Johannas Pratstund

DAGARNA RULLAR PÅ...

Publicerad 2017-03-18 15:12:03 i SVERIGE.KATRINEHOLM (med bilder),

... och numera är jag 33 år gammal, jag som nyss fyllde 18 år ;) Jag fyllde jue då år i Onsdags. Firade födelsededagen med Alina och familjen <3 På kvällen åkte Alina till Exet och jag gick på fest och träffade mina vänner. Blev även en god drink på Oleary´s. Onsdagsutgång = fylla oavsett hur gammal man är ;) 
 
Fortsatte och fira min födelsedag på Torsdagen - sånt man får göra när man är barnledig ;) Chillade hos mej med vännerna och sen ner en sväng på Olympus för att ta en cider med Iffe. Somna dock tidigt på kvällen, inte van att festa två dagar i rad längre ;)

Igår blev det chill hemma hos mej hela dagen/kvällen, likaså idag - är min helg med Alina. Väntar på att klockan ska bli 16, för då får vi besök av Jenny och Josefine. 

När jag fyllde 30 år så fick jag en resa tillsammans med min mamma i födelsedagspresent. Men hon blev utbränd och jag blev gravid så allting blev uppskjutet. Nu när även min syrra fyllde 30 år och min andra syrra fyller 25 år så bestämde mamma att dom skulle få en likadan present och nu är det äntligen bokat något, 3 år senare ;) Vi ska nämligen åka alla fyra till Polen den 1 April. Vi ska åka till staden Sopot och bo på deras Sheraton Spa. Jag har bokat en pedikyr och tänkte även våga mej på brasiliansk vaxning ;) Kanske även lyxar till det med någon massage behandling ? Mys att göra något med mina syskon och mamma <3
 
 Alina fick ett uppblåsar pool med massa fiskar som man kan fiska upp,
eftersom hon fortfarande är liten så har hon inte fått metspöna än.
Men det verka inte Alina må dåligt av ;) Hon var överlycklig över sina nya 
leksaker när hon såg dom, klättra upp och ner i poolen och provsmaka på allt ;) 
Finns en hel film på min Instagram (länk till filmen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela