Johannas Pratstund

FÖDELSEDAGSVECKAN

Publicerad 2017-06-01 12:04:05 i HEMMA HOS OSS - BADRUM, PYSSEL HÖRNAN, SVERIGE.KATRINEHOLM (med bilder),

Den stora födelsedagsveckan har kommit, för imorgon fyller Alina 1 år. Shit vad detta året gått snabbt med sina mot och medgångar. Min bebis är ingen bebis längre utan en liten minimänniska <3

Så hela veckan har jag verkligen haft fullt upp! Jag har bakat massa chokladbollar och sockerkakor. Snart ska jag fixa tårtorna med fyllning så dekorerar jag dom imorgon... Alla dekorationer och saker till lekarna är nästan klara, bara lite småplock kvar! Hoppas bara på att det är sol imorgon oxo så att alla ca 40 gäster som kommer får plats, tur vi ska vara hemma hos mina päron annars hade det blivit trångt ;) 
 
I Måndags var vi en sväng på BVC för vägning. Alina har nu gått över 8 kg strecket :) Hon är så liten men jämför man hennes vikt med min 1 årsvikt så väger hon ca 200 gram mer än mej och jag var både 2 cm längre och var 14 dagar äldre än henne när min vikt kollades. Så egentligen är det inget konstigt allt att hon är så liten, men kan vara svårt att tro att jag varit så liten om man ser mej idag ;) 

I Tisdags så var Alina hemma hos Carro hela dagen. Hon kom hem igår kväll igen... Bra att hon kunde vara borta så länge så jag fick massa saker gjorda :) På dagen var jag 
på familjerätten. Jag grät massor och det var så jobbigt! Men känns som vi kommit lite längre framåt med samarbetet runt Alina. Kanske allting blir bra någon gång ? Det som gör ondast är att jag vill dela Alina med hennes pappa, jag skaffade jue inte barn med honom för att vara själv med henne! Jag vill inte ha tillbaka honom eller något sånt, jag vill bara kunna ringa han när Alina gör något och så... Dessutom saknar jag honom som min vän, han var ändå min bästa vän i nästan 8 år och han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Så kommer det alltid vara oavsett vad...

Fick även reda på något som någon som stod mej nära gjort. Det gjorde mej så ledsen och besviken :( Men alla saker vi gör i livet har konsekvenser och det här fick en stor konsekvens!
 
Igår donade jag med saker till kalaset hela förmiddagen. På eftermiddagen så hade jag analysering av Marte Meo-filmen från förra veckan. På den filmen så lekte jag och Alina i hennes rum. Allting såg toppen ut :) Jag är lyhörd, jag ser Alinas behov och samspelar perfekt! Dessutom hörde vi båda att Alina sa både hej och tittut <3 Nästa vecka ska vi bli filmade under matdax.
 
Idag har vi varit på avslutningen på Alinas babysång. Vi var ute i sjukhusparken så det var mys :) Dom sjung ja må hon leva för Alina oxo :) Efteråt var vi på Ica Nära och hämtade några paket och handlade. Nu sover Alina och jag ska ta tag i tårtorna. Klockan 15 ska vi till fotografen för Alinas 1 årsfotografering, så hoppas hon sover länge så hon inte är grinig tills dess ;) Sen ikväll ska jag, Carro och Ellie ut och käka middag medan Alina är lite hos sin pappa. 
 
 Jag tog mej tid att pärla lite - så jag pärlade mej en naken Mario till badrummet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela