DAGARNA RULLAR PÅ...

... och numera är jag 33 år gammal, jag som nyss fyllde 18 år ;) Jag fyllde jue då år i Onsdags. Firade födelsededagen med Alina och familjen <3 På kvällen åkte Alina till Exet och jag gick på fest och träffade mina vänner. Blev även en god drink på Oleary´s. Onsdagsutgång = fylla oavsett hur gammal man är ;) 
 
Fortsatte och fira min födelsedag på Torsdagen - sånt man får göra när man är barnledig ;) Chillade hos mej med vännerna och sen ner en sväng på Olympus för att ta en cider med Iffe. Somna dock tidigt på kvällen, inte van att festa två dagar i rad längre ;)

Igår blev det chill hemma hos mej hela dagen/kvällen, likaså idag - är min helg med Alina. Väntar på att klockan ska bli 16, för då får vi besök av Jenny och Josefine. 

När jag fyllde 30 år så fick jag en resa tillsammans med min mamma i födelsedagspresent. Men hon blev utbränd och jag blev gravid så allting blev uppskjutet. Nu när även min syrra fyllde 30 år och min andra syrra fyller 25 år så bestämde mamma att dom skulle få en likadan present och nu är det äntligen bokat något, 3 år senare ;) Vi ska nämligen åka alla fyra till Polen den 1 April. Vi ska åka till staden Sopot och bo på deras Sheraton Spa. Jag har bokat en pedikyr och tänkte även våga mej på brasiliansk vaxning ;) Kanske även lyxar till det med någon massage behandling ? Mys att göra något med mina syskon och mamma <3
 
 Alina fick ett uppblåsar pool med massa fiskar som man kan fiska upp,
eftersom hon fortfarande är liten så har hon inte fått metspöna än.
Men det verka inte Alina må dåligt av ;) Hon var överlycklig över sina nya 
leksaker när hon såg dom, klättra upp och ner i poolen och provsmaka på allt ;) 
Finns en hel film på min Instagram (länk till filmen)

💎

• Har du ingen egen blogg - då svarar jag här på bloggen under din kommentar
• Önska gärna ett önskeinlägg - något du vill att jag ska blogga om
• Tipsa gärna om du har en tävling på din blogg
• Reklam och spam kommentarer undanbedes!
• Har du bara dåliga saker att säga, var då hellre tyst
• Komihåg: ingen är 100% anonym på nätet, jag ser din ip-adress
• Mailkontakt: johanna.hellberg@hotmail.com

UPP