273 - HÖST

Planerar du att göra något speciellt i höst ?
 
Inte något speciellt sådär...
Men har funderingar på att söka nytt jobb, 
då jag inte har så många timmar på mitt nuvarande.
Har även lite funderingar på att ta en intensivkurs till körkortet.
Dock är båda bara funderingar, inget planerat!
Så svaret blir nej...

272 - HÖST

 Spenderar du mycket tid framför tv:n på hösten ?
 
Inte så värst! Kollar knappt aldrig på tv:n, har den bara på
som sällskap. Spenderar en hel del tid framför laptopen gör jag däremot.
Och extra mycket under hösten och vinter halvåret.

DRINK FRULLE ;)

Igår efter jobbet så blev det en sväng på Mirum som jag redan trodde i Torsdags :) Handla lite smått och gott + mat på Willys. Käkade lunch på Taco Bar. Baby äter jue inte lök, han fråga två gånger om det var lök i maten - nej säger servitören. Vi får vår mat och ändå är det lök i - han får ny mat istället, som oxo innehåller lök! Tröga AB, beställer man mat utan lök så ska det jue oxo vara utan lök.
 
När vi kom hem så fortsatte jag med projekt: storstädning. Blev ÄNTLIGEN klar på kvällen... Dock har jag kvar balkongen, men får se när jag orkar städa den - ingen brådska :) Så jäkla skönt med en ren och utrensad lägenhet :) Måste bara tvätta två maskiner med tvätt oxo, men finns ingen plats att torka allt på en gång tyvärr. Så får helt enkelt vänta! Tvättmaskin börja strula som fan igår förresten... Gick inte att öppna, tömde sej inte och centrifugera inte :S Men efter lite pillande så fixa jag det :) Orka ringa hyresvärden och hålla på! 

Hann tom. laga lite trasiga kläder igår, måla tå och fingernaglar, plocka ögonbrynen och ha hemma SPA. Ibland är jag allt produktiv ;)
 
Idag har jag dock gjort minsta möjliga. Bara suttit framför laptopen. Najs det med efter en veckas städande ;) Ikväll blir det nog utgång ? Är jue så fint väder och löning, dessutom tror jag vi ska träffa Anki från Katrineholm ? :D Kan nog bli en rolig spontan festkväll... Men först tänkte jag klippa håret, borde färga det oxo - men orkar inte idag. 
 
Bästa Lördagsfrullen - en Rosa Pantern ;)