EN GANSKA LUGN VECKA

Har denna vecka varit, men skönt det eftersom det var full rulle hela förra veckan...
 
Varje kväll hela veckan har jag och Ellie haft balkonghäng, hon har semester så vi har trotsat vädret totalt ;) I Måndags och Tisdags var även Sanela med. Riktigt mys med tjejkvällar <3 Igår åkte jag och pappa till Rusta och köpte ett bambuvägg och satte upp i ena hörnet av min balkong. Kanske köper en till framöver ? På kvällen satte jag även upp en gardinstång mot balkongväggen, tänkte göra ordning burkar att hänga upp med ljus och växter i. Måste få mer mysfaktor till balkongen :) 
 
I Tisdags var det jue Sveriges Nationaldag. Jag och Ellie gick ut med Alina till Stadsparken där vi kollade på folk och köpte heliumballonger. Blev även en lunch på San Marino. 
 
Onsdagen vaknade Alina jätte förkyld, lilla stackaren :( Dessutom är det nya tänder på G och hon är i en utvecklingsfas och vill sova på eller bredvid mej. Nattningen har varit riktigt jobbig, sådär som den var för ca 6 månader sedan. Men jag hoppas det bara är dessa faktorer som påverkar och det blir bra snart igen :) 

Vi gick till BVC på morgonen för Alinas 1 årskontroll. Hon blev godkänd av läkaren och hon lyckas alltid charma han så mycket, även om hon inte var sitt gladaste jag den här gången ;) Vaccinsprutan får dock vänta tills nästa vecka då BVC tyckte vi skulle avvakta när hon precis hade blivit så förkyld. 
 
Igår skulle egentligen Henni och barnen komma och hälsa på, men vi hoppade över det för att Alina inte ska smitta ner hennes barn. Vilket hon gjort med mej tyvärr :( Somnade med världens halsont inatt. Vaknade med lika ont i halsen idag oxo :( Men då det är min barnlediga helg så har jag redan planer för kvällen. Så nu vilar jag så mycket jag kan, käkar Alvedon och sitter med raggsockor och halsduk på mej så jag blir svettig - för jag SKA bli bättre tills ikväll ;) 
 
Jag 1985 - Alina 2017. Båda två fotade av Per-Arne Rynning, Katrineholm
 
 
Några av mina favoriter från Alinas 1 årsfotografering