock åt jag med pizzadeg denna gång ;) På helger får man unna sej saker ;) Jag, Baby och Calle gick hem till oss och käka. Framåt kl. 4 var det dax att sova...

Vakna inte fören kl. 15 idag. Skönt med mycket sömn, men fortfarande trött :S Har inte gjort något alls idag förutom fixat gelénaglar. Hann tyvärr bara en hand ;) Så fuska med vanligt nagellack på båda. Får duga tills jag är klar ;) Blir nämligen inte som jag vill :( Blir inget bra när jag lägger på manikyren. Men ska glo på en massa Youtube filmer. För ger mej inte fören det blir som jag vill :P Är så mycket svårare att göra gelénaglar än vad man tror. När alla andra gör ser det sååå enkelt ut! Ska fortsätta imorgon... Hoppas det går bättre då?

Nu ska jag dra till jobbet... Ingen lust alls, men vad gör man inte för pengar ? ;)
 
Något liknande såhär hade jag tänkt mej...

TAKLAGSFEST

Kanske vore något ikväll ? ;) Men nepp är jobb som gäller... Inatt gjorde la vi nämligen "taket" på gerbilburen. Och gjorde klart allt annat. Eller ja, nästan... Idag märkte jag att jag hade glömt en metallist vid taket, en list så spånet inte åker ur buren och sen fick jag fixa om kanten runt deras sandbad. Hatar när dom skvätter sand överallt :S Gerbilerna har iallafall bott i buren sen inatt. Dom verkar gilla det, dock är dom lite blyga och stressade just nu pga. omständigheterna. Inte alltid lätt att flytta ;) Fixar bilder på hela bygget i veckan som kommer :)
 
Imorse gick jag upp redan kl. 8.30 efter ca 5 timmars sömn. Kunde inte sova inatt heller :( Suck! Klockan 9.00 kom syrrans kille och hämta mej. Åkte hem till syrran och hjälpte henne att flytta. Kanske inte världens bästa hjälp ? Men lite hann jag bära ner iallafall. Var nämligen tvungen att åka och jobba vid kl. 11.00. Jobba ett kort lunchpass. När jag kom hem så hade jag fått 5 st paketavi:s. Är nog julklappar som kommit ? Får palla mej till Posten antingen imorgon eller på Måndag ? Blir jue lite nyfiken på vad det är ;)
 
Sen jag kom hem igen har jag då pillat klart med buren. Tog mej "bara" 2 timmar ;) När det blev klart så har jag bara datanördat. Har klickat hem klänningarna jag skrev om igår ↓. Klickade hem dom två första på rad 1 och dom två första på rad 3. Hade så gärna vilja klicka hem den sista på rad 2 oxo, men var slutsåld eller något ? Gick inte att beställa den :( Hoppas någon klänning sitter bra på mej nu då :D Självklart klicka jag hem dom i flera olika storlekar ;) Sjukt jobbigt när jag inte vet exakt vilken storlek jag har! Passa bra att handla idag, då det är Black Friday :) Nu ska jag sminka mej inför kommande jobb. Efter det plocka undan sakerna från projekt: burbygge... Borde egentligen sova lite innan jag ska jobba igen, men kan inte somna :S Jaja, lär jue somna som ett litet barn inatt ;) 

NYÅRSBLÅSA ?

Snart är gerbilburen ÄNTLIGEN klar :D Ska fixa till sista glasdörren nu. Kanske tom. kan få upp den ikväll ? Tyvärr blev inte dörrarna så perfekta som jag hade hoppats :S Var mycket svårare än jag hade trott :S Som sagt är den sista sne och den tredje är lite kortare än den andra :S Kanske gör den fjärde kortare oxo, så blir det som tripp, trapp, trull ? ;) Jag är helt enkelt för pedantiskt för att hålla på med att bygga saker. Fast det är jue ett hemmabygge trots allt ;) Baby har även fått tag i en sticksåg, så ikväll blir det att såga hål. Om jag hinner kanske jag även skruvar dit nätet som ska vara högst upp ? Så kanske dom kan flytta in till helgen ? Gerbilerna blir nog glada iallafall :D Snacka om att flytta från koja till slott :P
 
Idag skulle jag egentligen på massage. Men vakna ännu mer förkyld än igår :( Samma symptom som igår men med tusen nålar i halsen oxo... Suck! Varför just jag och varför just nu ? Har tagit en dubbel Treo och får bita ihop helt enkelt! För har massa tvätt som måste tvättas. Men hade tur, båda maskinerna var lediga :D Då går det jue dubbelt så snabbt! Annars idag ska jag bara ta det lugnt. Slå in lite mer julklappar, fixa med bloggen, svara på mail, bloggtävla, betala räkningar, lägga mej i ett varmt bad och sedan krama Baby <3 Hade tänkt att fixa julnaglar med gelé oxo, men väntar nog tills på Måndag ? Får se hur snabbt tiden går idag. 
 
Håller just nu på med att letar efter en klänning till nyårsafton. Suck vad svårt det är! Jag har för höga krav asså - den får inte vara för kort, helst i svart, helst med lite glitter eller så, inte för dyr, inte för lågt skuren på ryggen och ändå vara sexig men samtidigt elegant. Sen vill jag ha något som jag inte redan har. Något som är jag fast ändå nytt för att vara mej. Blir knäpp snart, det är för svårt ;) Här nedan är några jag hittat en så länge... Vilken tycker du är snyggast ? Klicka på bilderna för att komma till info om respektive klänning.
 
 

ÖNSKEINLÄGG - HÖST FAVORITER

Paul önska att läsa ett inlägg där jag berättar vad jag gillar mest med hösten...
 
♥ Mörka kvällar, tyvärr lite för tidigt bara. Ljust fram tills runt kl.18 vore det perfekta ;)
♥ Man slipper damma så mycket, eftersom solen inte lyser in i lägenheten ;)
♥ Man kan boa in sej och pyssla med lägenheten hur mycket man vill
♥ Man kan sitta framför laptopen nästan hur mycket man vill ;)
♥ Alla varma och mysiga höstkläder som man kan ha på sej
♥ Att man kan tända en massa ljus utan att svettas ihjäl ;)
♥ Att man kan krypa ner sej under varma plädar
♥ Man slipper svettas, dock fryser man istället!
♥ Att man kan dricka hur mycket te man vill :)
♥ Man kan sitta inne utan att få ångest ;)
♥ Alla bra program/filmer som går på tv
♥ Att det är nära till julafton ;)
♥ Snyggare mode på kläder
♥ Alla härliga höstfärger