Johannas Pratstund

SÅ VAR PÅSKEN 2017 ÖVER...

Publicerad 2017-04-18 18:27:44 i ACCESSOARER, ALINA 10-12 MÅNADER, DAGENS FÖDELSEDAGSBARN & ANDRA HÖGTIDER, PYSSEL HÖRNAN, SVERIGE.KATRINEHOLM (med bilder),

Skärtorsdagen så avslutade jag min storstädning - rensat + dammat hela lägenheten, dammsugit + tvättat golvet, duschat växter och tvättat fönster. Vardagsrummet fick även nyare och vårigare gardiner! Så skönt med ny energi i hemmet :) På kvällen fick Alina sitt livs första påskägg :) Det var från mej och innehöll; en bok, 2 par strumpor, frukstänger, 2 st fruktklämmisar och paprikasnacks. 

Långfredagen vaknade vi upp till ett väldigt snöigt Katrineholm. Usche, våren som verkade vara på ingång jue... Senare på dagen så tralla jag och Alina hem till päronen på Oddergatan för att fira påsk. Alina fick ett påskägg som nästan var lika stort som henne av mamma och Conny med fruktstänger, en Xylofon, en Pixibok, en pekbok och en påskprydnad. Vi käkade påskmat och umgicks med dom + syrran Jessica och Wille.
 
Lördagen - påskafton så åkte Alina till Exet. Jag umgicks och drack med mina vänner, träffa även Iffe och Dragomir en sväng, kul då jag inte träffat dom på länge :) Kom inte hem fören framåt 6-tiden på morgon efter en mysig och lugn påskafton. 
 
Söndagen - påskdagen så var vi först på Oleary´s och käka. Därefter gick vi till Stadsparken och drack några cider/öl. På kvällen fortsatte vi dricka och chilla. Blev en lika sen eller om man heldre vill kalla det tidig morgon som dagen innan ;) 

Igår - annandag påsk så gjorde jag minsta möjliga - var en väldigt seg dag. På kvällen kom Alina hem igen <3 
 
Idag har det oxo varit en sjuk seg dag, tror jag börjar bli sjuk eller något ? Trött och seg mest hela tiden :( Fryser dessutom en hel del och exakt idag + imorgon ska det fixas med värme och varmvattnet här i vårt hyrehus, så kan inte bada/duscha och elementen är iskalla. Kul när man inte känner sej kry och det är snö ute :( Tur jag inte bytt till sommartäcken än iallafall!
 
Jag fick 3 st telefonsamtal från Mälarsjukhuset idag ang. ev. operation för att se varför jag blöder så mycket när jag går på toaletten. Står mer om detta och mitt förra läkarbesök här! Efter lite strul och fix så ska jag opereras på Tisdag om en 1 vecka. Men först ska jag träffa en narkosläkare imorgon kl. 10 här i Katrineholm, för en bedömning då jag är så pass överviktig - men verkade inte vara några problem som det lät på telefon ? Så förhoppningsvis har jag ett bekymmer mindre om 1 vecka :)
  
Jag pysslade ihop en display till Alinas hårrosetter av en gammal ram och gamla sidenband
 
Alina busar med ekot i en trappuppgång ;) Film finns här!
En påskfin Alina med hennes stora påskägg som hon fick

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela