Johannas Pratstund

2017-08-20
07:56:22

FÖRSTA VECKANS INSKOLNING

I Onsdags var det då dax för inskolningsdag 3 på Alinas förskola. Meningen var att hon skulle sova middag där och vara kvar till kl. 13.30 men när madrasserna kom fram så trodde Alina att det var bus som gällde så det var omöjligt att få henne att somna, så vi åkte hem istället och då tvärslockna hon ;) Dom timmarna vi var där gick mycket bättre än dom andra dagarna! Hon busa runt och utforksa det mesta. Så fort hon hör sången; "klappa händerna när du är riktigt glad" så börjar hon klappa händerna och snurra runt :) När hon ser dom andra barnen göra bus så är hon snabb att haka på, så jag har en riktigt busig fröken numera ;)
 
I Torsdags var den "vanliga" Alina tillbaka igen <3 Det gör så ont i hjärtat om hon ska vara såhär förvirrad i flera dagar pga. varannan vecka skiten :( Det var dax för inskolningsdag 4 och dagen då jag skulle lämna Alina själv på förskolan. 1.5 timme var hon där själv utan mej, hon hade gråit lite när jag gått men sen hade det gått bra och när jag kom tillbaka så igonera hon mej totalt ;) Innan vi åkte hem igen så käkade vi mat - Alina slängde i sej två tallrikar soppa och en pannkaka. Skönt hon börjat äta bra, snart kanske hon når 10 kg gränsen :) Hoppas det går bra nästa vecka då inskolningen fortsätter... Så jobbigt och inte veta något om hur hon mår medan hon är hos sin pappa :( Förskolepedagogerna lovade att ringa mej någon dag iallafall! 
 
När Alina sov middag så bestämde jag mej för att rensa ut bland sakerna i lägenheten. Fick något städryck ;) Skönt att se över vad vi har för något och en hel del krimskrams åkte ut från lägenheten. Plockade även bort Alinas bebisleksaker, hon är jue ingen bebis längre lixom. Galet hur snabbt tiden går! 
 
Fredagen började vi med en fika på Sultans med Clas. Alina fick en tallrik pannkakor, hon är jue en stor tjej nu så då måste man få eget att äta ;) När vi kom hem igen så var det bara att göra sej ordning igen för att åka till Eskilstuna med Ellie. På vägen hem så blev Alina åksjuk och kräktes, andra gången det händer nu, lilla älsklingen :( 
 
Igår kom mamma, Conny och Alinas kusin Wille på besök. Alina och Wille lekte massor <3 Sen hade Alina och jag mys hela dagen/kvällen <3 Hon har blivit så mysig och lägger ned huvuet mot mej och ska bli kramad hela tiden. Imorgon är det dax för pappa-vecka igen, kommer sakna henne så mycket :( Jag hatar att jag missar halva hennes liv, det var inte så det skulle bli :( Kanske vänjer mej någon gång ? 
 
Jag jobbar imorgon oxo... Fått ett nytt schema på 3 veckor men bara på 85 timmar så hoppas jag blir inbokad på fler timmar. Har även skrivit in mej på AMS igen som arbetslös och ansökt om a-kassa. Bara hålla tummarna nu att allting kommer igång utan strul, annars vetitusan hur jag ska överleva ekonomiskt nästa månad ? :S Så imorgon är min föräldraledighet officiellt över, tänk vad snabbt 1.4 år gick. Dock har jag 96 föräldradagar kvar, kul att ha kvar när Alina blir äldre :) 
 
 Alinas fotobok kom i veckan. Dock ett litet stavfel i boken och en text som hade gått av i kanten.
Men annars sååå fin bok :) Ser verkligen fram emot att visa henne den när hon blir äldre :)
 
 ÄNTLIGEN har Alina även mitt efternamn <3
Efter 6 månaders tjatande att få papprena underskrivna. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: