OFRIVILLIG BLOGGPAUS - ÄNNU EN GÅNG!

Tyvärr... Jag älskar att blogga jue, men tyvärr prioriterar jag inte bloggen just nu - därav att det blir en hel del långa bloggpauser! Så tråkigt, för jag har jue lite tid över att blogga mer eller mindre, om jag bara prioritera rätt! Istället för att hålla på att tex. städa och städa i oändlighet kanske jag borde prioritera mej själv som tex. att blogga ? Är mycket som jag behöver jobba på för att hitta mej själv igen och få in rutiner i vardagen... Dessa 2 veckor jag inte bloggat på har varit väldigt intensiva... 
 
Vi var har varit på sjukhuset igen för att undersöka Alinas luftrör, vilket såg jätte bra ut :D Hon fick även lämna ett nytt blodprov som visade sej fortfarande att vara lite förhöjt på APT-tiden. Men enligt specialisterna så ska det inte vara någon fara, så länge hon inte bajsar blod igen. Vi ska dock ta nya prover igen när hon blivit 6 månader för att vara på den säkra sidan. På Tisdag har vi en ny läkartid igen för att kolla hennes allmäntillstånd. Men äntligen har jag börjat släppa oron - Alina äter mer och mer, verkar inte ha ont längre och går upp i vikt. Förra veckan gick hon upp 100 gram och den här veckan gick hon upp 165 gram. Så mycket har hon aldrig gått upp på 1 vecka <3 Jag tror den komjölksfriaersättningen och medicinen Nexium har gjort så att det vänt. Inget ont som inte för något gott med sej! Vi har även börjat ge henne smakportioner. Ojoj, mat är iallafall inte svårt att få i henne - tror vi har ett blivande matvrak här allt ;) Hon gör inte ens en min när hon får mat utan vill bara ha mer, haha!

Vi har även haft dop för Alina. Det var så fint! Min bästa kompis Vivica blev hennes gudmor och bar henne under dopet, Alex bästa kompis + fru blev oxo hennes gudföräldrar och hällde upp dopvattnet + tände dopljuset, mina gudbarn läste en dikt Älskade Unge för Alina, prästen överraskade oss med ett psalmsolo, vi alla som stod framme under dopet la våra händer på Alina under välsignelsen och det var totalt 70 st gäster som kom för att dela denna dag med oss <3 Många som sa att det varit det finaste dop dom varit på, värmer så att höra <3 Super tack att ni kom och delade denna dag med oss och tack för alla fina presenter Alina fick <3
 
Och eftersom det varit dop så har Alex familj varit här och hälsat på... Väldigt jobbigt och mycket som blev fel! Men var så fel tillfälle att bo här medan vi är i separation och jag inte mår bra. Apropå separationen så flyttar Alex den 1 December om allt går som det ska. Bästa är om det skulle kunna gå ännu snabbare, innan vi förstör allt mellan oss. Gör så ont att allt kunde bli såhär fel, men allt händer väl för en anledning som vanligt!
 
Vi har även hunnit med babymassage på BVC, skulle egentligen gå idag oxo men tog en sovmorgon istället! Varit och fikat med Emma. Haft Maud här på fika. Sovit en natt hos mamma och Conny. Varit ute en kväll och druckit några drinkar med syrrran Jennifer. Varit på babysim.... Igår var vi i Västerås på Ikea och idag ska jag åka till Jönåker till syrran Jessica och vara där hela helgen. 
 
 
 ∞
 
Första gången Alina satt med i bordet på McDonalds
 
Första gången Alina åker kundvagn, på Ikea såklart ;)
 
 Alina prova flytväst på babysimmet förra veckan. Det var det roligaste hittills enligt Alina ;)
 
 
 Haha, syns vilket märke jag gillar på bebiskläder va ? ;)
📩 1. Skrivet av Lilith - Livet efter Borderline

Saknar verkligen dina inlägg men förstår att du har mer än fullt upp.

Svar: Men tack finaste du <3 Jag saknar att blogga också, men dagarna bara springer iväg :S När jag fått ordning på livet så ska jag försöka få mer rutin på bloggen igen :)
JoHaNNa


💎

• Har du ingen egen blogg - då svarar jag här på bloggen under din kommentar
• Önska gärna ett önskeinlägg - något du vill att jag ska blogga om
• Tipsa gärna om du har en tävling på din blogg
• Reklam och spam kommentarer undanbedes!
• Har du bara dåliga saker att säga, var då hellre tyst
• Komihåg: ingen är 100% anonym på nätet, jag ser din ip-adress
• Mailkontakt: johanna.hellberg@hotmail.com

UPP