VÄLKOMNAR EN NY MEDLEM TILL MIN APPLE FAMILJ

Egentligen hade jag inte tänkt att köpa en ny mobil än, men då min gamla iPhone 5S börja strula med laddningen, blev svart på skärmen och blev glapp i touchen så unnade jag mej en ny redan i Fredags. Tänkte först beställa en men då det blev relativt akut så köpte jag en här i Katrineholm istället. Som tur var så hade dom en iPhone 7 kvar i färgen Rosé Gold. Jag hade beslutsångest AB vilken färg jag skulle välja, men nu fanns det jue bara en att välja på ;)
 
Även denna veckan som var innehöll två roadtrips... I Onsdags till Eskilstuna för att gå på Mjölkskola. Meningen var att vi skulle lära oss mer om Alinas komjölksallergi, dock kändes det ganska orelevant då Alina fortfarande är väldigt liten och ska inte ens äta dom sakerna det pratades om och allt annat visste jag redan om. Jag och dietisten diskuterade om att jag inte vill ge Alina industrivälling eftersom många av dom innehåller Maltodextrin, vilket den mjölkfria gör. Maltodextrin är en snabb kolhydrat som bli rent socker i kroppen och är just därför en del föräldrar har problem med att barnen blir beorende av välling. Dietisten säger att jag har helt fel och sedan läser jag i Alinas journal; "felaktiga föreställningar om välling" + "välling innehåller inga beroendeframkallande ämnen". Känner mej riktigt kränkt när hon skriver jag har föreställningar och dessutom skriver egna åsikter, hade hon googlat lite och varit påläst så vet hon att välling/gröt innehåller Maltodextrin och vad det ämnet gör. Sjukt hur man som mamma ska behöva bli ifrågasatt för att man väljer att inte göra som alla andra föräldrar... På vägen hem så åkte vi förbi Tuna Park och köpte vinterskor till mej och en babypulka till Alina. Tyvärr har jue inget av dom blivit använda än eftersom snön försvann lika snabbt som den kom men snart kanske ;) 
 
I Söndags blev det en roadtrip med Emma till Norrköping. Hon skulle köpa en ny BH men slutade med att jag oxo köpte en såklart ;) Den ända BH som suttit som gjutet till mina meloner ;) Skönt att slippa ha amningsbharna eftersom jag ändå inte ammar. Känns onödigt att köpa för mycket kläder då planen är att gå ner i vikt framöver, men vissa saker är jue nödvändiga tills jag lyckats gått ner i vikt. Blev även en fika och en snabb visit på TGR. Men innan vi åkte till Norrköping så blev det babysim. Alina simmade under vattnet och dök till mej från kanten, dock fick hon en kallsup så hon blev ledsen :S
 
Annars har resterande dagar i veckan bara rullat på... Vi har mest varit hemma och myst jag och Alina, varit på stan en sväng och sen hemma hos Carro och pärlat pärlplattor tillsammans med hennes barn. Blir nog detsamma imorgon ?
 
Igår fick jag en sådan plötsligt längtan efter jul, så ikväll blir det en sväng upp på vinden för att ta ner kartongerna med julsakerna och börja julpynta :) Kändes så tidigt först men är jue ändå bara 10 dagar kvar till 1:a advent. Blir extra kul med jul när jag fått Alina men oxo för att jag orkade aldrig julpynta förra julen eftersom jag då var gravid och mådde så dåligt :S
 
Min nya mobil :D
 
På mjölkskolan
 
En Alina som inte vill sova ;)
 
Vi bytte till sittdelen i Alinas vagn, då hon inte vill ligga ner längre.
 
Igår fyttade en Elf on the Shelf hem till oss. Hon heter Elfie och i 24 dagar ska hon hitta
på bus och kolla så att Alina sköter sej. Men eftersom Alina fortfarande är så liten så får
Elfie sitta på hyllan hela julen och se så andra barn som kommer och hälsar på sköter sej ;) 

💎

• Har du ingen egen blogg - då svarar jag här på bloggen under din kommentar
• Önska gärna ett önskeinlägg - något du vill att jag ska blogga om
• Tipsa gärna om du har en tävling på din blogg
• Reklam och spam kommentarer undanbedes!
• Har du bara dåliga saker att säga, var då hellre tyst
• Komihåg: ingen är 100% anonym på nätet, jag ser din ip-adress
• Mailkontakt: johanna.hellberg@hotmail.com

UPP