Johannas Pratstund

TORSDAG VARJE DAG

Publicerad 2017-03-30 11:37:04 i ALINA 7-9 MÅNADER, SVERIGE.KATRINEHOLM (med bilder),

Torsdagar och helgdagar är dom ända dagarna som existerar i mitt liv känns det som ;) Det komiska är att varje gång jag känner att det är dax att blogga så är det nästan alltid på en Torsdag oxo, haha! Btw. idag är det exakt 1 år sedan jag jobbade sist. Shit vad snabbt 1 år går... Fast än är det 6 månader kvar hemma som föräldraledig innan det är dax för mej att börja jobba igen. Kommer kännas konstigt men skönt! Skönt att ha arbetsrutiner, skönt att få in en lön och skönt att sakna Alina dessutom kommer det bli så kul för henne sen när hon börjar förskolan, hon älskar att busa runt med andra barn!

Idag var vi äntligen på babysång igen... Det märks verkligen hur mycket Alina älskar att vara där :) Dansar massor, hälsar på dom andra bebisarna och kryper runt överallt. Coolt att se hur musikaliskt hon är, måste vara hennes balkangener för mina är det inte ;) Synd det är just kl. 9 bara, för det krokar alltid med hennes förmiddagsvila. 

I helgen som var så blev det lite för mycket fest ;) Jag börja dricka lite för tidigt och lite för mycket, trodde jag kunde festa som förr, haha! Förfesta hos mej och utgång på San Marino. Kul var det, men nästan hela Lördagen spenderades liggande i sängen förutom på kvällen då det blev massa chill. På Söndagen blev det ett restaurangbesök på Oleary´s. Alina träffa en hund för första gången oxo, jäklar vad dom kröp runt :) Undra vem som tyckte det var roligast, hunden eller Alina ? :D Rolig och mysig helg med nyfunna vänner! 

Resterande dagar denna vecka har bara sprungit iväg med chill och mys. Jag har kännt mej så trött och orklös hela veckan :S Känns som jag inte riktigt vaknar till liv, jobbigt! Idag får vi dock besök av Dagmar och Torsten som ska gratta mej i efterskott så innan dom kommer måste jag plocka undan alla leksaker Alina dragit fram och sen packa till helgens Polenresa, på Lördag morgon så drar vi. 
 
 Alina fick en kartong på Posten med gossedjur från Bukowski
Hon blev helt lyriskt över kartongen ;) Mer om innehållet på bloggen framöver :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela