ETT SISTA INLÄGG FRÅN KATRINEHOLM PÅ VÄLDIGT LÄNGE...

Igår kväll satte jag mej som skrivet på min fina rosa cykel till andra sidan stan där Baby var och hjälpte till med flytt. Blev bjuden på hur god mat som helst, drack någon öl och flytta saker upp och ner. Varför ska alla alltid bo högst upp ? Jaja, bra träning inför ikväll ;) Gjorde även en gaddning på foten, spontana saker är roligast ;) Sen när vi skulle cykla hem igen så var min fina rosa cykel spårlöst borta :( Någon jävla idiot hade snott den :( Fan, precis när jag behövde den som mest jue... Att folk ALDRIG kan lära sej vad som är mitt och ditt ? Så onödigt... Så gick till polisen inatt. Kunde dock inte göra någon anmälan då jag inte hade några uppgifter med mej, men gjorde det idag på nätet istället! När jag är på polisstation så hörs en stor smäll utanför ingången så alla poliser springer ut och kollar vad det kan vara, men dom hitta inget. Lät som ett pistolskott men Baby hade sett en raket, så var säkert det som lät ? Vi bor precis bakom polisstation. Lite läskigt var det iallafall...
 
Idag när jag vakna så pratar jag med syrran på telefon. Hon berättar att det hade skett ett misstänkt mord här i Katrineholm i Lördags natt. Går in på nyheterna och ser att det har varit ännu ett misstänkt mord imorse. Obehagligt med två misstänka mord inom ungefär samma dygn och i en liten stad som Katrineholm. Var är världen på väg asså ?
 
Polisen som skulle ringa i Fredags ringde upp mej idag. Han hade ringt i Fredags men syndes inte på min mobil. Min mobil är sjukt skum, sms kommer inte fram och visa samtal visas inte. Men köpa en ny mobil just nu är verkligen inte prio 1. Iallafall så hade han förhör med mej om händelsen i tunneln den kvällen vi blev misshandlade...
 
Men mitt i allt detta så händer även det något positivt. Fick ett samtal från Norrköping. Var från Norrköpings neuropsykiatri. Dom undra om jag kunde börja jobba redan denna vecka som vikarie ? Så börjar första dagen redan nu på Fredag :D Skönt att inte ens flyttat och redan fått jobbtimmar :) Livet är fullt av överraskningar allt!
 
 Nya gadden. Gjorde sjukt ont! Dock måste jag göra
lite mer stjärnor uppe på foten nu, 
för blev så tomt med bara en ;)

090 - VÅREN

Fåglarna kommer tillbaka och börjar sjunga tidigt på morgonen, mysigt eller jobbigt ?
 
Sjukt jobbigt när man är ledig och vill sova!
Men ska man upp tidigt för att tex. jobba -
då kan det vara riktigt mysigt.
 

SISTA HELGEN I TRÅKHOLM...

Fast den har verkligen inte varit tråkig, minst sagt :)
 
I Fredags blev det jue en spontan utflyttningsfest. Skulle jue egentligen bara dricka lite, men blev världens brak fest ;) Haha, så som det brukar vara ;) Börja med förfest hos oss - shotta, umgicks och spela Jag har aldrig... Bästa leken på förfester helt klart ;) Gick sen en sväng till mitt gamla jobb, men gick därifrån ganska snabbt igen pga. visa omständigheter. Så gick vidare till Riva. Möttes av syster yster Jennifer. Kul överraskning att hon var här i Tråkholm :) När krogen stängt så gick vi hem till oss igen. Blev efterfest med massa ös, stackars grannar - tur dom är snälla och inte klagar ;) Kommer allt sakna detta partyhus lite ;) 

Igår var det dax för min kusin dotters dop. Börja dagen hemma hos päronen ute i trädgården. Lika bra att passa på när solen visar sej. Vid kl. 14 var det dax att vara i kyrkan. Tyvärr fick jag sådär jätte ont i magen och det börja klia i händerna - som det gjorde på mej för flera år sedan :( Trodde jag skulle svimma flera gånger :( Men klarade igenom hela dopet + fikan. Tur det, för hade varit riktigt pinsamt och svimmat mitt i allt... Hade massa bebismys med lilla Wille oxo <3 Blir så kul när han blir äldre, då ska jag lära honom alla bus jag kan ;) 

Kom hem till oss igen runt 18 tiden. Gick och sov någon timme, tar på ens krafter att festa och vara på dop ;) När vi vakna igen så tvätta vi allt som skulle tvättas, packa ner alla saker och städa ur alla skåp i lägenheten. Nu är det bara golven + fönsterna kvar, men det gör vi på Tisdag förmiddag. 

Idag vakna vi tidigt trots den timmens sömn som försvann... Tömde vinden, tog upp allting vi tvättat, panta burkar och sa hej då på mitt gamla jobb. Sen cykla vi hem en sväng till Ahmet och Maud för en liten hej då fika. Käka världens godaste LCHF semlor som Maud gjort :D Ohh, dom är jue såååå goda... 

Nu sitter jag här framför laptopen och fixar lite. Baby är iväg och hjälper vår kompis att flyttar. Skönt med en liten lugn stund ute i sajberrymden ;) Måste ladda energi tills imorgon... Då blir det att bära kartonger upp och ner. Fast den lugna stunden blev visst inte för lång, jag ska oxo dit och hjälpa till tydligen ;)

088 - NYHETER

Hiss & Diss - Nyheter
 
Nyheter som man blir glad av att läsa...
Tex. att någon gjort något bra eller något positivt har hänt.
 
 
Nyheter som man blir ledsen av att läsa...
Tex. att någon dött i något krig eller något negativt som hänt.