Johannas Pratstund

BARNLEDIG HELG, DJULÖ GLASSCAFÉ & VAB

Publicerad 2017-07-25 13:24:32 i ALINA 13-18 MÅNADER, DET HANDLAR OM BARN, SVERIGE.KATRINEHOLM (med bilder),

I helgen var det min barnlediga helg, ända helgen på 5 veckor som jag kan festa. Jag jobbar 3 helger i rad och sen ska jag ha Alina 2 helger i rad. Mys att vara med Alina men skönt att få vara bara Johanna ibland oxo :)

Fredagen började jag och Ellie med förfest hos mej. Sen gick vi ut på en krogrunda - två shot på San Marino, en drink på Oleary´s med Madde och Jonas och sen massa dans på Harrys. Tyvärr var dj:n sämst men några bra låtar hann vi dansa till iallafall :) På natten fram tills morgon blev det häng på Unrootables Mcklubb. Spelade pingis och förlora ;)
 
Lördagen började vi förmiddagen med häng i Tommis trädgård. Sen hem till mej för förfest - först bara jag och Ellie, sen kom killarna förbi men drog ganska snabbt igen och sen kom Mange. Mycket spring ;) Blev lite häng på San Marino innan det blev efterfest hos Emil. 

Söndagen var det segt så blev en lugn dag. Myste med Alina och kollade på filmen 50 Shades of Grey med Ellie, lika besviken på filmen den här gången som första gången jag såg den ;) Dom har verkligen tagit bort så mycket viktigt som står med i boken! 

Igår städade jag lägenheten, tvättade golven och rensade ut str. 74 från Alinas garderob. La även ut massa kläder till försäljning på Facebook. Skönt att få såna tråkiga med nödvändiga saker gjorda :) Runt 16-tiden så åkte vi med Ellie ner till Djulö. Först var vi inne på 4H och klappade fåren. Sen gick vi ned till Djulö Glasscafé och käkade glass. Alina sprang runt massor i gräset och busade <3 

Idag skulle jag egentligen jobba, men fick VAB:a för första gången. Alina vaknade kl. 4 och grät fram tills runt kl.6.30. Hon var så ledsen och sen har hon varit jätte mammig hela dagen. Jag tror hon börjar bli sjuk, för hon är verkligen inte sej själv lilla pluttan :( Så idag blir det en lugn dag för båda. Nu ligger hon och vilar medan jag pillar på Macen. Ska försöka få lite datasaker gjorda... 
 

Alina fick hem en jättefin handduk från bästa Libero :D

Fröken på Djulö Glasscafé igår...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela