HELLBERGS MÅLERI PART 4. + MEGA FÖRKYLNING :(

Dax för part 4 nu tycker jag, är ändå över 2 år sedan det var part 3 ;) Påbörja jue projekt: ommålning i SöndagsBlir alltid påmind varför jag hatar att måla - tar sådan tid, blir kladdigt överallt och stökit dessutom får man ont i kroppen av alla målarrörelser, dock är det värt allt när man ser resultatet :) Otroligt hur lite färg kan ändra ett helt rum egentligen! Var jue ledig i Tisdags så fick en hel del målat då! WIC:en och lilla hallen är färdig målade! Tog även bort fula kabellister från taket i vardagsrummet och målade över, dock blev det väldigt fult - blev olika nyanser, men tänker då inte måla om hela taket! Det får hyresvärden göra isåfall, inte mitt problem att gamla hyresgäster sätter upp kabellister i taket! Alla träfärgade och ofantligt smutsiga skåpluckehandtag fick sej en omgång svart sprayfärg. Så mycket snyggare! Skulle även vilja klä in dom fula träfärgade och trasiga bänkskivorna i svart självhäftande plast. Men vet inte riktigt om det finns så bred som vi skulle behöva, kan jue inte bli fula skarvar ;) Köksbordet fick oxo en omgång vit färg, blev nästan som nytt igen :) Nu är det bara den fula blåa träväggen mellan tvättstuga och badrum som ska bli vit. Kanske ev. målar väggarna i tvättstugan oxo, om jag orkar? Och så ska chinchilla buren oxo bli vit på utsidan. Tänk att jag aldrig kan få nog av vitt ;) 
 
Hade hoppas bli klar med målningen snarast, men är halvt däckad av en jäkla förkylning :( Fattar inte, ska alltid bli sjuk när jag har som mest jobb inbokat och så sjuk jag varit sedan vi flytta hit till Norrköping har jag inte varit sedan jag var Au Pair i Schweiz. Suck! Ligger redan i sängen faktiskt. Början på hosta, täppt näsa, snorig, ont i halsen, nysningar och huvudvärk. Har dock ingen feber, så hoppas jag orkar jobba imorgon oxo ? Har iallafall orkar jobbat både i Onsdags och igår. Tur det finns c-vitaminer, vätskeersättning, honung, te, Treo och nässpray ;)
 
Igår var jag förbi syrran en stund efter jobbet och låna hem hennes symaskin. Ska äntligen få tummen ur och sy upp alla våra gardiner. Fönstren här är mycket lägre än i gamla lägenheten, är allt på tiden ca 8 månader senare ;) Ska även laga/sy om lite kläder när jag ändå håller på och försöka sy lite kuddfodral till soffkuddarna. Har jue planer på att börja ändra om i vardagsrummet efter årstider som jag blogga om för ett tag sedan. Blir billigare att sy egna kuddfodral av tyg man redan har :) Så hoppas jag mår lite bättre imorgon kväll eller på Lördag efter vi besiktat bilen, så jag kan påbörja detta projekt :) Haha, jag och alla mina projekt ;)
 
Btw. i Tisdags så kora HUI Research årets julklapp och det blev aktivitetsarmbandet! Riktigt coolt då jag blogga om just aktivitetsarmbandet Fitbit Flex som årets coolaste julklapp redan på Fredagen innan ;)
 
  Lilla hallen utanför WIC:en som äntligen är vit då. Var en vädligt ful och trasig rosa vägg innan...
 
WIC:en var vit sedan innan, men väldigt länge sedan den vita färgen målades. 
Så nu är det mycket fräschare och vitare :)
 
 Svarta skåpluckehandtagen i köket och nymålade köksbordet med julduk :)

331 - INFÖR JULEN

Om du sätter upp adventsljusstakarna idag,
blir du först på din gata då eller har fler startat julen redan ?
 
Vi har inga adventsljusstakar här hemma, vi har julstjärnor och annan julbelysning istället :)
Men det var vi först med på vår gård, jag satte redan upp det förra helgen!