AAJ LÖÖÖÖV MAJ AJPHÅÅÅN :P


Ja, utan min mobil vet jag inte vad jag skulle göra ? Mitt sällskap under alla resor medan jag jobbar, min vägvisare när jag inte vet var jag ska, min hjälpreda så jag har koll på mina listor och min kalender när jag ska jobba osv, min webbläsare så jag kan läsa alla roliga bloggar jag följer, min MP3 spelare så jag kan lyssna på musik men framförallt att jag kan blogga var jag än är när livet är så fullbokat som det är just nu. Synd bara batteriet ska vara så dåligt på iPhones men ja - man kan jue inte få allt ;)
 
Hela veckan har det varit full rulle både på jobbet och privat! Vi åker jue till Västervik imorgon för att fira Valborg. Så ville städa ordning hemma tills dess - byta sängkläder, tvätta kläder, klippa till växterna, vattna växterna, tvätta golvet och städa hos djuren. Alltid jag och mina idéer, men måste jue vara städat tills vi kommer hem även om jag får stressa som tusan innan ;) Har även förberett lite blogginlägg tills vi är borta och packat! Skönt vi åker bil till Västervik, då kan man packa i vanliga blåa Ikeapåsar - jätte smidigt ;)


Igår hade vi kurs på jobbet ang. vårt nya dokumentationsprogram - Treserva. Mycket nytt att lära sej! Idag ska vi oxo ha möte ang. rutiner för oss vikarier. Ska bli mycket intressant och se var diskussionerna leder! Börja jobba kl. 9 imorse och jobbar tills kl. 21 ikväll, ska ta hand om kommunens jourtelefon ikväll. Lång arbetsdag men fett med pengar ;) Får föresten mycket bättre lön nästa gång än vad jag räknat med då jag varit ledig i 2 veckor denna månad, kul överraskning :)

Förkylningen sitter kvar än :( Vaknar på nätterna av att näsan är så täppt att jag inte kan andas men vågar inte använda mer nässpray då jag blöder i näsan och troligtvis från just nässprayet. Jaja, hoppas det går över snarast!

Något positivt är dock att min körlektion i Måndags gick super bra, är nu godkänd på växlingen :D Så det går sakta men säkert framåt och alla pusselbitarna börjar falla på plats i huvudet :)

 
Vi hade en rullvagn hemma som stod tom och väntade på att användas, 
så gjorde den till en städvagn :) Jätte smidigt att ha alla städsaker på ett
och samma ställe och som dessutom bara är att dra med sej från rum till rum.

VECKA 18 - SOL


Har inte så mycket att skriva om solen, förutom att jag ALDRIG skulle klara mej utan den.
Dom dagar solen skinner känner jag verkligen hur livet blir enklare :)
Men gillar dock inte när det är för varmt, tycker det är lagom runt 20-25 grader.
 
Hittade några perfekta foton som passar ordet; sol. Nämligen foton från när vi var i Turkiet - Alanya 2013.
Var hemma hos våra vänner Ahmet och Maud, satt på deras balkong och drack lite drinkar. 
Ahmet fotade mej framför solnedgången... Riktigt vackert men nästan lite för varmt ;)
 

GRÖNT ÄR SKÖNT


Förkylningen som kom i Torsdags har blivit ännu värre :( Så jäkla typiskt då jag och syrran hade tänkt att boxas imorgon, som nu tyvärr blir inställt - vågar inte chansa att träna när jag är förkyld. Dessutom ska vi åka till Västervik på Torsdag så då kan jag jue inte vara sjuk :( 
 
Mötet i Torsdags gick inte heller bra, var nämligen på en arbetsintervju på mitt jobb. Hela intervjun kändes riktigt fel och hon som intervjua mej haka upp sej på att jag inte har körkortet klart :( Så kan nog feting glömma att få fast jobb ? Börjar tappa lusten helt och hållet faktiskt, ställer jämt upp och säger aldrig nej att jobba men leder ingenstans känns det som. Är inte alls kul att se hur många nyanställda som kommer och jag står där fortfarande utanför alla andra, med ont i magen för jag inte vet hur mycket pengar det kommer in varje månad och får ingen fast tjänst :( Jaja, får se vad som händer efter sommaren ? Kanske tom. söker ett nytt jobb, vem vet ? ;)
 
Igår efter jag jobbat klart så kom Baby och hämta mej. Fredag + löning = shopping ;) Blev en sväng till City Gross, där jag mest var ute efter 2.5 kg påse med frysta bär för endast 129 SEK (om jag minns rätt?), riktigt kap faktiskt :) Efter det så åkte vi till Blomsterlandet där vi hade förbeställt ett olivträd för endast 99 SEK, ännu en kap :) På vägen hem hämta vi 3 st paket till mej, ett av dom innehöll en kaffe beställning från Tassimo = vardagslyx :)
 
Idag börja vi dagen med mer shopping, mycket som behövs köpas hem och allra helst för en liten peng ;) Först blev det en loppisrunda på Bra & Begagnat och en ny megastor loppis Återvinningen. Hittade dock knappt något av dom saker vi var ute efter, som vanligt typ ;) Men fick med oss en hel del saker hem för runt två hundralappar - två böcker av Jens Lapidus, en bok om växter, fyra vita krukor, en skokruka, en jätte stor konjakskupa, en liten hylla, och en cykelpump. Efter loppisen åkte vi till Plantagen för att köpa div. växter - en Dendrobium Orkidé, 7 st succelenter, 2 st mini kaktusar, en svart stor kruka och en köttätandeväxt till Baby, asläskig enligt mej ;) 
 
Så nu har vi hållit på med att plantera växterna och städat här hemma. Ska snart åka och handla mat på Ica så vi kan göra kött fondue ikväll. Blir nog allt mys <3 
 
1. Orkidén och Babys köttätande växter fick stå på nya sidobordet
2. Olivträdet i den nya krukan fick stå på balkongen
3. Ett slutet kretslopp som jag gjorde förra helgen, men inte fotat
4. En gammal succelent som fick bli omplanterad i en Filippa K mugg
5. Nya succelenterna som fick planteras i Filippa K muggarna
 

Mitt nya beroende - Loka Crush Jordgubb, så jäkla god :D
UPP