NÄR HJÄRTAT BRISTER & LIVET RASAR :'(

Till att börja med så har jag inte blivit av med den där förbaskade förkylingen än :( Har varit sjukskriven både igår och idag, men imorgon och hela helgen då ska jag jobba - oavsett hur jag mår! Men börjar bli bättre iallafall, jobbigt att cykla runt med hostan bara som jag fått och så blir jag svettig så fort jag rör mej, men måste tjäna pengar så bara att bita ihop!
 
I Tisdags så var jag och Exet på Familjerätten. Allt som kunde gå åt helvete gick åt helvete :( Familjerätten är ett gäng inkompetenta personer som låter sej manipuleras och kan inget om varken barn eller barn psykologi. Dom sa saker som är grova tjänstefel - bla. att jag skulle säga till mina chefer att jag inte kan jobba kvällar/helger då jag måste ha extra dagis till Alina. Jag måste väl jobba för att försörja Alina och jag kan inte bara säga nej till att jobba och ändra det hur jag vill :( Dom kunde inte förklara för Exet att båda ska betala Alinas förskoleplats - att det är platsen man betalar för och inte dagarna då hon är där. 
 
Jag och Exet blev jätteosams som vanligt. Han kan verkligen inte se till Alinas bästa, tänker bara på sina egna behov. Är så mycket som jag vill skriva som alltid, men tänker inte göra det för Alinas skull! Hursomhelst allting sluta med att Familjerätten lämnade oss i världens misär, vi är inte inbokade på några fler möten då det inte går att samarbeta - men dom gör verkligen inget för att försöka hjälpa till heller! Och Alina ska bo växelvis hos oss, dvs. varannan vecka. Det gör så ont i mitt hjärta att det blivit såhär :( Mitt älskade lilla barn <3 Det här är verkligen INTE det bästa för henne, hon är i behov av en fast anknytningspunkt för att få en trygghet dessutom har inte barn under 3 år någon tids eller rumsuppfattning och det är inte alls bra för dom att vara borta från sin trygghet dvs. boföräldern för länge. Sen glömmer dom även bort all kaos som var med min förlossningsdepression och vår sepration. 

Sedan Alina föddes i Juni 2016 tills Januari 2017 så har hon sovit med mej varje natt förutom två. Sedan Februari 2017 har hon varit nästan varannan helg hos Exet och ibland någon dag/natt i veckan. Sammanlagt på 8 månader har hon sovit hos honom 45 nätter och då avsade han sej umgänge i ca 3 veckor i December 2016 och 7 veckor i Maj 2017. Resten av hennes 14 månader har hon alltså varit med mej förutom 6 nätter då jag haft barnvakt till henne. Exet är dessutom sjukskriven 50%, hur ska han då orka ta hand om Alina på heltid ? Han har inte heller haft henne längre än 4 nätter i rad och nu pratar vi lixom om varannan vecka... Och allt det här ser Familjerätten bara på medan det sker. Fan ta alla om något dåligt händer med Alina. Det är för fan ett litet barn allting handlar om :( 

Och som inte den här uppryckningen från hennes trygghet vore nog så ska hon även börja på förskolan på Måndag. Jag känner mej så hjälplös att ge henne en trygghet och ett bra liv :( Det ända positiva i det hela är att alla hämtningar/överlämningar kommer ske på förskolan så jag slipper se Exet och förhoppningsvis slipper jag allt tjafs med honom - för nu har han jue fått som han vill iallafall...
  
 Älskade finaste barn, det var inte meningen det skulle bli såhär <3 Jag älskar dej till månen
och tillbaka och kommer göra allt för att ditt liv ska bli perfekt, allting kommer bli bra tillslut <3
#1 - en trogen läsare

blir helt förtvivlad när jag läser det här. är det sant? hur kan det få gå till så här?! finns det något mer man kan göra? finns det något någon annan kan göra? är så ledsen för din skull!

Svar: Jag har ingen aning om hur det kan gå till såhär :( Har tappat hoppet helt att samhället ska skydda barnen :( Jag har ingen aning om hur jag ska gå vidare med allt, men Alina mår inte bra av allt som händer :(
Johanna Hellberg

#2 - Lilith - Livet efter Borderline

Gud vad jag lider med er när jag läser det här. Men tur för lilla gumman att hon I alla fall har en mamma som älskar henne över allt annat.

Svar: <3
Johanna Hellberg