OFFICIELLT ARBETSLÖS NUMERA OCH ETT SISTA BLOGGINLÄGG FRÅN NORRKÖPING

I Söndags var vi en sväng på Ö&B för att köpa lite saker inför flytten och sen vidare in till centrum för en sista shoppingrunda på TGR. Kommer allt sakna TGR eftersom den affären tyvärr inte finns i Katrineholm, dom har jue så mycket roliga och billiga saker och saker man inte ens visste att man behövde ;)
 
Både Måndags och Tisdags bestod av förberedelser inför kommande flytt och jobb. Hann även med en liten sväng på Mirum till Jysk. Var tvungen att köpa en ny personvåg då jag tappa våran gamla i golvet och den gick sönder :S Hittade dock en på rea för bara 149 SEK som förutom vikt väger fett-, vatten-, muskler och ben procent samt BMI. Riktigt fynd för en sådan våg! Så hittade vi en äkta lammpläd för 299 SEK oxo på rea, till bebis att ha i barnvagnen. Ull ska tydligen kyla i värme och värma i kyla så blir nog super bra till sommaren ? :) Beställde även hem vagnen till bebis, spännande och se hur den ser ut IRL :D
 
Igår efter jobbet så var jag och mina arbetskollegor ute och firade två kollegor som hade fyllt jämt på restaurangen Meza, som just har meza mat - min favoritmat :D Förutom att gratta dom som fyllt så blev jag oxo avtackad eftersom jag from. idag är officiellt arbetslös. Tur jag blir mammaledig snart ;) Jag fick fina rosa blommor, ett fint tal och sötaste kläderna till bebis <3 Jag åkte dock hem tidigast av alla, men orka tills kl. 21 typ iallafall ;)
 
När jag kom hem och skulle sova så fick jag världens smärta på höger sida mellan mage och rygg :( Smärtan blev värre och värre jue mer natten gick och det var en smärta jag aldrig upplevt innan. Gick ner både mot magen och ryggen, dessutom var bebis mega aktiv och varje liten spark/rörelse gjorde så ont :( Så inatt blev det inte många timmars sömn. Prata med förlossningen imorse och antagligen är det sammandragningar eftersom det även kändes som lite kramp ? Skönt det blivit bättre nu framåt kvällen iallafall :)

Efter nattens lilla sömn så börja jag morgonen med att kräkas :( Suck, bara hoppas på att det inte är morgon illamåendet som är tillbaka som i början av graviditeten ? Åkte till jobbet för en sista arbetsdag på serviceboendet jag varit på i  6 månader nu. Kändes riktigt jobbigt att krama om alla fina rbetskollegor och säga hej då, jag har jue trivts så bra där. Men, men... Vi ses jue igen när jag kommer och hälsar på igen med bebis :D

När jag slutat jobba så kom Baby och hämta mej för att åka vidare till sjukhuset. Jag hade fått en tid hos ortopeden pga. Karpaltunnelsyndromet. Jag är så imponerad att läkaren på MVC lyckades fixa en remiss innan vi hann flytta :) Jag får en operation på högra handen då den är värst och oftast kan syndromet gå tillbaka efter man fött. Dock får jag varken narkos eller lugnande då jag är gravid så får bli opererad med lokalbedövning vilket känns ganska obehagligt :S Men så värt det om smärtan ger sej och min känsel i fingrarna kommer tillbaka, har tom. svårt att skriva på Macen numera :( Troligtvis blir operationen redan nästa vecka ?
 
Nu ikväll hade jag tänkte packa ner dom sista sakerna men orken finns verkligen inte, så gör det imorgon när Baby bär flyttkartonger. För imorgon är det dagen då vi börjar vår flytt tillbaka till Katrineholm - exakt 2 år efter vi flytta hit till Norrköping!
 
Så det här är mitt sista blogginlägg från Norrköping. Vi är utan internet några dagar framöver så blir nog inte något bloggande om jag inte skriver något kort update från mobilen ? Men jag har fixat några förinställda inlägg åt er :) Har föresten fått en massa nya spännande samarbetspartner i veckan så ni har mycket kul att se fram emot här på bloggen framöver ;)