Johannas Pratstund

1 VECKA HEMMA ...

Publicerad 2017-01-12 11:50:00 i ALINA 7-9 MÅNADER, PYSSEL HÖRNAN, SVERIGE.KATRINEHOLM (med bilder), WEEKEND RESOR (med och utan bilder),

... och första dagboks-inlägget för år 2017. Som vanligt går tiden så snabbt - jag vaknar, plockar/donar hemma, gör något och sen är det typ kväll igen och dax att sova! Alina är redan 7.5 månad, hon som föddes nyss lixom och jag blir snart 33 år gammal, jag som nyss fyllde 18 jue ;) 
 
Denna vecka jag har varit hemma så har jag hunnit fira Trettondagsafton på Safiren, umgåtts med Vivica och gudbarnen, umgåtts med Carro och hennes barn, handlat mat x2 med pappa, städat bort julen i lägenheten, varit ett varv på stan och varit på BVC för att kolla Alinas vikt. Där mellan har jag busat/myst med Alina och pysslat med lite pågående projekt. Känns som jag inte hunnit med något på denna vecka men när jag skriver ner allt så ser jag jue att jag hunnit med en hel del egentligen ;)
 
Alina är väldigt krävande just nu, hon sover inte som hon ska och vägrar sova när det är kväll :S Hon börja krypa dagen innan vi åkte hem från Norrland så nu är det full rulle... Hon har även börja resa sej upp så i veckan sänkte jag ner hennes säng. Ingen liten bebis längre utan stora tjejen <3 Hinner knappt med i utvecklingen ;)
 
 Underbara dagar i Trehörningssjö (Örnsköldsvik) <3
 
Eftersom det var snö när vi kom hem så fick Alina inviga sin egna pulka :)

Köpte en nyårspresent till mej själv! En mindfulness målarbok med ett motiv att färglägga varje dag hela året. 
Jobbar på att hitta lugnet och att måla kravlöst! Att lära mej att allt inte behöver vara perfekt
och inte alltid blir som man tänkt. Att sitta ner och rensa hjärnan. Svårt men det går.
 2017 ska bli ett bättre år än 2016. Jag ska må bra igen och då är alla sett bra sett ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela