RÖNTGEN


Igår var stora dagen D för röntgen. Efter ca 3 timmars sömn så satte jag mej på cykeln upp till sjukhuset. Hade extremt ont i magen och var vrål hungrig. Hade tur och slapp tryckplatta över njurarna iallafall... Hade gjort så mycket ondare då! Fick en sån där nål med rosa plutt inkörd i venen. Usch, hatar verkligen såna :( Men var tvungen att ha den, eftersom jag fick kontrastvätska genom den... Efter ca 10 minuters väntan så togs alla bilder. Fick dock inget svar direkt, som jag hade hoppas på :( Får vänta ca 1 vecka till. Suck! Men jag tror mer och mer att det är njursten när man hör vad olika doktorer och sjuksystrar säger... Men snart vet vi med 100% säkerhet.
 
När jag kom hem så kom finaste gudbarnen Julia och Wilma på ett snabb besök. Fikade och kolla på film. Igår blev det minsann ingen LCHF! Efter 2 dygns fasta så är man värd något gott ;) Så blev både bullar och Dumle chokladbollar. När dom gått så la jag mej och sov några timmar...
 
Hade tagit ledig från jobbet. Kändes inte för kul att jobba efter denna pärs. Så resterande tid av dagen satt jag mest framför laptopen. Har nästan gått igenom alla blogginlägg ;) Tog bara två veckor ;) Haha! Har dock inte läst alla, kanske gör det någon annan gång ? Men gillar att allt är mer i ordning nu. Att inlägg i samma kategorier ser likadana ut. Helt klart värt all tid det tagit! Jag okade tom. städa lite i lägenheten och plantera om två växter. 
 
Idag vakna jag för en stund sen. Kunde verkligen inte sova inatt heller :( Blir så less... Ska städa undan från gårdagens växtplantering. Är jord överallt ;) Så blir det att vattna blommor och veckostäda. Om jag orkar vill säga ? Men ska ge det ett försök... Senare kommer syster Jennifer och så kommer Baby hem <3
 
Gårdagens icke LCHF. Riktigt gott ska jag lova, även om bullarna var lite i torraste laget ;)

LOPPI BLOGGBAG


För någon vecka sen fick jag en härlig blogbag hemskickad från LoppiEvent.
Blogbagen innehöll produkter som inte kommit ut på marknaden än.
Meningen är att vi som bloggare ska prova produkterna och sen recensera dom.
 
 
 Croodarna på DVDHäng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna,
världens första familj, ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror.
 Jag har tyvärr inte sett hela filmen än. Kolla på ca 30 minuter med mina gudbarn. Julia 7 år gilla filmen,
medan Wilma 5 år tyckte den var ganska långtråkig. Jag tror denna film riktar sej lite mer åt dom äldre barnen och oss vuxna.
Men så fort tiden finns då ska jag kolla på hela :)
 
  Barnängen Sensitive Deo 50 ml. En effektiv, snabbtorkande och alkoholfri antiperspirant som ger deoskydd i 48h.
Milt vårdande och passar dig med extra känslig hud.
• Kan bli min nya favorit deo ? Den luktar underbart gott och är underbart skön att applicera under armarna.
Den håller dessutom svetten iväg precis som utlovat. Tummen stort upp för den!
 
 • Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili. Kryddblandningen som kommer i en snygg och funktionell kvarn, ger en härligt frisk och aromatisk smak av bland annat chili, lime, korianderblad, citrongräs och vitlök. Kryddan ger en asiatisk touch till din mat och passar utmärkt till kyckling, fisk, skaldjur, nudlar och sallader.
 Jag har tyvärr inte hunnit att ha denna kryddblandning i någon mat än. Men har smakat på kryddan direkt från burken.
Den smakar väldigt gott! Stort plus för den snygga och funktionella kvarnen.
 
 • Reztart, ett näringsrikt mellanmål med lågt GI. Ett enkelt och gott sätt att fylla på med näringsrik och långvarig energi. Produkterna är ett resultat av 10 års svensk forskning och de innehåller inget tillsatt socker.
• Jag fick smaken: Äpple - Kanel. Vet inte riktigt vad jag tycker om denna bar ? Smaken var sådär, jag tror nog att jag är mer en choklad människa när det kommer till bars ? Konsistensen kändes även torr.
Men kanske är för att jag inte är van att äta såna här saker ? Äter jue LCHF för det mesta.
 
 • SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf. SweetDrops är flytande stevia smaksatt med naturlig arom eller neutral. Prova att smaksätta yoghurten med bärsmaken, läsken med citron och glassen med choklad, eller hitta på din egen kombination.
 Var denna produkt jag var mest intresserad av att prova. Jätte god choklad smak och kul med chokladsmak som går att använda till det mesta, som dessutom är LCHF vänlig. Dock har jag lite svårt för eftersmaken av Stevia. Kanske jag som är känslig ?
 
Super tack  LoppiEvent att jag fick chansen att prova dessa produkter :)
UPP