ATT DET ALLTID SKA VARA NÅGOT PROBLEM...

I Torsdags jobbade jag som jag skulle, var kallt men soligt och allt gick som planerat, så en perfekt jobbdag :) 
 
I Fredags var jag ledig. Framåt em. kände jag att det skavde och tryckte mellan benen. Kände en stenhård böld. Blev jätterädd och framåt kvällen var den ca 5x2 cm stor :( Åkte upp till akuten här i Katrineholm. Efter 4 timmar och ett försök att tömma bölden så fick jag en remiss med mej hem till akuten i Eskilstuna. Läkaren i Katrineholm misstänkte en cysta i Bartholins körtlar. 

Så på Lördagen skjutsade bästa Ellie mej till Eskilstuna. Efter 4 timmar med ännu en läkarkontroll och en påse dropp så fick jag reda på vad bölden var - en inflammerad hårsäck. Fick med mej två tuber Xylocain och order på att äta Alvedon 665 mg x2 tre gånger per dag. Jag hade frossat två gånger på dagen - frös så jag nästan krampade första gången. Dom misstänkte att inflammationen hade blivit värre men sänkan var runt 52 så jag fick åka hem igen, hade den varit högre så hade dom lagt in mej. Skönt att jag slapp det!

Imorgon ska jag till sjukhuset igen för att tömma bölden. Hoppas sen att denna skiten är över, så jag kan börja jobba igen. Går jue inte att cykla alls som det är just nu och gå gör oxo ont. Pinsamt att jag bara jobbat 1 dag på 2 veckor nu :S Men samtidigt kan jag inte rå för att all skit kommer samtidigt :( 
 
Idag gör jag minsta möjliga. Vilar och pillar med bloggen... Känns som det går väldigt segt för mej att förbreda kommande inlägg ;) Dessutom håller jag på att gå igenom alla 6260 blogginlägg eftersom massa foton försvann från bloggen då jag radera dom från min Instagram så får lägga in det manuellt och sen fixar ordning layouten på flera inlägg...
 
#1 - mela

krya på dig hoppas du blir av med blöden snabbt!

Svar: Tack så jätte mycket :)
Johanna Hellberg

#2 - Fröken Rödlök

Aj fan, förstår att det måste göra ont. Shit!! Hoppas den lägger sig fort ;) Jag håller just nu på med recension av din blogg som du ville att jag skulle göra - tidsinställer då det var så många som ville vara med, din kommer troligtvis komma upp kvällen den 28 eller 29 oktober! Så kika gärna in då =)

Svar: Tack för den fina recensionen :)
Johanna Hellberg