Johannas Pratstund

SJUKSTUGA

Publicerad 2017-02-12 15:33:00 i ALINA 7-9 MÅNADER, HEMMA HOS OSS - VARDAGSRUM, SHOPPING, SVERIGE.KATRINEHOLM (med bilder), TEKNIK,

I 2 hela veckor har vi varit sjuka från och till nu, börjar bli less - på rikigt :(
 
Förra Måndagen så kände jag mej yr, mådde illa och hade ont i "mens-magen". Jag åkte till akuten eftersom jag ändå hade varit i Dubai så jag inte hade fått något skit därifrån. Efter några timmar så blev jag hemskickad med diagnosen; ev. början på en blindtarmsinflammation eller magsjuka utan symptom. Tisdagen till Onsdagen så låg jag däckad med 39.8 graders feber.
 
Sen mådde jag relativt bra igen men sen i Onsdags kväll så hade jag jätte ont i "mens-magen" igen. Hade fortfarande lite ont i magen på Torsdagen. Jag och Alina tog oss ut och tralla till BVC. På vägen dit så börja "mens-magen" göra ont igen och väl inne på BVC så svimmae jag 2 gånger efter varandra pga. smärtan :( Fick besöka akuten ännu en gång. Efter flera timmars observation med både dropp och röntgen av tarmarna så blev jag tilslut hemskickad med fortsatt smärta i magen och diagnosen magsjuka ??!!? Blir fan galen på läkarvården, hur fan rent ut sagt kan magsjuka sitta i "mens-magen" och uppstå med två olika symptom på 2 veckor ?????!? På Tisdag har jag iallafall en akuttid till min barnmorska för att ta ut min spiral om det är den som spökar ? Orka ha så ont så jag svimmar :(  Så har vi världens förkylning båda två. Tycker så synd om Alina då det rinner från hennes näsa mest hela tiden och så har hon en förbaskad hosta :( Hon blir så ledsen och gråter för hon inte riktigt fattar vad som händer och så är hon i en utvecklingsfas på det! Sista 2 veckorna har varit riktigt jobbiga för båda två, så nu hoppas vi på att få må lite bättre snart och att livet blir lite bättre i allmänhet...
 
Dom få dagarna vi varit friska så var vi på babyshower för Emma och barnkalas i Norrköping för Loke. Var Alinas första riktiga barnkalas - hon fiska i fiskdammen, lekte lekar och fick en heliumballong som är hennes favoritleksak just nu :D Har även hunnit umgås med bästis Vivica och Carro + varit hos päronen och käkat mat. Resten av dom senaste 14 dagarna har vi varit hemma bortsett från mina sjukhusbesök och försökt krya på oss! 
 
 
Alina väntar på tåget till Norrköping. Hon tycker det är så kul att åka tåg :)


Cool brutta ;)
 

Jag fick både ett stort rum och besök på akuten,
men hade föredragit att få reda på varför jag har så ont i magen :(


 Klickade hem en soundbar och en trådlös skrivare i veckan. För att få bästa möjliga ljud
så var jag tvungen att få upp ljudet på väggen - så satte upp en till Lackhylla ovanför tv:n. Inte världens bästa ljud, men riktigt bra för en tusenlapp. Passade även på att göra om lite i tvbänken så nu är det en riktig media-station där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela