ARBETANDE MAMMAN

Min nya titel ;) Och helt nya rutiner... Innan har jag jue kunnat jobba när jag vill och alltid tacka ja, nu måste jag tänka på barnvakt till Alina och så. Blir lättare iallafall efter 15 Augusti då hon börjar förskolan :) Det tråkiga är bara att om man jobbar 100% i Katrineholms Kommun så måste man jobba varanann helg och det skulle innebära att jag aldrig skulle få en ända "egen" helg, för Exet skulle aldrig gå med på att ta henne tre helger i månaden. Funderar dock på att kanske jobba 75% och sen ta föräldraledigt 25% ? Det ordnar sej säkert tills det är dax :) Jag har fått ett schema från v. 29 till v. 32 på 70%, känns lagom att börja med :) Ganska softa tider oxo för jag börjar kl. 7.15 varje morgon och slutar kl. 12 ganska många dagar så då kan jag njuta av sommaren samtidigt, fick dock tre helger på raden men skönt när lönen kommer in på kontot ;) 
 
Sen det här med att jag måste gå upp väldigt tidigt för nu är det inte bara att fixa mej utan Alina måste jue fixas och käka oxo. Och när jag kommer hem så är det inte bara att lägga sej om jag är trött utan jag måste jue hämta Alina och ta hand om henne. Nu innan hon börjar förskolan så är hon hos Exet medan jag jobbar. Skönt att det gick att lösa :)
 
Jag började jobba igår iallafall. Var helt slut i huvudet efter allt nytt ;) Ganska likt boendestöd men andra rutiner och här gör man åt dom man är hos vilket man inte gör på boendestöd. Det blir säkert bra allting när jag kommer in i det :) Jag gjorde även kursen för delegering. Det gick bra och jag fick godkänt direkt, men jag gjorde jue den kursen när jag jobbade i Norrköping på serviceboendet i Oktober 2016. 
 
I Måndags var jag och Conny på Biltema och köpte en ny cykel till mej. Klart jag måste ha en bättre cykel nu när jag jobbar inom hemtjänsten :) Så mycket lättare att cykla med en bra och ny cykel. Hade jue dock önskat att jag hade köpt en bil istället, men så var det jue det där med körkortet ;)

I Tisdags var Alina på sitt första tandläkarbesök. Det gick bara bra! Hennes tänder är utvecklade som hos en 1.5 åring. Så fick hon ett klistermärke till hennes minnesbok och en rosa tandborste. Efter tandläkaren så åkta vi ut till Ellies mormor på landet. Så skönt att vara på landet några timmar och bara släppa allt som händer runtomkring just nu. Ellie och jag fick massa fina kläder <3 Alina började även gå medan vi var där. Hon gick hela kvällen både ute och inne :D Men sen igår när hon vakna så fega hon ur igen ;) 
 
 Haha jag på jobbet igår ;) Vi har jue snygga arbetskläder iallafall ;)
 
Alinas hår växer för fullt nu för tiden <3
#1 - Lilith - Livet efter Borderline

Håller inte arbetsgivaren med cykel? Det gör kommunen här. Eftersom det är ett måste att kunna ta sig till de olika platserna man ska vara på så är det upp till arbetsgivaren här att se till att det är möjligt. Så här finns både cyklar och bilar man kan boka, beroende på hur långt man ska åka.

Svar: Jodå det gör dom, men dom är inte så bra så jag tycker det är bättre med en egen :) Dessutom cyklar jag till och från jobbet så mycket bättre med en ny :D Bilar finns oxo men jag har ju inget körkort :(
Johanna Hellberg