ALINAS PROVSVAR

I Måndags åkte Alina till Exet för pappa-vecka. Men hon kom hem till mej redan på Tisdagkvällen igen för på Onsdagen var det dax att göra hennes svett-test.
 
Pappa följde med henne och mej till Eskilstuna <3 Alina tyckte testet var lite jobbigt att göra då dom gav henne lite elstöttar för att framkalla svett. Men jag mutade henne med russin under tiden så det funkade ;) Efteråt fick hon en boll av sjuksköterskan som hon blev så glad över och vägrade släppa :) Hon brukar jue oxo få välja en liten present efter läkarbesöken på Apoteket. Första gången valde hon en gul Bamse tandborste + tandkräm, andra gången valde hon två st rosa nappar och den här gången valde hon Minionplåster. Var hon själv som hitta dom i hyllan - tog ner dom och sa ojoj ;) Minionerna är hennes favoriter just nu!
 
När jag kom hem igen så ringde en barnläkare från Mälarsjukhuset. Jag frågasatte på sjukhuset var Alinas alla provsvar var och varför jag inte hört något från någon läkare ? All provsvar som hade kommit såg bra ut - en del hade inte kommit än, förutom järnet! Det var lågt, men inte så lågt så det är Anemi så ingen medicin behövs utan bara reglering från kosten. Remiss är skickad till magspecialist för att fortsätta utreda varför hon får så ont i magen. Dom nya födoämnena proverna var negativa men dom ska nu göra prover på allergi mot speciella sädeslag som tex. råg och korn. Skönt att dom fortsätter utreda henne trots negativa provsvar <3
 
Annars har jag jobbat hela veckan och likaså blir det i helgen... Dom timmar jag är ledig så pillar jag fortfarande med gamla blogginlägg - bara 4 år till att gå igenom ;)
 
Pappa bjöd mej och Alina på fika. Alina älskade sin fralla med ost på ;)