WRECK THIS JOURNAL

12:e sidan - do some rubbings with a pencil. Tänkte först göra med mynt,
men sen kom jag på den coolare idéen att använda Babys halsband :)
 
13:e sidan - fill this page with circles. Jäklar vad lång tid det tog att göra X antal cirklar,
men det var det värt när slutresultatet blev så bra :)
 
14:e sidan - pick up the journal without using your hands. Med munnen då såklart :)
Så vad passa bättre än att klippa ut en massa munnar och klistra dit på hela sidan ?
 
15:e sidan - a place for your grocery list. Jag gjorde dock om sidan till en shopping lists sida.
Klippte ut saker i olika tidningar som jag vill köpa...
 
17:e sidan - infuse this page with a smell of your choosing. Klippte ut parfymflaskor från olika
veckotidningar och klistra dit dom. När sidan var klar så spruta jag hela sidan med parfym.

120 - JOBB

Jobbar du för att leva, eller lever du för att jobba ?
 
Jobbar för att leva helt klart :)
Utan jobb kommer det inte in några pengar,
och utan pengar så kan man inte leva :)
 

VAR TOG DAGEN VÄGEN ?

Samma som gårdagen faktiskt! Tog betydligt mer timmar att klä om rislampan än vad jag räknat med. Hela kvällen igår och hela dagen idag ungefär eller ja - tog X antal timmar att städa oxo. Blev sjukt dammigt när jag rev lakan till lampan. Nu är den klar iallafall! Som vanligt vet jag inte om jag är nöjd eller inte ? Blev så sned för jag knöt banden ojämnt, men gick verkligen inte att fixa till :S Den får duga tills vidare iallafall, finns nämligen inga snygga golvlampor - iallafall ingen som jag hittat!

Passa även på att dölja den fula dörren i vardagsrummet. Är nämligen dubbel dörrar både i vardagsrummet och köket. Sjukt fult och opraktiskt. Hade tänkt att ha en masonitskiva med en bit tapet på, men finns inte tillräckligt med tapet över - måste jue ha samma som redan är på väggen. Dessutom nu när vi inte har så mycket pengar så är inte en masonitskiva prio ett. Så istället hängde jag upp ett par spetsgardiner. Men även med det, så vet jag inte om jag är nöjd eller inte ? Är så sjukt svårt att få ett helhetsintryck när vi inte har alla möbler som vi ska ha... Och jag är aldrig nöjd med saker jag gör, tänker att jag alltid kunde gjort bättre. Suck! 
 
Imorgon är det Valborg. Planen var jue att åka på inflyttningsfest till Västervik, men blev ändrat pga. dålig ekonomi :( Ska istället fördriva dagen med att hänga med syrran medan hon jobbar. Ska åka lastbil med henne - för första gången faktiskt, vi ska åka upp till Stockholm. Trevligt! Ska ta med mej lite saker så jag har något att göra under dagen - några böcker som jag ska stryka under tips i och min Wreck This Journal såklart ;) Tänkte även ta med min virkväska, men har ingen svart tråd så kan inte fortsätta med min mormorsfilt tyvärr. Men hitta ett garn i en knall rosa färg, så kanske börjar att virka en kjol ? Åker kl. 05.30 så borde egentligen sova redan ;)

 Spetsgardinen  jag satte upp för att dölja den fula dörren... 
Satte upp den med vit tjockare ståltråd.
Blir bättre en att använda en gardinstång tror jag ? 
Här ser ni även den fina spinnrocken jag fick av Maud <3

119 - JOBB

Hur många jobb har du haft ?
 
Ojoj, var tvungen att kolla igenom mitt CV för att komma ihåg ;)
 
1. Personlig Assistent, Jönköpings Kommun
2. Ledsagare, Jönköpings Kommun
3. Personlig Assistent, Kooperativet VIOL
4. Köksbiträde, Arla Foods AB
5. Servitris/bartender, Pubnästet Jönköping
6. Kronfågel, Valla
7. Au Pair, Regensdorf
8. Au Pair, St. Gallen
9. Au Pair, Stäfa
10. Au Pair, Zürich
11. Servitris/bartender, San Marino Katrineholm
12. Boendestöd, Norrköpings Kommun
 
= 12 st

DET GÅR FRAMÅT!

Har varit en sjukt "fattig" månad och denna månad kommer bli minst lika "fattig". Inte lätt att vara arbetslös och ha a-kassa. Tur Baby har ett jobb iallafall <3 Går iallafall framåt på ekonomi sidan - vi får en veckas hyra tillbaka nästa månad pga. att lägenheten var näst intill obebodlig första veckan vi flytta in pga. all smuts från gamla hyresgästen. Från början ville dom ge oss mindre kompensation, men jag maila och skrev vad jag tyckte - så då höjde dom kompensationen :) Sjysta hyresvärdar! Fast egentligen är det mer än rätt - för varför ska vi betala för något som inte gått att använda fullt ut ?
 
Dessutom fick jag bara a-kassa för två veckor denna månad pga. alla röda dagar i påsk, så kassakortet kom in för sent... Men då får jag för 6 veckor nästa månad istället :) Men pga. det så har vi inte råd att åka till Västervik över Valborg på inflyttningsfest hos bästa Caroline och Carro, men får åka till dom i sommar istället <3 
 
Det postiva är att jag ska jobba 4 dagar nästa vecka igen - så då kommer det in lite mer pengar igen... Ska ha mer introduktion hos brukarna inför sommar jobbet. Vilket betyder att jag kommer att hamna hos neuropsykiatriska stödboendet över sommaren. Kul, känns mest som jag :) Ser verkligen fram emot att jobba, börjar bli sjukt jobbigt att gå hemma och att inte få in några pengar knappt. Kostar jue att ligga på topp ;) Fick oxo reda på att jag får ledigt när Babys bror ska gifta sej, så i sommar åker jag till Rumänien för första gången... Ska bli kul att besöka Babys hemland <3
 
Idag blev jag väckt av att några snubbar kom med vår nya spis. Skönt, nu kan vi laga mat utan att det luktar bränt i hela lägenheten och använda ugnen utan att vara rädd att glaset ska explodera :) Hade tänkt att få en hel del gjort idag, men haft huvudvärk hela dagen :( Ville verkligen inte ta någon Treo, men gjorde det nu ändå. Stod inte ut längre... Håller iallafall på med att försöka göra om rislampan från Ikea för en tredje gång. Jag måla jue om den förra veckan, men blev inte nöjd. Så jag måla om den igen, men blev inte heller bra - så nu klär jag om den helt och hållet. Får hoppas den blir bra nu - annars får vi köpa en annan helt enkelt ;)
 
 Såhär blev gardinerna jag sydde ihop. I skarven satte jag dit ett svart sidenband.
Tyvärr är dom solblekta på vissa ställen, men det får duga ändå...
Kan dock inte bestämma om jag gillar det eller inte ? Får iallafall duga tills vi
hittar någon annan gardin som passar. Alla kappor jag hittat är jue för korta :(
Bortse även från den gula rislampan - den hänger där tills vi ska köpa en annan lampa ;)