RÖNTGEN


Igår var stora dagen D för röntgen. Efter ca 3 timmars sömn så satte jag mej på cykeln upp till sjukhuset. Hade extremt ont i magen och var vrål hungrig. Hade tur och slapp tryckplatta över njurarna iallafall... Hade gjort så mycket ondare då! Fick en sån där nål med rosa plutt inkörd i venen. Usch, hatar verkligen såna :( Men var tvungen att ha den, eftersom jag fick kontrastvätska genom den... Efter ca 10 minuters väntan så togs alla bilder. Fick dock inget svar direkt, som jag hade hoppas på :( Får vänta ca 1 vecka till. Suck! Men jag tror mer och mer att det är njursten när man hör vad olika doktorer och sjuksystrar säger... Men snart vet vi med 100% säkerhet.
 
När jag kom hem så kom finaste gudbarnen Julia och Wilma på ett snabb besök. Fikade och kolla på film. Igår blev det minsann ingen LCHF! Efter 2 dygns fasta så är man värd något gott ;) Så blev både bullar och Dumle chokladbollar. När dom gått så la jag mej och sov några timmar...
 
Hade tagit ledig från jobbet. Kändes inte för kul att jobba efter denna pärs. Så resterande tid av dagen satt jag mest framför laptopen. Har nästan gått igenom alla blogginlägg ;) Tog bara två veckor ;) Haha! Har dock inte läst alla, kanske gör det någon annan gång ? Men gillar att allt är mer i ordning nu. Att inlägg i samma kategorier ser likadana ut. Helt klart värt all tid det tagit! Jag okade tom. städa lite i lägenheten och plantera om två växter. 
 
Idag vakna jag för en stund sen. Kunde verkligen inte sova inatt heller :( Blir så less... Ska städa undan från gårdagens växtplantering. Är jord överallt ;) Så blir det att vattna blommor och veckostäda. Om jag orkar vill säga ? Men ska ge det ett försök... Senare kommer syster Jennifer och så kommer Baby hem <3

JAG MÅR PISS :(


Har mått piss hela dagen :( Över 36 timmar sen jag åt något nu och jag är så jäkla hungrig. Inte ens sugen på Coca Cola som jag annars dricker mest hela tiden. För jag är sugen på mat! Skulle kunna äta vad som helst just nu... Jaja, bara stå ut i 12 timmar till. Har världens huvudvärk, men vågar inte ta någon Treo så jag förstör allt tills imorgon. Har oxo tagit dom två Toilax tabletterna. Så magen gör sjukt ont :( Som inte allt detta vore nog så fick jag även den "roliga veckan" precis. Suck! Skjut mej någon ? 

Annars idag har jag inte gjort något alls. Bara suttit framför laptopen och pillat... Orkar inget nu när jag inte ätit något! Eller joo, har betalat alla tråkiga räkningar, det har jag gjort. Ska snart lägga mej i ett varmt bad och se om det lindrar mitt onda i magen ? Kanske tar och dricker en mugg med varmt te oxo ? Sen ska jag försöka sova... Men tvivlar på att jag kan sova tidigt. Vakna nämligen inte fören kl. 13 idag och sen är jag så nervös inför morgon dagen :( Håll tummarna för mej imorgon kl. 8, att dom hittar vad som är fel på min onda mage!
UPP