Johannas Pratstund

151 - SHOPPING

Publicerad 2014-05-31 12:00:00 i BLOGGUTMANING 365, SHOPPING,

Hiss & Diss - Shopping
 
När man hittar något man verkligen vilja ha super länge till ett billigt pris.
Det är äkta shopping lycka :D
 
När man köper något dyrt, så är det jätte dålig kvalité eller
inte alls så bra som det sägs... Sånt kan göra mej sjukt irriterad!

I´M ALIVE ;)

Publicerad 2014-05-30 21:11:43 i CITAT & ANNAT SHIT OM SPRÅK, SVERIGE.NORRKÖPING (med bilder),

Trots väldigt dålig bloggande, eller i ärlighetens namn - inget bloggande! Alla inlägg som kommit upp är jue förtidsinställda ;) Längsta ofrivilliga bloggpasusen på länge faktiskt! Men har verkligen inte haft tid eller ork heller för den delen att blogga...
 
I Onsdags och Torsdags gjorde jag klart allt jag inte hann i Tisdags. Måla klart alla saker som skulle målas, utom soffbordet då. Har inte orkat såga ner det! Blev en hel del mer saker att måla om oxo. Blev för mycket Shabby Chic så måla om alla små saker helt vita istället! Synd bara att jag aldrig ska bli nöjd med mitt målande :S Känns som det syns att det är så hemmamålat hela tiden. Jaja, i-lands problem! En del vita saker fick bli svarta oxo. Blev för mycket vitt helt enkel, nu hur det är möjligt ? ;) Jag som älskar vita möbler... Tom. håret blev svart - once you go black you don´t go back ;)
 
Alla senaste tre dagarna har även bestått av en hel del jobb och massa cyklande ;) Igår cykla jag runt 2.5 mil. Haha, inte konstigt mina lår är sjukt trötta! Men bara kämpa vidare, snart borde dom bli mer vältränade ? Fick ett extremt socker sug igår oxo :S Käka jordnötter, cashewnötter, torkade tranbär/blåbär, jordnötssmör, ädelost, osockrad hallonsylt, två st Läkerol tabletter och lite 70% choklad. Men inte fan försvann socker suget för det, dock blev jag väldigt mätt ;)

Idag efter jobbet så mötte jag upp bästa Vivica, Mattias, Wilma och Julia <3 Så underbart mys att träffa dom - finaste gudbarnen <3 Vi käka kebab i Spiralen, efter det fika dom i Mirum och så prova barnen massa kläder. Riktigt mys och jag hoppas vi ses snart igen...
 
Nu har jag precis badat. Är så sugen på att gå ut en sväng så försöker få med syrran + Marcus på någon spontanöl. Hoppas dom känner sej övertalade snart ;) Skulle vara riktigt roligt, även om öl kanske inte är så LCHF dessutom gillar jag jue inte öl egentligen ;) Haha! Dansa lite vore inte heller helt fel!
 

150 - SHOPPING

Publicerad 2014-05-30 12:00:00 i BLOGGUTMANING 365, KLÄDER, NAGLAR, SHOPPING,

Länka en webshop du är inne på ofta
 
Ebay.com - den ända webbshoppen jag verkligen är inne på ofta.
Ibland bor jag tom. där inne ;) Jag är en riktig Ebay torsk.
Men svårt att låta bli att köpa massa saker till så billiga priser!
 
Dessa saker skulle jag gärna vilja klicka hem just nu från Ebay -
 
Saker att göra gelénaglar med:
 
Och en hel del kläder:

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela